Şimdi Ara

Dijital Piyano Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
54.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, öncellikle biliyorum çok fazla tavsiye konusu var ama herkesin istekleri, bilgisi ve bütçesi farklı. Ben daha önce piyano çalmadım, ama klasik müziği oldum olası çok severim. Bir süredir piyanoya merak saldım, evdeki eski org ile çalışıyorum 1-2 aydır. Tahmin edebileceğiniz gibi bir süre sonra yetersiz gelmeye başladı. Aradığım dijital piyanodaki en önemli özellik, gerçek piyano hissiyatını yaşatabilmesi, gerek sesi, gerek tuş hassasiyetiyle. Ağırlıklı olarak klasik müzikle ilgilendiğim için, piyano dışında fonksiyonları olması gerekmiyor. Bütçem de 1500-2000 TL arası. Şu ana kadar gözüme çarpanlar Casio AP-220, AP-420, Kawai KDP-80, Yamaha Arius YDP 141 ve Roland RP-301. Özellikle marka konusunda sıkıntı yaşıyorum, yaptığım araştırmalarda kimi diyor Casio akustik piyano sesinden çok uzak, kimi diyor Yamaha gereksiz pahalı, ona vereceğin paraya daha üst model Casio al. Yamaha en iyi marka diye duyuyorum ama profesyoneller gereksiz pahalı olduğunu söylüyorlar. Roland ve Kawai hakkındaysa pek bilgim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • korg ph80 bi bak derim.. fiyatı biraz daha yüksektir ama.. roland korg ve yamaha üçlüsünden birine bak..
  • Casio ve Kawai'ye ne dersiniz ?
  • Kawai iyidir.
  • Bu dört marka arasında hangisi akustik piyanoya en yakın hissiyatı verir, gerek ses olsun gerek tuşesi olsun. Casio'nun AP serisi mi, Kawai'nin KDP serisi mi, Yamaha'nın Arius serisi mi, Roland'ın RP serisi mi ? Ya da 2000 TL civarında bu serilerle yarışabilecek bir marka/model tavsiyeniz var mı ?
  • Hocam pm yolladım. Dönüş yaparsanız sevinirim.
  • merhaba
    ben roland rp301 kullanıyorum. Almadan önce fazlaca araştırmıştım. Roland F/P olarak en uygunu göründü. Dijital piyanoda ritm ses vs. fazla aramayın. Sadece piyano olarak düşünün ve sade olsun.Kullanırken detaylara boğulmadan konsantrasyonunuz bozulmadan sadece piyano çalarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 8 Ocak 2013; 17:12:21 >
  • casio iyidir
  • arkadaş aradı bi araştır diye orla diye bir marka duymuş fiyatlar biraz yüksek gibi
  • 2000 milyara ancak yamaha iyi ses verir
  • selam. eğer piyano ile müzige başlayacaksan ve dijital piyona alacaksan. ses kalitesi mutlaka iyi olmalı. çünkü seni müziğe bağlar. marka olarak ben kawai öneriyorum, ses kalitesi gerçekten mükemmel, çalarken tınısı insana zevk veriyor, tuş ağırlığı ses kalitesi konsol piyano gibi. uygun fiyat olarak Kawai CN24 tavsiye ederim. çok memnun kalacaksın, ancak biraz daha parana kıy ve aldın mı tam al.. bunun dışında CA modelleri var onlar mükemmel üstü ama el yakyor,
    Sana tavsiye ettiğim Kawai CN24 profesyonel olarak çalışabilecek bir piyano.. ama tercih yinede senin
  • selam gerçeğe yakın en iyi ses kalitesi olan piyano kawai CA-63 bu piyano profosyonel müzikcilerin hayeli bir piyano.kısaca KAWAİ nin CA serileri olağan dışı mükemmel ses rengi kuyruklu bir piyanonun ses tınılarının aynısını bu CN-63 den alıyorsunuz.. onun dışında CN serilerini ucuzluk bakımından öneririm,, kolay gelsin yinede tercih senin
  • beyler banada bi el atın, Roland rp301 ile Kawai CN24 arasında kaldım. Roland ın Supernatural ses olayı cezbedici ve cidden kulağa hoş geliyor. Kawai de iyi de işte bilemedim...
  • URUN SATILMISTIR.
    Satılık yamaha arius ydp s31 piyano

    Urun tertemiz garantisi devam etmekte burada link paylasmak yasak olabilecegi icin adresine email atarsanız link ve tüm detayları gonderebilirim...

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_sirin -- 26 Mart 2014; 12:01:18 >
  • Merhabalar,

    aşağıdaki ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz? Yılbaşı hediyesi olarak bir kaç sene öncesinde piyano eğitimi olan bir arkadaşıma alacağım, fakat bilgim olmadığından aynı özellikli bir ürüne fazla bir ödeme yapmak istemiyorum,

    Yardımlarınız için teşekkürler

    yamaha ydp 142 -casio ap250-kawai kdp


    kawai cn24 biraz daha yukarda yamaha ydp 162
  • Fiyat performans bakımından en uygunu ve kalitelisi kawaidir. kawai sadece piyano üretir.
  • öncelikle horta gel :D

    sonralıkla yamahanın dijital piyanoları baya fark attı digerlerine. gercek piyano hissi ve tercih ederseniz dijital tunelar ekleyebilen dgx modelleri var. cok cok iyi!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drinkblood7

    öncelikle horta gel :D

    sonralıkla yamahanın dijital piyanoları baya fark attı digerlerine. gercek piyano hissi ve tercih ederseniz dijital tunelar ekleyebilen dgx modelleri var. cok cok iyi!

    Merhabalar hocam
    Piyanoya başlayacağım ve başlangıç piyanosu için araitırmalar yapıyorum.
    Normalde yamaha ydp143 bakıyordum ama peşin 2975 , taksitli 3150 dediler biraz yüksek kaçtı benim için.
    Şimdi casio ap 460 önerdiler. Peşin 2380 lira. Ne diyorsun?
    Sen olsan ne alırdın ? (Bu modeller dışında da öneriye açığım)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum selam

    Eger ben bu isi yapacagım artık baslar devamını getiririm dersen paraya kıy Yamaha Arius serisi ile basla derim, YDP ler iyidir. Ariuslar daha klasik piyanoya yakın. Yok emin degilsen Yamahanın p serileri var. Ayaklık da alabilirsin onlara kucuk bi baslangıc için. Kraft music var youtube da arat. Bir cok piyanoyu kıyaslıyor inceliyorlar. En ucuz ve kalitelileri bence yamaha p serisi, graded hammer action lu olması sart ama!

    Benim favorim dedigim gibi DGX serisi tekno club müzikler de yapabiliyorsun klasik de calabiliyorsun. Ne tarz calacagın onemli burada.

    Yakın zamanda DGX 660 cıktı. DGX 650 fiyatı dusecektir.https://www.youtube.com/watch?v=twJVhnY16hk farkları burada.
  • drinkblood7 kullanıcısına yanıt
    merhaba, ben piyanoya yeni başladım ve öğrenmekte kararlıyım.Dijital piyanolara bakıyorum aynı zamanda yazın memlekete gideceğimden taşınabilir olmasını istedim, yamaha dgx 650'yi buldum.Hala öneriyor musunuz ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.