Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (9463. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 15 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü7 Mobil2 iOS3 Android
5 sn
349.808
Cevap
2.720
Favori
21.325.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 94619462946394649465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Desm0nd kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl alıyoruz bunları hepsini alabiliyormuyuz ve inmedende hesaba ekleniyormu lisanslı olarak :)
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    tamam ama neden sadece steam üzerinden düşünüyorsunuz? o zaman bu düşünce ile o da half life serisini, team fortress hatta cs yi diğer platformlara da açsın. origin seviyorum ben ve cs yi orada oynamak istiyorum belki.

    oyunların ya da firmaların hepsi ister tek, ortak bir platform üzerinden kullanılsın ya da hepsi teker teker ayrılsın her şirket kendi çıkarlarını düşünecektir. bundan doğal bir şey olamaz. eğer bir şey yaratıyor ya da üretiyorsam elbette bunu pazarlayacağım. neden steamdeki bazı oyunlar dolar kuru 1.5-2 liradan hesap edilirken bazıları euro üzerinden hesap ediliyor işte bu yüzden. karar veren onlar alıp almamak ya da kullanıp kullanmamak ise tüketicinin elinde. ille de ben bunu oynayacağım, kullanacağım zorunluluğu da yok. ben bu oyunu satın alamıyorum ama oynamak zorundayım diyerek illegal yolları savunmak hoş değil.
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    hayır, sadece tüm oyunlarım ille de tek bir yerde toplanmasına kafayı takmış değilim. uplay olmasa bile steam, origin ve battle.net olarak zaten 3 farklı platforma bağlıyım şu anda. fazladan uplay geldiğinde hayatımda çok büyük bir fark oluşmaz.

    şunu anlamak gerekiyor; firmalar markalarına sahip çıkacaklardır. valve cs serisine, ubisoft farcry, ac serisine, origin bf serisine, blizzard da wow ve diablo serisine sahip çıkacaktır. bunu bu kadar büyütmeye gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HankMoodies

    İnşallah kurumlar alım yapar da girersin istediğin yere :) Bende Mayıs'ta gireceğim bakalım alandan. Her şeyin hayırlısı hocam Badland, ETS2, Miscreated, Torchlight 2, BF3, Cs GO , Saints Row 4, Fifa 14 ile idare ediyorum şu aralar.

    Sağlık bölümü Radyoloji Teknisyeniyim. Alan sıralamam 12

    atanacağım kesin tabiki ama insafsızlar bekletiyorlar ikinci tercihlere.. o zamana kadar oyun arıyorum. Rocket Lig istiyorum aslında ama oyuna da para vermem ya. Bedava nasıl edinebiliriz. Veya baska oyun




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Görür merak etmeyin . En kötü ihtimal indirim almasa da üçüncü parti siteler indirim yapıyor yine bulursunuz . @carlos1111
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Steam profil adresinizi bana özel mesajla gönderin, hediye oyununuzu atayım hocam KPSS puanınız hayrına



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 18 Aralık 2016; 0:19:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HankMoodies

    Steam profil adresinizi bana özel mesajla gönderin, hediye oyununuzu atayım hocam KPSS puanınız hayrına

    Açıkcası çok şaşırdım mesajına hocam, çok teşekkür ederim valla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 18 Aralık 2016; 0:25:34 >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Donanımhaber ölücüsünden beklenmeyecek bir hareket sonuçta İyi oyunlar dilerim, hoşunuza giderse ne mutlu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    Görür merak etmeyin . En kötü ihtimal indirim almasa da üçüncü parti siteler indirim yapıyor yine bulursunuz . @carlos1111

    Steam dışında ki yabancı sitelerden alamayacağım gibi görünüyor. Steam den de cüzdan koduyla veya ininal kart ile alacağım. Yapıkredi sağolsun ikidir kredi kartımı ısrarla yurt dışı harcamaya kapatıyor. Sistem den bakınca yurt dışına açık ama ikidir kartımla yurt dışı tabanlı harcama yaptığımda ödemeyi bloke ediyor. Geçen ay telefon açıp sorunu çözdüm ama şimdi yine aynı sorun oldu. Her seferinde böyle yapmak zorunda kalacaksam ciddi sıkıntı. Yabancı sitelerden maalesef İninal kart ile de almak pek mümkün değil. Çoğu İninal kartı desteklemiyor üstelik alışveriş yapmayı deneyince işlem tamamlanmadığı halde karttan para çekilmiş gibi oluyor ve İninal kartın firmasından parayı geri iade almak 2-3 hafta sürüyor.

    Neyse Tomb Raider da indirim olmaz ise listemde ki başka oyunu almayı denerim.




  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsatlara taşıyalım bunu :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft 7 oyun için giriş yaptım ama 3 oyun geliyor ben de mi bir hata var bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • Rise Of The Tomb Raider 20 Year Clebration'ın fiyatı, 44,50 liraya düştüğünü görünce,hiç düşünmeden direk aldım.Açıkçası oyunun fiyatının düşmesini beklemekten sıkılmıştım,oyun çıkalı baya oldu,bende sürekli bu oyunun fiyatının düşmesini bekliyordum,şansa tam içerikli sürümünü 44 liraya aldım.
  • tr-enigma T kullanıcısına yanıt
    club ubisoftta bende de 3 oyun gözüküyor ama uplayde hepsi gözüküyor.
  • EfsaneFenerli kullanıcısına yanıt
    The Crew bence zevkli bir oyun.Tek sikintisi internetsiz oynanamasi.Ve tabi 25gb :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Expheribal

    The Crew bence zevkli bir oyun.Tek sikintisi internetsiz oynanamasi.Ve tabi 25gb :D

    Crew güzel oyun ben çok istiyorum şahsen ubisoft sayesinde kütüphaneye ekledik ama pc yetmiyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tomb Raider'ı aldık fakat,her zamanki gibi en büyük sorun akk.Superonline'ı aradım,adsl 24'e kadar limitsiz 75 gb akk'li paketi kullanıyorum,müsteri temsilcisine bağlandım konuşma aynen şu şekilde oldu;

    Ben;ben 24'e kadar 75 gb akk'li paket kullanıyorum,akk'siz bir paket istiyorum.

