Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13041. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir - 15 Masaüstü
5 sn
350.372
Cevap
2.729
Favori
21.394.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • EA bu kütüphane ve bu fiyatla kime üyelik satmayı düşünüyor anlamak güç. Epic in bedava verdiği oyunlardan oluşan kütüphane bile daha dolu

    Şu fiyatları belirlerken hiç mi fiyat araştırması yapmıyorlar? 500TL ye oyun satan Sony bile ps plus ücretlerini arttırmıyor çok fazla.

    Örnek abonelikler:

    Ea Play: 5USD - 30TL

    Xbox Gamepass PC: 10USD 5USD - 30TL 15TL

    Xbox Live: 10USD - 30TL

    PS Plus: 10USD - 40TL

    Netflix (SD): 9USD - 18TL

    Youtube Premium: 12USD - 17TL

    Spotify: 10USD - 18TL

    Apple Music: 10USD - 14TL
  • Bir şekerleme yapayım dedim kalktım bir baktım EA play fiyat düzenlemesiyle 170 e dayanmış. Şaşırdım mı? Hayır. Konu ile ilgili bir atraksiyon zaten bekliyordum. Daha önceki attığım mesajımdaki gibi Sony firmasının HZD ile yaşattığı hayal kırıklığı bir tecrübe olduğu için bu sefer işi şansa bırakmadım. Yıllık 65 lira kim ne derse desin oyun oynamasını seven biri için çok iyi bir rakamdı, hele bunun bir de indirimli steam cüzdan koduyla alınabilmesi daha cazip kılan bir unsurdu. Uygun fiyattan alabilenleri tebrik ederim, yeni oyunlar da en fazla 15-20 güne eklenmeye başlar.
  • Fiyatların bir anda yükselmesine alışkın olduğumdan internette gezerken fiyatı görünce almıştım. Aslında oyunları beni pek sarmıyor ama sims serisinde biraz vakit geçiririm. Birde üyelikler beni rahatsız ediyor ben satın alıp bende kalmasını daha rahatlatıcı buluyorum ama cüzdanda para vardı miktar çok uygundu aldım ve tahmin edildiği üzre fiyat arttı.

    Üyeliği alan ve artan fiyata tepkisi olup da ben hangi rakam olursa olsun alırım demeyen arkadaşlardan bir ricam var. Ben de şu an yapıyorum. Üyeliğik yenilemeyi kapatalım aboneliğin iptal edildiğini ve yeni fiyattan alım yapmayacağımızı görsünler. Bu şekilde fiyat düşmez sanmıyorum ama en azından "ulan bunlar peynir ekmek gibi aldı arttıralım şunu " fikirlerini boşa çıkaralım.

    Apar topar aldık çunku alım gücümüze uygun fiyattan geldi ve bunun yarında ya da bir sonraki hafta da aynı fiyatta kalmayacağından endişeliydik.

    Onlarsa peynir ekmek gibi bir anda sattık boşuna ucuz vermişiz dediler sanıyorum. Böyle olmadığını anlatmak için üyelik yenilemeyi yani aboneliği iptal edelim hep beraber. Alınan yıl ya da ay boyunca kullanmaya devam ediyorsunuz zaten sadece bir sonraki yıl için 169 lira çekemeyecekler. Eğer son günlere bırakır da toplu değilde parça parça iptal edersek aynı etkiyi yaratmaz. Ama bir anda yeni yıl için iptaller gelirse istatistiklerinde göreceklerdir.

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.sahin -- 1 Eylül 2020; 0:6:1 >




  • Avrupalılar biraz gıcıklar galiba. Niye şikayet edip duruyorlar ne garezleri var anlayamadık.
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    İşte EA'nın Evil Corporation olma yolunda yaptığı yolculuğu anlatan serilerdendir Dead Space. Aynı şekilde Sabouter gibi, Freedom Fighters gibi oyunların da yayıncısıydı.

    Şimdi ise 3 saatte yaptığı fiyat değişikliğini tartışıyoruz. Ay başı abonelik başlasın diye yarına bırakmayı düşünüyordum, sonra Reddit tartışmaları duyunca dedim Horizon vakası olabilir aldım. 2-3 saat oyun oynayalım dedik, değişmiş bile. Alamayanlara geçmiş olsun, alanlara hayırlı olsun.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Oynayın hocam oynayın. 3.oyun ilk iki efsaneden farklı olsa da oynanır yine de. Ben de tekrar başladım ilk oyundan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 65 TL'ye alıcaktım, fiyat artmış vazgeçtim almıyorum.

    Üstüne birde Originde EA Play üyelik vardı onu da kapattım, hadi bakalım, sen mi yaman ben mi

    Çok umurlarında mı? değil tabi ama buda bizim yapabileceğimiz tepki napalım
  • bunu yapacakları belliydi zaten de, dedim birkaç saat sonra alırım. iyi sağolsunlar paramız cebimizde kaldı. biz ipledikleri yok ama bu harekete karşılık vermek lazım.
  • Böyle aç gözlü firma mı olur ? Cd projekt red'in bok olamaz bunlar.

    çok ağır küfürler ediyorum son 2 saattir.


