Şimdi Ara

Dijital Piyano Tavsiye (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
54.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam ben casio beğenmiyorum. kesinlikle müzik aleti markası olarak kabul edilmemeli

  • Hortlatiyorum mecburen sene 2022 oldu
    Benim minik 6 yaş illede piyano çalmak isteyince özel derse başladık ama bir piyanomuz henüz yok, hocamız uyguna bir piyano alın diyor ve fiyatlar ortada. Ben ise heves mi yetenek mi belli olsun ona göre piyano alınsın fikrindeyim.
    Şimdi org alınacaksa hangi model
    Piyano alınacaksa hangi model
    Her iki üründe de p/f önceliğimdir
    Teşekkürler.
    Not: 7 gün içinde almak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tashunkee kullanıcısına yanıt
    Org almayın piyano ile org cok farklıdır. Modelleri artık takip etmiyorum ama bunu soyleyebilirim. 88 tuslu olmalı, graded hammer action lu olması parmak kaslarının gelişimi için piyano hissi vermesi için onemli. Dijital piyano alın kulaklıkla calısır evde sizin de kafanız şişmez 😅

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • drinkblood7 kullanıcısına yanıt

    Hocam bütçeyi oturtamadım kafada, model de fiyatta belirsiz hala


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ben de dijital piyanolara bakıyorum. P45 gibi piyanolara baktım. Çoğunda üçlü pedal ünitesi bağlanma imkanı yok. bu önemli midir? başlangıç seviyesinde olduğum için şu an ihtiyacım olmayacaktır ama, uzun vadeli kullanmak da istiyorum bir yandan. Klasik MIDI bağlantısının olmaması, sadece usb ile bağlanması önemli bir eksiklik midir? Bir de şarkı kayıt edilemiyor olması herhangi bir eksiklik hissettirir mi sizce, öğrenme aşamasında çok ihtiyaç duyulup kullanılıyor mu kayıt edip tekrar dinleme vs.

  • Effy_s kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ben 1.5 ay önce casio cdp s90 aldım, ikinci el olarak. Ve bu süreç içinde henüz pedala geçmedim. Başlangıç seviyei için pedala gelene kadar çok çalışmak gerekiyor. Ben de sıfırdan başladım, madem başlangıç seviyesindesiniz tavsiyem daha düşük bir modelle başlamanız. Daha sonra üç pedallı iyi bir modele geçebilirsiniz. Ben bundan dolayı casio aldım, daha sonra yükseltmek istediğimde üç pedallı orta sınıf bir model bakacağım. Müzik edit vs uğraşmak istiyorsanız bağlantıları detaylı araştırabilirsiniz. Şahsen ihtiyaç duymadım. Ama yazıcı kablosu girişi diye tabir edilen giriş var çoğu ürünle. Onunla bağlantı kurabiliyorsunuz diye biliyorum.

  • Bütçe sorun olmuyorsa pedallı modeller tercih edilmeli. Sonradan takılan pedallar pek konforlu olmuyor ve gerçek pedal hissi verenler ciddi pahalıya geliyor. Midi bağlantı olmaması profesyonel kayıt almayacaksanız sıkıntı yaratmaz. Bu bağlantıyı profesyoneller düşük gecikme süresi için tercih ederler. Normal usb ile de midi olarak kullanılabiliyor çoğu model. Başlangıç için sabit modellerde Kawai kdp120, Roland rp102, casio 470 modellerinin fiyat performansı iyi. Yamaha'nın bu fiyat bandındaki modellerinin tuşesi maalesef pek iyi değil. Alınabiliyorsa ydp164 ve üzeri modeller tercih edilmeli.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.