    Müşteri temsilcisi; adsl kısmında akk'siz paket yok,sadece fiberde var.

    Ben;peki o zaman fiber yapalım,evimin olduğu bölge destekliyor mu ?

    Müşteri temsilcisi;malesef desteklemiyor.

    Ben;e peki ben ne yapacağım şimdi,para sıkıntı değil,akk'siz paket kaç para ne olursa olsun,ödeyeceğim diyorum,fakat adsl paketlerinde, akk denen illetten kurtulmak için bir paket yok.Fibere geçiyim diyorum,desteklemiyor,Allah kahretsin böyle rezilliği,artık bıktım parası ne olursa olsun vereceğim diyorum yine olmuyor.2016 senesinde yaşıyoruz,şu zamanda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 18 Aralık 2016; 12:37:31 >
  • aeeb12 kullanıcısına yanıt
    gece kuşu gibi bir şey vardı. Öyle yap ya da değiştir firmayı.(uydunet varsa)
  • aeeb12 kullanıcısına yanıt
    Hocam halinize şükredin 2 sene önce yeni yapılmış 7 apartmandan oluşan bir sitede oturmaya başladım internet altyapısı 2 ay içinde geleceği söylenmişti 2 yıl oldu hala gelip baglamadilar hayır sorun ne diye sorduklarında bir boktan anladiklarida yok 2 yıldır proje halinde bekliyormuş baslamamislar illa rüşvet mi verelim!

    Baslasalar 3 günde halledecekler öyle ücra bir yerde değil site yanındaki evlerde var 200 metre uzaktaki hastanede ve 500 metre uzaktaki üniversitede fiber var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @amante de los gatos

    Söylediğiniz tarifeyi inceledim,tam bir felaket arkadaşım.Gündüz vakti akk kotanı doldurursan,gece kuşu tarifesi de akk ye giriyor,yani gecede 3 mb düşüyor,10 tl daha boşa veriyorsun.75 gb akk zaten iki full hd video izlesen doluyor,çok saçma bir paket.Bu arada Uydu net'e geçemem,daha 5 ay önce salak gibi taahhüttü yeni yeniledim.

    @Biolystick

    Arkadaşım ben kötünün iyisine felan bakmam,çalışıyorum emeğimin karşılığında para alıyorum,o parayı da,daha rahat bir hayat yaşamak için harcıyorum ama ülkemizde emeğin karşılığı maalesef yok.Niye şükredeyim,bedava mı veriyorlar ki şükredeyim,paramın karşılığını almak istiyorum,hakkımı istiyorum.Yinede sizde haklısınız bu ülkede yaşayana değil ölüye yatırım yapılıyor,dualarla şükürlerle insanlarımızı kötü sisteme alıştırdılar.Para veriyorsun,karşılığını almak için dua ediyorsun,ama olmuyor,paranla rezil oluyorsun,birde bu yolsuzluğa,iğrenç sisteme şükretmek çok saçma.İşte Avrupa ile aramızdaki fark bu,onlar yaşama,emeğe,insana destek verdiği için Avrupa olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 18 Aralık 2016; 13:57:42 >




  • Bu AKK çok ciddi bir engel teşkil ediyor.

    Evde 3 kişiyiz ve 3 kişi AKK'yi dizisi, filmi, oyunu derken 1,5 haftada silip süpürüyoruz. :)

    O koca koca AAA oyunları ucuza bulursak alıyoruz da, indirme işi sıkıntı.

    50-60 GB'lık oyunlar zaten ucu bucağı görünmeyen okyanus gibi de, Internet performansı öyle leş oluyor ki 5-6 GB'lık bir oyunu indirmesi bile gözümde büyüyor. Kaldı ki o 50-60 GB'lık oyunların boyutları zaten AKK'nin çoğunu yeyip bitiriyor.

    Steam bir oyunu indirirken bütün bağlantıyı sömürüyor. Steam'deki indirmenin performansı için iyi bir şey olsa da, zaten hızı düşürülmüş ve sömürülen bir Internet bağlantısı ile o esnada başka bir şey yapmanız zorlaşıyor. Spotify'dan müzik dinlenmiyor bile, zırt pırt Buffer'a giriyor.

    Can sıkıcı bir durum. Satın aldıklarımızı şöyle indirip oynama zevkimizi de baltalıyorlar.

    AKK'nin olmadığı fiber bağlantı desteği de her lokasyonda yok. Hatta az yerde var.


    Mobil operatör Vodafone'da eğer Internet paketi tanımlı değilse 11 TL'ye sadece o günlük sınırsız Internet harcaması yapabiliyorsunuz. 4.5G bağlantıda oldukça iyi bir hıza sahip ve kablosuz bağlantı üzerinden Hotspot olarak kullanılırsa işe yarıyor. Ama maalesef o günün 23.59.59'unda sona eriyor ve paket tanımsız dolaştığım dönemler zaten az oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 18 Aralık 2016; 14:33:20 >




  • 
Sayfa: önceki 94619462946394649465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.