Şimdi Ara

Digiturk Yalancılığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır ( 8 yıl oldu) Dgiturk abonesiyim her sene enayi gib hiç pazarlık etmeden verdikleri fiyattan aboneliğmi devam ettirdim. Sinema - dizi ve spor paketlerini şu an kullanıyorum. Geçen gün kutunuzu ücretsiz HD kutu ile değiştireceğiz diye aradılar ilk önce karışıkılık olmasın diye istemedim kurulu sistemim bozulmasın diye. Sonra bugün yine aradılar kutuyu mecburen değiştircez şifreleme değişiyor dediler ve bende üye olduğum paketleri ve HD den faydalanı faydalanamyacağımı sordum yine faydalanırsınız siz eski üyemizsiniz hikayesi. Geldi teknik ekip 1 saat kuramadı şu sorunlu cihaz 5102hd yi getirmişler. Dvd Recorder ve yyaın aktarıcımı bağlamak baya güç oldu. Sıra geldi HD ye sordum aradı Digiturku üye olduğum paketleri sordu ordakilere söyledi 1 saat sonra açılır dedi. 1 saati baya geçti açılan bir eşy yok bende aradım Digiturku ve sordum neden açılmadı diye aldığım cevap 24 ay taahhüt verip ayda 5 TL ye açtırabilirmişim. Gündüz farklı - gece farklı . Yeni oaln abonelre 3 ay bedava Digiturk Plus veriliyor bu hakszlık değil mi dediğimde papağan gibi tahhüt 24 ay . Bende Digiturkde daha 2 ay duracağım belli değil ne taahütü belki sinema dizi kanaları için kalırdım ama onuda artık istemiyorum dedim kapattım. Eski abonelri hep üvey evlat yada enayi muamelsi yapılıyor . 3 ay yeni üyeye Digiturk Plus veriyor bu 3 ay 19 TLden yuvarlak hesap 60 TL oradan ettiği zararı bizlerden çıkarıyor. Ve yalan söyleyerekde kandırıyor. Şu Lig belli olsunda kurtulucam artık heralde bu beladan.







  • hocam bence iptal ettirin benim kurtulmama 1 ay kaldı
  • Kutuda bir garip program etiketlemiyor - yazılım güncellemiyor - kanallarda arada gidip geliyor.
  • bu müşteri hizmetlerinde çalışan kişilerin işbilmezliği.
    2-3kere teyit almanız falan gerekiyor.
    buna rağmen malesef trdeki platformlar arasında en iyisi kötünü iyisi şeklinde.
    dsmart daha yer edinme çabasında
    kablotv sınırlı kullanım, sınırlı ulaşım
    türksat yalın.
    digitürk bunlar arasında 4/4lüğü bırakın 4/3lük olduğu bile tartışılır olsa da bence hala tercih edilebilir konumda.
    digi hd 15kağıttan(10 başlangıç+5 hd kutu) başlıyor misal siz hangi pakketesiniz bilmiyorum ama.
    ben 9102hd var menüler geç tepki veriyor onun dışında sıkıntı yok 4-5aydır kullanımda.
  • Bende şu an film ve dizi paketi var spor maketide var ancak Lig TV yok Lig belli olsun o zaman karar vericem ona bana şu an verilen kutu 5102hd ve sorunlu kanallar kaybaoluyor etiketleme yapmıyor rehberde akışı görüyorum ancak etiketlemek istediğimde OK tuşuna basınca hiç tepki vermiyor. Ve kanallarda arada kafasaına göre kayboluyor. Bugün 2-3 kere aradım Digiturk Humax 9502 istedim artık en son onu okumuştum sorunsuz diye birde Harddiske kayıt imkanı var. Önce 20 TL ücret vs dediler ikinci kere arayınca ve sorunları anlatınca tamam dediler istediğmi cihazda bu dedim peki servisi yönlendiriyoruz dedi ama yönelen olmadı daha. Bakalım umarım tekrar aramak zorunda kalmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: posedion78

