Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13040. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 28 Misafir (2 Mobil) - 31 Masaüstü3 Mobil
5 sn
350.860
Cevap
2.728
Favori
21.447.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
572 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    EA redditteki tepkilere göre fiyat değiştirmiş olamaz. zaten değiştirecekti her halükarda. forumları sallamıyor EA games asla. apex legends ilk çıktığında her Allahın günü isyan konuları vardı fiyatlardan. ben bile konu açmıştım bölgesel fiyatlandırma için direk ana subredditte en üste çıkmıştı konu. gene sallamadı EA. yani fiyat artışının sebebinin tepkiler olması mümkün değil.

    Alıntıları Göster
    Bunlar Xbox fiyatlarıyla aynıydı hata olduğunu sanmıyorum. Değiştirecek olsaydılar da bence satışa çıkmadan 170'ten koyarlardı ve çoğu kişi de ağzını açamazdı, çünkü 170 lira çok ucuz olmasa bile normal fiyatı olan 30 dolara göre gayet ucuz. 65 lirayı gösterip şimdi de 170 liraya çıkarıyoruz derseler tepki vermek hakkımız tabii.
    Apex konusu biraz farklı sürekli tepki sürekli şikayet vardı EA en son sosyal medya görevlilerini oradan çekti sonra da oyun öldü zaten. Bunun firmanın durup dururken verdiği bir karar olduğunu sanmıyorum çünkü Horizon'da da aynısı oldu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bansai!

    Fifa 20 yok diye 65 tl ye almadım. Daha 1 gün bile geçmeden fiyatı 169 tl ye çekmek tam rezillik Yabancılara hak veriyorum esasında aşırı fiyat farkı oluşuyor bizim kurdan kaynaklı ama yapacaksan baştan bu fiyattan yap. Açıkçası artık albenisi yok.
    Fifa 20 var, keske alsaymistiniz.
    Edit: Fifa 20 Steamde yoktu dogru Bir an aklim Origin'e gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 31 Ağustos 2020; 23:1:38 >




  • Battlefield V ve SW Battlefront 2' yi denemek için alacaktım ama bu fiyat artışından sonra vazgeçtim.
  • Çokta fifi ya boşverin, vazgeçilemeyecek bir oyun da yoktu zaten kütüphanelerinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendileri kaybeder, oynayacağımdan değil, kenarda dursun bir gün lazım olur diye %10 indirim için alacaktım şimdi vazgeçtim. :)
  • Bu olay tam kısır döngü haline geldi. İlk fiyat ve sonrasında artan fiyat.

    Daha artıran varsa suyundanda koy canım yapacaklar. Hiç belli olmaz. Firmalar zaten aç k....... alayı.

    Yurtdışı isyan ediyor birde. Fakir ülke için 65 TL fiyat iyi. Yurtdışında yaşayan insanlar resmen tok evin aç kedisi moduna bürünmüşler.

    Mazide kaldı. Yazıklar olsun. Resmen skandal.

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko RGB -- 31 Ağustos 2020; 22:10:8 >
  • İyi ki Filipinler'den Jedi Fallen Order almışım. Bu firmaya 40 tl bile çok.
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Aynen, oynama fırsatım olmadı. Sırf onun için Steelseries'in dağıttığı Origin Access kodlarından almıştım. Tabii hâla aktif edip oynamak fırsat olmadı. Totem yaptım Steam'e gelsin diye.

    Dead Space 3'ü seriye hakaret görüyorlar diye almamıştım ama merak etmiyor da değilim. Maraton yaparım diyordum da bütün hevesimi kaçırdın şuan hocam. Isaac başkanın kaderini öğrenemeyeceğiz.

    Bu arada ilk iki oyun için öncelerini anlatan +18 animasyon filmleri yapılmıştı ama üçüncü oyun için yapılmadı diye biliyorum. O kadar ümidi kesmişler co-op "horror surviva"l oyunlarından.




