Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12269. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 28 Misafir (2 Mobil) - 31 Masaüstü4 Mobil
5 sn
349.857
Cevap
2.721
Favori
21.332.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • bende tam oyunu aldım şimdi free weekend yapıyorlar keyif meyif kalmadı hevesim kaçtı iade edip origins mi alsam ki, bunu 10-15 saat oynayıp sıkılırsam çok koyar ama daha önce 1-2 saat bakmıştım baya güzeldi
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    RDR2'yi sonra alırsınız hocam eğer tarzı seviyorsanız AC alın. RDR2 ben yaklaşık 85-90 saatte bitirdim. Başarım kasmadım ama yan görevleri falan yaptım hikayeyi takip ettim yani bayağı. Bence bu tarz oyunların zevki yan görevlerdeki hikayeleri de takip edince çıkıyor, kendini oyunun içerisinde hissettiriyor. Buda oyun süresini bayağı uzatıyor. RDR2'de yan görevler bazen daha eğlenceliydi ana hikayeden.
  • RDR2'nin daha fazla inmesini bekleyeceğim. Enpara kampanyası ile cüzdan yüklüyorum zaten yaz indiriminde iyi iner umarım.
  • Epic te 60 tl kupon var yatıyor mağazada o kadar az oyun var ki alacak oyun bulamıyorum bir de steam e rakip falan deniyor. Açıkçası epic önce steam de ki bütün oyunları kütüphanesine getirsin ondan sonra rakip olur belki..Herkes gibi c2077 ye kullanacaktık tabi yalan oldu. 1 mayısa kadar rdr 2 inerse 60 tl o zaman kullanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Prometheus-

    Sana demedim zaten yazan arkadaşı alıntılıynca sana yazmı gibi oldu 3 günde bitiremez zaten.Ha trainer kullanır o başka.
    Yok, asla trainer kullanmam. Ben de tam emin değilim 40 saat gömebileceğimden. Ama son 4 günüm full pc başında geçtiği için acaba olur mu diyorum. Neyse bunları düşünmeye gerek kalmadı. Aldım oyunu Steam'den.
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam Kültistleri rastgele kesmek yerine grup grup kesin hocam. Her birinden set eşyaları düşüyor. Özellikle Sneak set oyun başında size oldukça faydalı olacaktır, Eyes of Cosmos grubundan düşüyordu sanırım.

    Neyse konuyu baltalamalayım daha fazla, iyi oyunlar
  • Cevap veren herkese tek tek teşekkür ederim. Daha önce bir oyuna bu kadar para vermediğimden size danışmak istedim ve konudaki bir sayfayı işgal ettim. Rahatsızlık verdiysem kusuruma bakmayın. RDR2 biraz daha beklesin.
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Onu bunu bilmem de RDR 2'yi mutlaka oynayın. Allah herkese nasip eder inşallah. Yazın güzel bir indirim alır umarım herkes oynar bu baş yapıtı.

    AC için ben oynamadım ama duyduklarım şu yönde oyun çok çok büyükmüş. Her yerden görev çıkıyormuş. Origins i dlcler ile birlikte %100 bir şekilde 136 saatte bitirdim. Odyssey için bu rakam 2 katı olur heralde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 18 Mart 2020; 1:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Rdr2 tahmini ne kadara düşer ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Onu bunu bilmem de RDR 2'yi mutlaka oynayın. Allah herkese nasip eder inşallah. Yazın güzel bir indirim alır umarım herkes oynar bu baş yapıtı.

    AC için ben oynamadım ama duyduklarım şu yönde oyun çok çok büyükmüş. Her yerden görev çıkıyormuş. Origins i dlcler ile birlikte %100 bir şekilde 136 saatte bitirdim. Odyssey için bu rakam 2 katı olur heralde
    İnşallah. Ben de çok istiyorum. Belki 240 TL'yi hak ediyordur ama benim gönlüm bir oyuna o kadar para vermeye el vermiyor. Eğer kendimi tutabilirsem, en azından 150 TL civarına düşmesini bekleyeceğim. O da gelecek sene sonu falan anca olur muhtemelen. Acelesi yok, kaçmıyor bir yere.