    Yıllardır ( 8 yıl oldu) Dgiturk abonesiyim her sene enayi gib hiç pazarlık etmeden verdikleri fiyattan aboneliğmi devam ettirdim. Sinema - dizi ve spor paketlerini şu an kullanıyorum. Geçen gün kutunuzu ücretsiz HD kutu ile değiştireceğiz diye aradılar ilk önce karışıkılık olmasın diye istemedim kurulu sistemim bozulmasın diye. Sonra bugün yine aradılar kutuyu mecburen değiştircez şifreleme değişiyor dediler ve bende üye olduğum paketleri ve HD den faydalanı faydalanamyacağımı sordum yine faydalanırsınız siz eski üyemizsiniz hikayesi. Geldi teknik ekip 1 saat kuramadı şu sorunlu cihaz 5102hd yi getirmişler. Dvd Recorder ve yyaın aktarıcımı bağlamak baya güç oldu. Sıra geldi HD ye sordum aradı Digiturku üye olduğum paketleri sordu ordakilere söyledi 1 saat sonra açılır dedi. 1 saati baya geçti açılan bir eşy yok bende aradım Digiturku ve sordum neden açılmadı diye aldığım cevap 24 ay taahhüt verip ayda 5 TL ye açtırabilirmişim. Gündüz farklı - gece farklı . Yeni oaln abonelre 3 ay bedava Digiturk Plus veriliyor bu hakszlık değil mi dediğimde papağan gibi tahhüt 24 ay . Bende Digiturkde daha 2 ay duracağım belli değil ne taahütü belki sinema dizi kanaları için kalırdım ama onuda artık istemiyorum dedim kapattım. Eski abonelri hep üvey evlat yada enayi muamelsi yapılıyor . 3 ay yeni üyeye Digiturk Plus veriyor bu 3 ay 19 TLden yuvarlak hesap 60 TL oradan ettiği zararı bizlerden çıkarıyor. Ve yalan söyleyerekde kandırıyor. Şu Lig belli olsunda kurtulucam artık heralde bu beladan.


    ben ce de eğer uzun kullanıcysanız size garanti diye gösterip özen vermiyorlar tüm firmalar böyle




  • 4 yıllık digitürk üyesiyim her yıl 1yıllık taahhüt veririm her aradıklarında söledikleri laf belli sizin gibi eski üyelerimize özel teklifler , sizin gibi üyelerimizi kaybetmek istemeyiz bu size özel tarzı cümleler papağan gibi bana 3 eylülde taahhütüm dolacak bana bir teklifte bulundular küfür etmemek için zor tuttum kendimi digitürkle alakam olmasa yeni üye olsam daha uygun öderim yani kapattırmak için aradım söledim bunları bide utanmadan yeni üye tarzı teklifler vermemiz için oraya kaydınızı alıyım dedi, dedim yok kapatacam ben fax cekicem bakalım bunlar insanları enayi yerine koyuyolar resmen
  • Bize de aynısını yaptılar 2 hafta da zor açtılar hd'yi, kaç kere kutu değişti
  • tüplü tv kullanıyorum kafam rahat arada arıyorlar size hd kutu verelim, benim tv uymaz ki deyip kapatıyorum
  • Usta bir daha ararlarsa de ki LCD HDTV+Digi HD 3ay bedava verirseniz geçerim.
  • En son aradığımda HD yyaını yıl sonuna kadar bedava verdiler ve kutuyu humax 9502 HD ile değiştirdiler. Ancak bu kutuların birside sorunsız olmaz mı ? Tkatıktan sonra görevli hemen gitti. Bende bir bakim HD yyaına dedim 5 dk dolandım HDMI dan sonra Scart bakim dedim SD yayın iç,in ve bir tane yayın aktaracım var onun durumunu görmek için ekranda şu yazı vardı " ya HDMI çıkarın yada Scart - Kompozit kabloyu HDCP koruması var" Bende HDMI çıkardım çıkar takar öle izlerim ne yapalım dedim ama o da ne artık tv scart1 deki Digiturk u algılamıyor normalde Scart1 de bir cihaz bağlı olup açtığımda otomatik ona geçerdi geçmiyor. Yani kutu ile tvim arasında baya bir anlaşmazlık var ne yapmalıyım sorunun çözümü var mı yoksa yine değişim mi ?
  • digitürkü sözlememi uzatmak için aradım fiyatta itiraz etmedim yanlız 1 yıllık sözleşme karşılığında Hd dekoder istedim olmaz dediler ve yıl sonuna kadar verebileceklerini söylediler ( 4 ay ) yeni üyelere 12 ay veriyorsunuz ve daha avantajlı fiyatlarla izliyorlar dediğimde kemküm yaptılar.

