Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (1202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -Prometheus- , emaka , imjohnnystark Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 32 Misafir (1 Mobil) - 33 Masaüstü2 Mobil
5 sn
350.882
Cevap
2.728
Favori
21.450.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
572 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Görmeyenler vardır eminim, Amazon'da gelecek EA indirimleri:

    19/1 – Dead Space 2 - $6.99
    20/1 – Bulletstorm - $6.99
    21/1 – Crysis 2 - $9.99
  • Shogun 2 Fall of Samurai getgamesgo.com'da 24.5 dolar ve steamworks.

    Oynamak için Shogun 2'ye ihtiyaç yok.
  • Saçma gelebilir ama bir soru soracağım. Şimdi elimdeki bazı oyunları origine de ekledim. Acaba başka bir bilgisayarda arkadaşıma origin hesabımı geçici olarak versem oynasa sorun olur mu? Aynı anda aynı oyunu oynarsak cortlar mı? Ben sadece steam üzerinden oynayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silphatos

    gir bf3 rush'a tdm'ye alırsın parça pinçik zevkini. bf3 gibi bi oyun varken anca bf3ü olmayan veya pcsi yetmeyen bc2 oynar. doğruya doğru.

    Katılıyorum Bf3 korsan indirdim kaldırmadı ama bf2 oynuyorum her gün online olarak 42 saat oynamışız steam den eğer pc kadlırsa bd3 geçmiştim çoktan artık onuda yazın yapacağım
  • Battlefield BC2 yi alıp Origine kayıt ettirebilen varmı ben denedim olmadı, yanlış birşey mi yapıyorum acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: what_tha
    Battlefield BC2 yi alıp Origine kayıt ettirebilen varmı ben denedim olmadı, yanlış birşey mi yapıyorum acaba?

    Seni yönlendirdiği EA sayfasında giriş yapacaksın. Oyun Origin'e eklenmiş olacak.
  • dead space 2 keylerinin sonu ne oldu. eski keyler hala çalışıyor mu pfff resmen fırsatı teptim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silphatos

    gir bf3 rush'a tdm'ye alırsın parça pinçik zevkini. bf3 gibi bi oyun varken anca bf3ü olmayan veya pcsi yetmeyen bc2 oynar. doğruya doğru.

    Her iki oyun da var, her iki oyuna da pc yetiyor. Ama BC2 bana daha hoş geliyor, neye göre kesin sınırları çiziyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinergy_05

    dead space 2 keylerinin sonu ne oldu. eski keyler hala çalışıyor mu pfff resmen fırsatı teptim

    Gayet güzel çalışıyor
  • kesin sınır falan çizmiyorum bf3 ve bc2 oynama olanağı olan 100 kişiden 95'i bf3 oynar bc2'nin yüzünde bakmaz, tabii zevkler renkler hesabı bc2'ye tercih eden olacaktır senin gibi. dediğim gibi parası olmayana veya bilgisayarı çok iyi olmayan için güzel seçenek fakat her ikisine de sahip olup bc2'yi tercih eden bir seni gördüm açıkcası :)
  • Amazon kuponu olan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gluskap

    quote:

    Orijinalden alıntı: what_tha
    Battlefield BC2 yi alıp Origine kayıt ettirebilen varmı ben denedim olmadı, yanlış birşey mi yapıyorum acaba?

    Seni yönlendirdiği EA sayfasında giriş yapacaksın. Oyun Origin'e eklenmiş olacak.

    evet öyle yapınca oldu. yalnız 2 seçenek vardı birisi digital deluxe edition du onu seçtim ve eklendi sorun olurmu dersiniz patlatmasınlar hesabı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: what_tha

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gluskap

    quote:

    Orijinalden alıntı: what_tha
    Battlefield BC2 yi alıp Origine kayıt ettirebilen varmı ben denedim olmadı, yanlış birşey mi yapıyorum acaba?

