Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13867. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bluepaw , kreasom , kullanıcı adı giriş , Vommel Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 24 Misafir (2 Mobil) - 26 Masaüstü2 Mobil
5 sn
349.812
Cevap
2.720
Favori
21.325.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Duyurulan oyun Tom Clancy's XDefiant,F2P 6vs6 oynanan bir FPS oyunu olacakmış.Tom Clancy's oyunlarından aldıkları farklı türde ekipmanları ve yetenekleri olan sınıflar bulunuyor.Örneğin Division factionlarından birisi olan Cleaner,Division 2 factionlarında yer alan Outcast gibi sınıflar içeriyor.Outcast healer özelliğine sahipken Cleaner ise flamethrower kullanıyor.Oyun erken erişim aşamasında ve bu aşamada oynama şansı elde etmek çin kayıt olmak gerekiyormuş.F2P bir oyun geleceği belliydi ama Tom Clancy's ismiyle çıkmasa sanki daha iyi olur gibi.Birde bunun Tps versionu olan Heartland çıkacak.Ne desem bilemedim. 



    Ubisoft Türkiyeyoutube
    Partiye hoş geldiniz! Erken oyun testine katılma fırsatı için şimdi kaydolun: https://playxdefiant.com Ubisoft San Francisco'dan oynaması ücretsiz, hızlı tempolu bir arena FPS'si olan Tom Clancy's XDefiant ile tanışın. Tam gösterimi izlemek için https://playxdefiant.com'u ziyaret edin ve erken oynama fırsatı için kaydolun! #XDefiant En son haberleri almak için bizi takip edin: https://playxdefiant.com https://Twitter.com/PlayXDefiant https://Instagram.com/PlayXDefiant https://Facebook.com/PlayXDefiant
    https://www.youtube.com/watch?v=_ecywrlggqo&feature=youtu.be




  • 911 Operator %90 indirimle 2.40 TLhttps://store.steampowered.com/app/503560/911_Operator/

    Koleksiyon kartlarını satarsanız 1 TL de ordan gelir iyice bedavaya oyuna sahip olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Ubisoft hangi yeni oyun yapsa Rainbow dan çoğu şeyi kopyala yapıştır yapıyor. Kalan ufak tefek diğer şeylerini de diğer oyunlarından kopyala yapıştır yapıyor. Rainbow olmasa ubisoft ne yapacak acaba? Hiç özgün değiller hep aynı şeyler.

  • Şahsen pek ilgimi çekmedi ne yalan söyleyeyim. Çok tutacak bir formüle de benzemiyor. Umarım şu online sevdalarından bir an önce vazgeçerler ne diyelim. Üstelik bu daha başlangıç  her IP'i buna benzer online tabanlı bir şeye çevirme istekleri de var...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz kış indirimlerinde mi tam hatırlamıyorum, 11 Bit Studios oyunları “Bundle” şeklinde indirimdeydi. Arkadaş sorunca dikkatimi çekti de bu paket kalkmış Steam’den. Tekrar geliyor mu her sene, yoksa tek seferlik yapılan bir şey miydi? Bilgisi olan var mı bu konuda?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende hiç captcha çıkmıyor. login olduğun ip yi onaylamamış olabilirsin. logout olsam bile çıkmıyor bende.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    Geçtiğimiz kış indirimlerinde mi tam hatırlamıyorum, 11 Bit Studios oyunları “Bundle” şeklinde indirimdeydi. Arkadaş sorunca dikkatimi çekti de bu paket kalkmış Steam’den. Tekrar geliyor mu her sene, yoksa tek seferlik yapılan bir şey miydi? Bilgisi olan var mı bu konuda?

    https://steamdb.info/bundle/20728


    Eğer bu ise, 1 kereye mahsus yapılmış gibi görünüyor. 3 ay önce oluşturulmuş ve sonra silinmiş.


    Tekrar yapabilirler belki de aynısı olmayabilir.

  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu, teşekkür ederim. Ultimate olanda tüm DLC’ler dahildi, bir de tüm oyunların düz versiyonunun olduğu paket vardı. Güzel paketti, güzel fiyatları kaçırdık. İnsallah gelir tekrar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • falldownnn F kullanıcısına yanıt

    Benim genel güvenlik ayarlarıyla da alakalı olabilir... cookie ves.

  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, iyi oyunlar.

  • Kurban bayramınız mübarek olsun, hayırlı bayramlar hocalar. :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 20 Temmuz 2021; 6:51:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi bayramlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi bayramlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turk0gamer

    Benim genel güvenlik ayarlarıyla da alakalı olabilir... cookie ves.

    Ben de oyunu Epic den aldım ama Epic kaynaklı değil o. Rockstar Games Launcher güvenliği ile kaynaklı bir durum o. RDR2 aldığım dönemde ara ara soruyordu o olayı ve çok tepkiler olmuş son dönemde. Geçen aylarda Rockstar O güvenlik olayını kaldıracağız açıklaması yapmıştı. Aylar sonra ilk defa açtım sadece şifremi sordu girdim direk.


    Sizin bir ayarları kontrol edin derim. Bir de pc de virüs taraması filan yapın derim. Ağ kaynaklı sorunda olabilir. Benim bir ara internette hangi siteler arası dolaşırken böyle bir sorun oluyordu. Sanırım bir eklenti kaynaklıydı silince düzelmişti. PC de kurulu olan bir uygulama veya yazılım yüzünden belki de Rockstar Games Launcher size bu sıkıntıyı yaşatıyor olabilir.





  • Kurban bayramınız mübarek olsun arkadaşlar .

  • Herkesin Mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun arkadaşlar. 

  • Huzur, mutluluk ve sevdikleriniz ile güzel günler geçirmenizi temenni ederek, Mübarek Kurban Bayramımız kutlu olsun dostlar.


    Nice güzel bayramlarda ve indirimlerde buluşmak dileğiyle...  

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Epic'te de Captcha sorabiliyor hocam. Puzzle falan yaptırıyor fotoğraf çevirttiriyor. Daha Epic'e girmeden yaptırıyor bunları. Rockstar ile alakası yok yani. Ama bir kere sorar iki kere sorar. Sürekli sorması ters bir durum zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar

  • keremec kullanıcısına yanıt

    Haklısınız da, elimizde kalan Türkiye için bu var. Gamepass var. EA Play var. Need for Speed:Payback oynayayım dedim, kaldı ki, burada millet çöp dediği oyunları bayıla bayıla oynayan ben bile sıkıldım.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.