Şimdi Ara

Dijital içerik platformu TOD, Türkiye'de yayına başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijital içerik platformu TOD, Türkiye'de yayına başlıyor



    Katarlı beIN Media Group’un Netflix, Disney Plus, HBO Max gibi platformlara rakip olarak bu sene kullanıma sunduğu dijital içerik platformu TOD, Türkiye’de 21 Kasım’da yayına başlıyor.



    Ülkemizde BeIN Connect üzerinden hizmet veren BeIN Media Group, TOD’a geçiş yapıyor. TOD, todtv.com.tr web sitesi, TOD mobil uygulamaları ve TV uygulamları üzerinden Türkiye’deki kullanıcılara hizmet verecek. BeIN Connect paketlerine abone kullanıcılar, ek ücret ödemeden TOD'u kullanabilecek.



    Gelişmiş arayüzüyle dikkat çekiyor



    TOD’un Türkiye’de kullanıma sunulmasıyla birlikte BeIN Connect yerine daha modern bir platform üzerinden hizmet sunulacak. İçeriklerin görüntü kalitesi artacak. BeIN Connect, 720p maç yayını yapıyordu. Yeni platformla birlikte 1080p canlı yayın özelliği sunulabilir zira yurt dışında 4K çözünürlüğünde ve Dolby Atmos desteğiyle yayın yapıyor. Mobil uygulama arayüzü ve oynatıcı özellikleri BeIN Connect’te kıyasla çok daha gelişmiş özelliklere sahip. 5 farklı profil oluşturulabiliyor. Canlı maç yayınlarında istatistikler, kadrolar ve maçın önemli anları izlenebilyor. Arayüz, kategoriler, içerik detayları ve oynatıcı özellikleri kullanışlı.



    Dijital içerik platformu TOD, Türkiye'de yayına başlıyor



    TOD’un Türkiye kütüphanesindeki içerikler BeIN Connect platformundaki içerikler ile aynı. TOD, yurt dışında ilk olarak 1 Mart 2022’de yayına başlamıştı. Şirketten yapılan açıklamada MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesinde liderliğe oynamayı hedefledikleri belirtilmişti. Bu hedef doğrultusunda ilerleyen zamanlarda TOD’a iddialı yapımlar eklenebilir.













  • BeinConnect'in görüntü kalitesi iğrenç

  • arkadaşlar...yeni dijital içerik platformu TOD ülkemize hayırlı gelsin inşallah...Dijital içerik platformu TOD, Türkiye'de yayına başlıyor 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 8 Kasım 2022; 23:55:36 >
  • Gel kardeş, sen de gel. Mülteci gibi dijital içerik platformları türüyor ülkemizde. hangi platformda hangi içerik var şaşırır olduk.

  • Torrent devam

  • Su, elektrik, doğalgaz gibi tüm içerik servislerini aynı anda kullanmalıyım veyahut torrent kullanmalıyım(!) Yoksa incilerim dökülür ve spoiler yerim. süper süper süper 🤩

    Hem Prada’dan hem Gucci’den giyinmeliyim veya torrent giymeliyim. Olmadı galiba 🤣

  • İşin içinde Araplar varsa kalite beklemek aptallık olur. Kendi şirketleri beindeki maçların spikerleri çok kötü, bilgisiz ve kelime kullanımlarını beğenmiyorum. 4k yayın olmadıkça benim için o platform çöptür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni gelen bir şey yok beyler uygulama değişiyor o kadar ;)

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    digitürk kutu üyeleri bein connecti ücretsiz kullanıyordu todtv yide ücretsiz kullanacakmı

  • Maçları 4k verecek mi?


    Yabancı dizi filmleri 4k , dolby vision, hdr verecek mi?


    Eğer bunların cevabı evet ve arayüzü de sorunsuzsa iş yapar


    öteki türlü para verilmez

  • bein sport paket alanlar ne olucak peki.tod a ucretsiz olarak gireceğiz değilmi.?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.