    Seni yönlendirdiği EA sayfasında giriş yapacaksın. Oyun Origin'e eklenmiş olacak.

    evet öyle yapınca oldu. yalnız 2 seçenek vardı birisi digital deluxe edition du onu seçtim ve eklendi sorun olurmu dersiniz patlatmasınlar hesabı?

    yok yau kim niye patlatsın. ben de de seçtim. akıllılık yapıyorum ya içinde belki vietnam da olur
    evet içinde vietnam da var ancak redeem code istiyor değişen bişi yok yani sanırım varsa da iki üç silahtır belki




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silphatos

    kesin sınır falan çizmiyorum bf3 ve bc2 oynama olanağı olan 100 kişiden 95'i bf3 oynar bc2'nin yüzünde bakmaz, tabii zevkler renkler hesabı bc2'ye tercih eden olacaktır senin gibi. dediğim gibi parası olmayana veya bilgisayarı çok iyi olmayan için güzel seçenek fakat her ikisine de sahip olup bc2'yi tercih eden bir seni gördüm açıkcası :)

    Biraz daha etrafına bakman lazım.Bundan öncede BC2 yi BF3 e tercih eden sayısı azımsanmayacak kullanıcılar oldu.^Genele vurmuyorsun ama 100 kişi üzerindeki istatistiğide sen tuttun heralde??
    Her neyse Bundan sonra yazacaklarım özellikle yerli forumlarda verilen yanlış ve eksik bilgilendirme adına olacak.
    Buna benzer daha detaylı bir yazıyı BF3 mü MW3 mü gibi saçma muhabbetler yapıldığı an yazacaktım.

    Şimdi kısaca kendi görüşümü aktarayım.

    Bf3 ve Mw3 inanılmaz şişirildi.

    İşin komik yanı 2 oyundada eski sürümlerindeki aynı hatalar mevcut.MW3 atlıyorum hemen bf3 e geliyorum.

    Ben yerli ve yabancı siteler dahil hiçbir inceleme sitesi ve yerli kullanıcı yorumlarının hiçbirinde BF nin ne kadar rezalet bir netcode kullandığı hakkında yorum yaptıklarını görmedim.Ve bu adamlar uzun süredir bu rezil netcode u kullanıyorlar.
    Hatta Bf3 den önce netcode u tamamen değiştirdik diyeni bile çıktı fakat sonradan görüldüki zerre değişme yok.

    Netcode ne derseniz google a "battlefield Netcode" yazın çıkan videoları izleyin anlarsınız.İngilizceniz varsa yazılanları okuyun.Ha buna lag deme gafletine düşmeyin çünkü lagla zerre alakası olmayan bir durum.Sadece ve sadece DICE nin programa kabiliyetinden kaynaklanan bir sorun.
    Hatta DICE programcıları bunu düzeltmek için hitbox'i büyültüp küçültmekten başka birşey yapmıyorlar.(Ha birde network ayar diye bir şey eklendi sunucu ile senin arandaki paket süresi vs ile ilgili.Çözüm diye eklenen bu özelliğin aynısı BF2'de de vardı.Ve sonuç şimdiki gibi 0)Tabiki buda yamalı bohca misali...

    -Ayrıca süper grafik denir.(Hoş grafiği "süper" olupda içeriği boş olan oyunlar son dönemlerde moda)Bir kere oyundaki grafik BC2 deki grafik kadar sükse yapmadı.Ve ben BC2 den etkilendiğim kadar BF3 den etkilenmedim.BF3'ü bir gördüğünüzde hele birde şöyle biraz uzun oynayın oo ışıkların gözünüze verdiği acı,o contrastın adamı görebileyim diye gözünüzde bıraktığı yorgunluk paha biçilemez...

    Sizin süper dediğiniz grafik DICE'nin abartı derecede ışıklandırma kullanması ve Siyah - Beyaz arasındaki Uçurum.O uçurum yeşillede bulanınca sanki acayip inanılmaz bir grafik zannediliyor.Bunlar abartılı olunca insanda bir nevi placebo etkisi yapıyor.İnanmayabilirsiniz.En azından grafikleri bir yakından inceleyin,kağıt şeklindeki kum torbası grafiklerine bakın,olmadı cont/bright ayarı yapın configden işte ozaman aslında grafiklerin ne kadar sıradan(Acımasızca değil,bunu bana değil incelemeden zerre anlamayan oyun sitelerine söyleyin)olduğunu farkedeceksiniz.