  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Fallen order bile yok ki, ben ilk geldiği an gördüğüm halde almadım. Düzenli BF oynayan biri değilseniz steam kütüphanesi kötüydü, fifa 21 seneye haziran'da falan eklenir 9 ayı boş geçer neredeyse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maestro725

    ilk kez bir şeyi ucuzken kaptım
    Bende
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Yok reis fps ile işim falan olmaz. Bir dediğim gibi SW çok istiyordum o da yokmuş. Değmez bile o zaman benim için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse ki steelseries'ten kod almıştık 1 lira vermem bundan sonra EA'e
    Aslında herkes örgütlenip twitter'dan EA'e sallasa bişeyler olabilir gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Time -- 31 Ağustos 2020; 23:21:36 >
  • Duyuru geçtim arkadaşlar. Olayın özetini okumak isteyen varsa:

    EA Play Steam'de Yayınlandı (Zamlandı)
    https://steamcommunity.com/groups/DHGrup#announcements/detail/2863681282025724004
  • Fiyat çok uygundu da oyunlar biraz zayıftı o sebeple almak konusunda kararsız kaldım o arada da fiyat yükseldi. Fifa ve BF oyunları benim Origin'de var zaten ek olarak bir kaç tane de Steelseries kodu var elimde onlarla idare ederim. Kaçtığına çok da üzülemedim.
  • Güney Afrika ve Meksika'da 21 TL'ye denk geliyormuş. Saldırma sırası bizde (!).
  • O şerefsiz avrupalılar amerikalılar 1k birim paraya araba alıyor diye biz ağlıyor muyuz ?

    Bizim insanımıza bunu bile çok gördüler, yazıklar olsun.
  • Turcopolo kullanıcısına yanıt
    Bu avrupa bölgesinde yaşayan birrr çok insan aşırı cimri.
    Biz bir çok elektronik-teknolojik şeyleri pahalıdan almaya alıştığımız için çok düşünmüyoruz ama adamlar 3 euro için takla atıyorlar resmen.
  • almak isteyip de kaçıran arkadaşlara geçmiş olsun, baya can sıkıcı bir durum. kendi adıma metro exodus'u kaçırdığımdan bu yana ucuz olduğunu düşündüğüm bir fiyat görünce ertelemeden alıyorum artık.
    reddit'teki konuya da henüz bakmadım ama eğer gerçekten başka ülkelerde yaşayan oyuncuların şikayetleri üzerine yapıldıysa zam, o kişiler insanlıktan; ea da profesyonellikten çok uzak. iki kuruşluk keyfimiz var şurada, onu da çok gördüler. yazık.
  • 65tl'yi hak etmeyeceğini düşünüp pas geçmiştim. Buna kimse 170tl vermez bence zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Aynen, oynama fırsatım olmadı. Sırf onun için Steelseries'in dağıttığı Origin Access kodlarından almıştım. Tabii hâla aktif edip oynamak fırsat olmadı. Totem yaptım Steam'e gelsin diye.

    Dead Space 3'ü seriye hakaret görüyorlar diye almamıştım ama merak etmiyor da değilim. Maraton yaparım diyordum da bütün hevesimi kaçırdın şuan hocam. Isaac başkanın kaderini öğrenemeyeceğiz.

    Bu arada ilk iki oyun için öncelerini anlatan +18 animasyon filmleri yapılmıştı ama üçüncü oyun için yapılmadı diye biliyorum. O kadar ümidi kesmişler co-op "horror surviva"l oyunlarından.
    Aynen hocam 3.oyun öncesi için yapılmadı. Ben de üçlemeye başlarken animasyonlarıyla birlikte bitirip iyice yükselerek geldim 3’e ama büyük bir hayal kırıklığı yaşadım maalesef. Hatta o kadar nefret etmiştim ki internetten sonunu okuma ya da izleme olaylarına bile girişmemiştim

    Normalde AC Unity, Watchdogs ne bileyim Beyond Two Souls gibi genelde eleştirilen yapımları severek oynamışımdır, zamanında 3’e başlarken de ‘yine aynı tipler gereksiz yere aşırı eleştirmiştir’ diyordum ama bu sefer haklılarmış yani Yalnızlık hissini doruklarda yaşatan ilk 2 oyundan sonra Coop dizaynına uygun yapılmış tasarımı, aydınlık karlı ortamlarda geçen bölümleri, b.ktan envanter ve silah geliştirme sistemi, Gears of War veya Spec Ops oynuyormuş gibi siper al ateş et dinamiği getirip baya insanlarla çatıştırması falan her şeyiyle çok kötüdür hocam. Aman boşver kırılsın hevesin, zamanına yazık etme. Sayende ben de 3.oyuna nefretimi kusup rahatladım çok sağol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.