    iptal edeceğim o zaman dedim umursamadı, digitürkün sitesinden iptal için mail yazdım bir kaç gün sonra aradılar neden ediyorsunuz diye, anlattım aynen bir kez daha sabırla ama yine aynı laf oyunlarını yaptılar artık her üyemiz aynı fiyata izleyecek paketlerimiz var vs vs vs, tmm dedim iptal edin yine umursamadı tmm dedi, bir kaç gün sonra bu sefer yine aradı biri neden iptal ediyorsunuz diye :)))) bir kez daha anlattım bunun üzerine 12 ay sözleşme yapalım 3 ay fatura ödemeyin 9 ay ödeyin dedi, Hd dekoderi istediğimi söyledim o zaman 1 ay bedava izleyin 12 ay hd dekoder verelim dediler dedim ben fiyatta sorun çıkarmamıştım ama siz böyle konuştunuz o zaman 3 ay bedava izlerim Hd dekoderide 12 ay alırım, olmaz yapamam dedi ve artist artis buraya not düşüyorum bir daha aranmayacaksınız diye ekledi, kabul edecekseniz teklifimi ararsınız yoksa aramayın dediğiniz gibi diyerek kapattık telefonu. 30 dk sonra baktım telefonum çalıyor arayan yine digitürk o sıra açmaya müsait değildim telefonu ve açamadım, iptal için ayın 3 ünü beklerken bir daha kimse aramadı ama iptal olacağın son gün yani ayın 3 ünde eşimi aramışlar ve neden iptal ediyorsunuz etmeyin bütçeniz nedir sizle bir paket seçelim ka yıllık üyemizsiniz vs hikayesi anlatmışlar eşime, eşimde beni aramalarını söylemiş ama beni arayamadılar :)))) bunun üzerine ayın 3-4 ü gibi verdim kartı kurtuldum,

    iptal konuşmasını yaptığım sırada 2 ay donduralım üyeliğinizi 2 ay sonra isterseniz tekrar açalım vs dediklerinde aman sakına milllete fatura yolluyormuşsunuz sonra ben istemiyorum digitürk ü d-smart a geçiyorum daha iyi şartlarla onların 29.90 lık paketine şampiyonlar ligi uefa maçlarını izleyeceğim 14 adette HD kanal var dekoderde 24 ay sonunda benim oluyor varmı bu tarz bir paketiniz önerin geçeyim dediğimde D-smart ı kötülemeye başladı.

    ayrıca digitürk eski üyelerini sizleirnde söylediğiniz gibi yolmaktan başka yaptığı bir kampanya yok, oysaki şuan benim 29.90 tl ödediğim d-smart Hd paketini eski üyelerine 12.99ve 22.99 a veriyorlar ve bu benim hiç zoruma gitmiyor.


    Lig tv zaten yalan oldu iptal edin kurtulun derim, iptal etmeyeceksenizde MH yi aramayın girin digitürk ün sayfasına ordan şikayet mail i yazın ve ilk aramalarında kanmayın hakkınızı arayın, fiyatta indirim olmasada bedava aylar alacaksınız.

    son olarak digitürkün yalancı Mh lerinden sonra d-smart a geçince ordaki Mh lerlede doğal olarak muhattap oldum ve al birini vur ötekine, d-smartçılar yalancı diyemem ama çok amatörce hizmet veriyorlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.