    DICE'nin "Color Grinding" mevzusuna değinmiyorum bile...(Google = DICE BF3 Color Grinding)
    Daha buraya özellikle grafik hakkında ekleyebileceğim notlar mevcut fakat şimdilik burada kesiyorum.Boşa uzatmanın alemi yok.

    -Daha fazla yıkım dendi BC2'deki yıkımın yanından geçmiyor.Bunada bahaneleri var." her taraf dümdüz olur".Kardeşim minnacık harita yaparsan tabiki dümdüz olur hem bırak millet zaten şehirlerin dümdüz olmasını istiyor.

    -Haritalar zaten felaket kötü BF3 e BC2 haritası.Tamamiyle oyunu COD tarzına döndürme çabası.Ha benim için tarzı(Auto heal vs) sorun olmaz ama birçok kişi ve bende dahil devasa haritalar bekliyorduk.

    -Netcode olayı BC2'de de aynısıydı hatta ilk aylar oynayanlar bilir 3-5 ay felaketti adamı vuruyordun kan çıkıyordu ölmüyordu.BF3 deki gibi hitbox i büyüterek çözüm buldular.Bu (Benim için en önemli sorun) soruna rağmen oyunu bırakamadım acayip zevkliydi.ha şuan benim için onunda zamanı doldu.Fakat BC2 den aldığım zevkin 1000 de 1 ini ne BF3 den ne MW3 den almadım

    --Ben 2 oyunuda oynamamış olsam ve şuanda 2 si arasında kalsam BC2 aldığımda daha mutlu olacağım kesin.Fakat bu yazdıklarım BF3 almayın BC2 alın değildir.Alın deneyin herkesin zevki farklı.Olmadı kendi gözlerinizle görmüş olursunuz.Beğendikten sonrada asla bir "FanBoy" olmayın,olanları uyarn :p.Aman aman hayatta uzak durmak isteyeceğiniz tiplerden kendileri.

    Sevin fakat sevmeyenden eksiklerini daha fazla eleştirin ki bundan sonra sizin karşınıza daha çıkmaya hazır olmayan,içi hata kaynayan oyun vermesinler/veremesinler.

    Bide bu fanların yorumu şu olur.Oyunu 5saat oynarsın oyunu eleştirirsin,sen daha doğru düzgün oynamamışsın nasıl yorum yapabiliyorsun derler,15saat oynadıktan sonra eleştrirsin defol git niye oynuyorsun o kadarda oynamışsın birde derler =D Yabancı forumlarda bu olay fix dir =D


    Daha bir bukadar daha eklenecek,EA ve Acti arasındaki pazar payı mevzusu,sitelere yedirilen paralar vs. var ama daha fazla zaman harcamaya değmez.

    Ha DICE benim gözümde 0 artık kullanıcısıyla dalga geçen,oyundaki hatayı gösterip o hata değil diyen(Demize) hatta üstüne o zaten çalışıyor diyebilen (BC2 heli smoke bug vs vs saymakla bitmez.).Sizede birşey beğendiremiyoruz diyebilen(Demize).

    Oyunu eleştirenlere çocuk diyebilen Z1nt0 (USA CM sinden "crash"'dan öğreneceği çok şey var.1000 fırın ekmek yese 1 crash etmez.)
    Zh1nt0,zerre multiplayer sisteminden anlamayan "Core Gameplay Designer " Demize99(Alan Kertz) ve DICE nın başındaki adam gitmeden zerre DICE'ye para vermem artık.

    Birde BC2 yi çıkarmaktan utandık diyorlar,ya BF3? Neyseki zamanla metascore'daki BF fanlarının etkisi azaldıda BF3'de BC2 karşısında hakettiği puana geldi.(Ha benim için bu bile fazla hemde çok fazla)

    Oh anlattım kurtuldum =DD

    BF3 Playtime: 71:06:56
    BC2 Playtime: 497h (Oha buneyla ben en son 200 lerde bırakmıştım =DD.Doktor olurmuşum ha.)