    Bu kadar da şeytan olmazsın yahu...!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjii -- 1 Eylül 2020; 0:15:10 >
  • arkadaşlar madem Elin AVrupalısı Amerkalısı 2 post atarak Steam'da koskaca bir ülkenin fiyat artırma gücüne sahip, o halde bizde satın almayarak bunu protesto edebiliriz. 65 TL'ye alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar ancak geriye kalanlar almasın, var gücümüz ile prostesto edelim.

    He işe yarar yaramaz o ayrı ama şu Steam'a bizimde Avrupalılar kadar gücümüz olduğunu gösterelim bence..
  • BraveHeart kullanıcısına yanıt
    Ağlamıyor musun? Ben ağlıyorum şahsen..
  • xbox'ta hala yilligi 65 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanjii kullanıcısına yanıt
    Cd Projekt Thronebreaker'in steam fiyatını 50tlden 117tlye çıkardı. Masum değiller yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sanırım genel olarak fiyat düzenlenmiş tek tek bakmadım ama ars'de çok daha ucuzken baya bir kazık fiyat olmuş yine tl fiyatı iyi gibi
    https://steamdb.info/sub/474129/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: englishman22

    arkadaşlar madem Elin AVrupalısı Amerkalısı 2 post atarak Steam'da koskaca bir ülkenin fiyat artırma gücüne sahip, o halde bizde satın almayarak bunu protesto edebiliriz. 65 TL'ye alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar ancak geriye kalanlar almasın, var gücümüz ile prostesto edelim.

    He işe yarar yaramaz o ayrı ama şu Steam'a bizimde Avrupalılar kadar gücümüz olduğunu gösterelim bence..
    Katılıyorum bu fiyat değişikliğine itiraz etmeliyiz bu kadar kısa sürede bu şekilde bir değişiklik olmamalı. Sosyal mecralardan bu olay hakkında konuşup (üslubumuzu bozmadan,saygı sevgi çerçevesi içinde) bunun saçma ve adaletsiz olduğunu duyurmalıyız.




  • Reddit'teki ergenlerin topu Türkiye'de inşaata mı kaçtı? Xbox gamepad olmuş 700 lira, oyun oynamak için geceleri taksiye mi çıkalım istiyorlar? Bizi her alanda el-aleme maskara edenlerin topunun... Neyse.
  • Reddit'teki şikayetlerle falan alakası olduğunu sanmıyorum. EA'nın Reddit'te yazılan bir kaç şeye göre hareket edeceğini de sanmıyorum. Muhtemelen EA Play sayfası oluşturulduğunda bu fiyatlar bir yerden çekiliyordu, yayınlandıktan sonra manuel düzenlemeye gidildi. Sadece Türkiye değil başka ülkelerin de fiyatları düzenlenmiş. Tepkiler haksız demiyorum kesinlikle, XBOX'da sabit 65₺ iken PC tarafına 65₺ gösterip hemen sonra zam ile PSN fiyatına eşitlemek aletsizliktir.




  • Dün aklımdaydı bugün EA Play geleceği, mobilden girer alırdım diyordum, ama EA Play'e yolda yakalandım ve aklımdan da çıkmış. Eve gelip Steam Aktiviteler kısmına bakınca unuttuğumu fark ettim, neredeyse listemdeki herkes almış

    Paragöz EA yine yapmış yapacağını, 2 saatte değiştirmişler hemen fiyatı. 2 saat daha dursaymış ben de alırdım ama oyun listesine bakınca da hiçbir şey kaybetmemişim aslında diyorum. Zaten EA'nın neredeyse bütün oyunlarına Origin'de sahibim. Alırsam Titanfall 2 ve sonra bir ara Jedi Fallen Order oynarım diye alıcaktım. Titanfall 2'yi almayı düşünüyorum zaten, historical low fiyatına yakın bir fiyat bekliyorum, görürsem hemen alıcam. (Nisan ayında Amazon'da 3$'a satılmış ve kaçırmışım nasıl olmuşsa ) Jedi Fallen Order'ı da kim bilir ne zaman oynardım (muhtemelen bitmeye yakın), zaten şu an oynamak istesem de listede yokmuş. O yüzden benim için Titanfall 2'yi şimdi oynayabilmek dışında bir kayıp olmadı.

    Yıllık alanlara hayırlı olsun, aylık 5₺ küsüre geliyor, parasını her türlü çıkarır. Ama benim gibi Origin'den oyunları satan alanlar ya da Access Basic depolayanların hiçbir kaybı yok, hatta paraları ceplerinde kaldığı için avantajlılar bile. 40 tane oyun ile gelmişler, 40 tane oyun için aylık 29₺ ya da yıllık 169₺ vermek pek mantıklı bir iş değil. Hele ki forumda ya da çeşitli yerlerde hala 10-12₺'ye Access Basic kodları satılırken, hem daha ucuza hem de yaklaşık 5 kat daha büyük bir kütüphaneye sahip oluyorsunuz.




  • Artık çok fazla yaşanmaya başladı bu fiyat değişiklikleri Steam'de, aşırı gıcık olmaya başladım.Metro-Horizon vs. aklıma gelmeyen daha başka oyunlara..

    Yani baştan 169 TL açıkla madem, şöyle insanları umutlandırıp utandırmakla ellerine ne geçiyor anlamıyorum.

    İlk fiyat bile kütüphaneye göre fazla ,hali hazırda origin de uzun süreli aboneliği olmayanlar için ''düşünülebilir'' fiyattı.Ama bunlar insanların 3 saat düşünmelerine bile fırsat vermediler..
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.