Şimdi Ara

DİGİTÜRKTEN 619 TL FATURA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Digitürk üyeliğimi iptal edip kutuyu iade ettiğim halde 619 kutu ücretini kredi kartımdan tahsil ettiler.itiraz ettim.15 gün içinde parayı iade edeceklerini söylediler.Bilinçli olarak yaptıklarını düşünüyorum.Bu yüzden tüketici mahkemesine gitmeyi düşünüyorum



  • Neden tüketici mahkemesi? Dolandırıcılıktan Ceza davası açın, hatta dava açmanıza bile gerek yok gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun. Olsun bitsin. Gerisini onlar düşünsün. Tüketici mahkemesi ile nereye kadar. Hatta benzer durumda insanları bulun ve suçun birden çok işlendiğine, çıkar amaçlı örgütsel faaliyet olması itibari ile ağır ceza mahkemesinde ifade versinler.

    Paranız çalındı mı? İzinsiz olarak kredi kartınızdan fahiş bir tutar çekildi mi? Adı digitürk olunca Tüketici Mahkemesi adı Hasan Hüseyin olunca mı Ağır Caza Mahkemesi!!! Derhal savclığa suç duyurusunda bulununuz. Paranı çaldım 15 gün sonra geri vereceğim ne demektir yahu. Ayıp kere ayıp.




  • davada açsanız hiç birşey olmaz sonunda hiç birşey çıkmaz yani. adamlar öyle bir sözleşme yapıyolar kullanıcıdan taahhüt alıyolar sonrada istedikleri gibi at koşturabiliyolar...Eğer ki sizden habersiz çektiklerini düşünüyosanız ozaman onlara girer :))
  • Ne anlıyoruz digiturke kredi kartı bilgilerimizi vermiyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.