    -Şunuda belirteyim BC2 ilk çıktığında bana 2 mouse a mâl oldu.O kadar kötüydü Netcodu.BF3 de 1 klavyeye yani fifty-fifty.
    Adamların bitmemiş oyun çıkarmakta üstlerine yok.Ha bu arada hep yama çıkarıyor diyenlere not DICE nin yama işleyişi şu şekildedir.1 fix le 2 bug ekle 1 çalışan birşeyi boz.
    Ve en son yamaları (Diğer BF serilerini inceleyebilirsiniz) mutlaka geriye bug bırakır hatta bazen çalışan şeyleride bozar =DD

    Ha bu arada inceleme sitelerinede fazla güvenmeyin.Kullanıcı yorumları hepsinden daha önemlidir.(Kullanıcı yorumlarında da seçici olursanız işi kaptınız demektir :p)

    Şuan FPS için,oyun nedir net olarak bilen tecrübesine kesinlikle güvendiğim yazlımcılara/geliştiricilere sahip olan Respawn Entertainment'i bekliyorum.(zorla yaptırtılmış MW2 yide saymıyorum.Sevmedim sevemedim ama o bile yeni birşeyler kattı seriye yinede sevmiyorum.)

    Bir bu kadarda MW3 için yazarımda zaten artık onu bilen biliyor.Çok ucuz bir fiyata bulmasam,çalışanlarını para için kapı dışarı etmiş bir firmaya zırnık koklatmam.
    Ki bu yaptığım hatayıda birdaha fiyatı 1 dolarda olsa yapmam.


    NOT:Hızlıca bir göz gezdirdim.Yinede eksik gedik,düşüklük fln olabilir.Yukarıda anlatılanlar sadece benim görüşümdür katılıp katılmamak size kalmış.O kadar sıkıldımki netteki yalan,yanlış,özelliklede eksik bilgilerden.
    Anlattım kurtuldum artık gidebilirim =DDD

    Özet yok oku az yaa..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oo_Xx -- 18 Ocak 2012; 20:12:31 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinergy_05

    quote:

    Orijinalden alıntı: what_tha

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gluskap

    quote:

    Orijinalden alıntı: what_tha
    Battlefield BC2 yi alıp Origine kayıt ettirebilen varmı ben denedim olmadı, yanlış birşey mi yapıyorum acaba?

    Seni yönlendirdiği EA sayfasında giriş yapacaksın. Oyun Origin'e eklenmiş olacak.

    evet öyle yapınca oldu. yalnız 2 seçenek vardı birisi digital deluxe edition du onu seçtim ve eklendi sorun olurmu dersiniz patlatmasınlar hesabı?

    yok yau kim niye patlatsın. ben de de seçtim. akıllılık yapıyorum ya içinde belki vietnam da olur
    evet içinde vietnam da var ancak redeem code istiyor değişen bişi yok yani sanırım varsa da iki üç silahtır belki

    Aynı mantıkla ben de Deluxe Edition'ı seçmiştim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gluskap


    quote:

    Orijinalden alıntı: sinergy_05

    bugünün amazon oyunu BC2 yumulun

    $6,99 kuponu olana $1,99. vietnam indirimde değil ama

    *link de vereyim yine nerdeydi bulamadım muhabbeti olmasın: burda

    Bildirim için teşekkürler.

    bende aldım ama key vermedi :D
    senin verdiğin adresten..indirmeye başladı bea
    edit : keyide buldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfyldz.bjk -- 18 Ocak 2012; 23:19:01 >




  • bc2 indirdim, update olayı çıktı bir de. insan update i de koymazmı oyunla beraber sinir oldum bu origine hiç ısınamadım zaten
  • Arkadaşlar vergi ödemeyecegim bir adres verebilirmisiniz amazondan bf2 alıcamda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan3486

    Arkadaşlar vergi ödemeyecegim bir adres verebilirmisiniz amazondan bf2 alıcamda

    hep adreslerde State/Province/Region: kısmında sıkıntı yaşıyorum sorun yaşamayacağım bir adres verirseniz sevinirim
    State/Province/Region: da iki haneli rakamlar var hangisini seçmek lazım
  • Eyalet ile zip koodu tutması lazım.

    1179 Fairview Dr # 201
    Carson City, NV 89701
    (775) 687-5522

    Nevada

    Bunu dene bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.