  • Nuclear Throne %90 - 2 TL
    https://store.steampowered.com/app/242680/
    NOT: Epic bedava vermişti.

    Amnesia Collection %90 - 5,5 TL
    https://store.steampowered.com/sub/36631/

    Penumbra Collectors Pack %90 - 1,8 TL
    https://store.steampowered.com/app/22120/

    SOMA %90 - 4,9 TL
    https://store.steampowered.com/app/282140/




  • The Frost kullanıcısına yanıt
    AC Odyssey eğer sıkılmazsanız rahat RDR2'den daha fazla götürür sizi.
    Aşırı büyük bir haritası mevcut görevleri de bol. RDR2de uzun süren ana hikayeyi bitirdikten sonra pek yapılacak bir şey kalmıyor. Her 2 oyunu da bitirmiş biri olarak söyleyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 18 Mart 2020; 3:24:13 >
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum daha önce haber veren oldu mu ama Epic'de ANNO 1800 (Standard) -50% 154,50TL
    Kuponu bu oyuna kullanmayı düşünenler olabilir...!
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Nuclear Throne ilk defa indirim aldı bu arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bu var Ubisoft Store'da Anno alana ikinci item'a 45TRY'ye kadar Discount veriyor diyor...
    Standard sürümü alıp Season Pass1 kullanılabilir anasayfada 18.03'e kadar diyor saat kaça bilmiyorum.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk0gamer -- 18 Mart 2020; 4:3:37 >




  • merhaba bu 60tl kuponu nasıl kullanabiliriz. anno 1800 almak istiyorum fiyatı 150 tl. kullanabilirmiyim ?
  • Ac origins oynadım sonraki oyunu oynamadım fakat origins baştan sona tekrardan ibaret. Atmosfer çok hoştu mekanikler güzeldi fakat 30 saat aynı görevleri yaptıktan sonra pek zevk vermemeye başladı. Ac Odyssey oyununun çok farklı olduğunu düşünmüyorum, bunu düşünerek alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiivii -- 18 Mart 2020; 10:11:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuNCoR kullanıcısına yanıt
    armax kullanıcısına yanıt
    Hiç bir bilgim yok ne yazık ki

    @armax
    %40 felan görebilir yaz indirimlerinde.Sadece tahmin bu ama.



    Steam'in İkinci Oyun Festivali Bugün Başlıyor, 40'tan Fazla Oyunun Demosunu Deneyebileceksiniz
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Steamin_ikinci_Oyun_Festivali_Bugun_Basliyor_40tan_Fazla_Oyunun_Demosunu_Deneyebileceksiniz-100195.htm



    2019 yılının sonlarında düzenlenen The Game Awards etkinliğinde ilk kez düzenlenen "Oyun Festivali" etkinliğinin ikincisi duyuruldu. Düzenlenen ilk etkinlikte 13 farklı bağımsız yapımın demosu Steam üzerinde erişime açılmıştı ve 48 saat boyunca oyunları deneyebiliyordunuz.

    Bu seferki Oyun Festivali'nin sebebi ise, Koronavirüs sebebiyle ertelenen "Oyun Geliştiricileri Fuarı". Fuarda birçok bağımsız oyun oynanabilir olacaktı ve oyunculara tanıtılacaktı, ancak ne yazık ki etkinlik iptal oldu.

    Şimdi ise bu oyunların tanıtılabilmesi ve denenebilmesi için, ikinci Oyun Festivali'ni duyuruldu. Etkinlik 18 Mart'ta Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak ve 23 Mart'a kadar devam edecek. Bu süreçte Steam üzerinden 40'tan fazla oyunun demosunu deneyebileceksiniz. Şu an için oyunların tam listesi belli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 18 Mart 2020; 10:13:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayansame

    merhaba bu 60tl kuponu nasıl kullanabiliriz. anno 1800 almak istiyorum fiyatı 150 tl. kullanabilirmiyim ?
    Merhaba kullanmanız gerekir sonuçta 80 tl üzeri bütün oyunlarda kullanılabiliyor. Oyunu alırken kupon miktarı otomatik düşüyor.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.