Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: seiko1 , underwater , hasan3336 , hasan3336 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50.125
Cevap
602
Favori
2.828.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 24702471247224732474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BanditGoXeL kullanıcısına yanıt

    Arkadaşlar merhaba tekrardan yaklaşık 10 gün oldu hala yukarıda yazdığım sorunuma çözüm bulamadım.6 mayısta müşteri hizmetlerini hemen arayıp şikayet kaydı açtırdım 10 gün bekleyeceksiniz dediler.8 mayısta btk ya şikayet ettim. Dün aradım yine digiturku ne oldu diye.6 mayısta kaydımı çözmeden çözümlendi diye kapatmışlar niye diyorum btk ya da şikayet kaydı açmışsınız 2 kayıt üzerinden yürünmüyor şimdide 18 mayısa kadar bekle diyorlar.Kayı yemek üzereyim.Cimer ve şikayetvar a da yazdım adamların umurlarında değil.10 yıllık digiturk üyesiyim ilk defa böyle bir şey görüyorum.Dün diyorum bana daha yetkili birini bağlayın kayıt açarım 48 saat içinde arar diyor.Tüm sosyal medya platformlarından yazdım hergün arıyorum verdikleri cevap sadece şikayetinizin aciliyetini iletiyorum okadar.


    Adam resmen sporun yıldızı diyerek beşiktaş taraftar paketini kitledi gitti.Benim elimde ses kaydı yok ama 5 dk lık konuşma mevcut kendisine defalarca soruyorum sporun yıldızı mı diye evet diyor mevcut paketiniz aynen devam diyor.Beşiktaş taraf paketi almam imkansız birşey ben Galatasaray lı adamamım.


    Bu sorunu nasıl çözebiliriz var mı bilen ? İlk defa hiç bir platformda muhattap bulamıyorum digiturke karşı.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: kara813

    Malesef arkadaş başka bir konudan birisine yardımcı oldu.turk Telekom,Türk Telekom ceosu linkendl,den,ümit Önal ulaş.istedigi olmuyunca indirim vs söylenmeye arada ima vs anliyacagini dilden konuşunca şikayet etmiş.onla ilgili uzaklaştırma.Burdada çok söylediğim kişi gibi arka tarafta kimlere yardımcı olduklarını bilmeden atıp tutarlar.

    Tod için söylüyorsan ligler bir bitene kadar teklif geçerli olabilir.Bu haftada derbide var.Onla ilgili kampanyalar olur gibi.Aslinda tod üyeliğin açıp paket almadan beklicen.Uygun kampanya oluyor.Umarim ayni konu üzerinden olmuştur.Farkli bir konu ise kusura bakma.

    Fake üyelikle mesaj yazmak da forum kurallarına aykırı yalnız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • BanditGoXeL kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun bende de olmuştu. Ben 1 saat sonra hemen arayıp iptal ettirmiştim ama ses kaydı da dinlenip bana dönüş yapılsın dedim.


    2 gün önce aradılar ve ses kaydını dinlediklerini, haklı olduğumu ve hatta 3 kere paket teyidi için sorduğumu söylediler. Gerekli uyarıların personele yapıldığını söylediler, sonra da bana 12 ay faturalı 299 lira önerdiler. Memur kampanyasından yüzde 25 düşerlerse kabul edebilirim dedim, 3 haziranda başlayacak ama yüzde 25 düşmezlerse iptal edeceğim.


    Yani 10 gün civarı sürdü bana dönmeleri.

  • Bende her yıl Kalkınma oncelıklı ıller kredi kartı kampanyası ıle ıptal verıp yenılıyorum. Temmuzda bıtıyor. Gecen yıl 12x179 2 ay Hediye şeklinde dewam etmıstım. Mevcut ıcerde kalan hedıye kısmı dusmuslerdı. SImdı yıne oyle bır sansım var. Kalkınma oncelıklı ıllerde olupta Kredı kartı teklıf alan oldumu en dusuk hangı sevıyelerde?

  • iskocya İ kullanıcısına yanıt

    Sisteme kamu çalışanı ve özellikle kamusen üyeliği ilgili belge kimliğini ibraz ettin mi.Sisteme düşmese %25 kamu indirimi alamazsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BanditGoXeL kullanıcısına yanıt

    Sana bu konuda bir fikir verebilirim.Sansini dene derim kesin çözümü olur mu bilemem bu konu ile ilgili özelden yazcam faydası olur inşallah.

    Özelden detaylı anlattım şansı dene derim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara813 -- 16 Mayıs 2024; 20:48:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kara813 K kullanıcısına yanıt

    Üyelik Sözleşmesi

    17) Forumlarda iki farklı takma ad ve/veya hesap sahibi olmanız yasaktır. Tek bir hesap ile girmeniz, dolaşmanız ve mesaj atmanıza izin verilmektedir. Bunun dışında birden fazla üyeliği bulunan kişilerin hesapları kapatılabilir. Size ait hesabınıza herhangi bir ceza verilmişse, ceza süreniz boyunca başka bir hesapla foruma giriş yapmanız yasaktır ve fark edildiği anda asıl hesabınıza ek 7 günlük uzaklaştırma cezası verilmektedir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha konu ne kadar boş bi hale gelmiş şu an. Yarım saattir konuya uygun mesaj arıyorum. Gidin de özelden tartışın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 16 haziran bitiyor tahhut 279t teklif ettiler. sprun yıldızı 199t istiyorum dedim kapattım

  • nyny1 N kullanıcısına yanıt
    aynen banada 279 tl teklif ediliyor 199 tl diretmeliyiz illaki vericekler abone kaybetmemek için özellikle uzun yıllar aboneleri ayrıca bayiye gidin birde oradan teklif alın derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 17 Mayıs 2024; 10:42:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

    Bana 279₺ deseler kabul edicem de 600 civarı veriyor hep. Son 1 hafta kala iptal çekicem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamıyorum bir tane indirimli fiyat üzerinden kamu indirimi kullanan adam var mı ? Duyan var mı ? Bol keseden sallıyor bazı arkadaşlar. Neymiş 279 tl den %25 indirim ile 209 olurmuş. Var mı böyle teklif alan hiç? Ben kamu ve Kamu-Sen üyesiyim. Defalarca telefonda görüştüm 259-279 tl teklifler edildi, tamam kamu indirimi yapın üstüne denilince kamu indirimi atıyorum 600 küsür fiyattan 400 küsür fiyata düşüyor denildi. O zaman ne anlamı kaldı diyip kapatmıştım. Yani indirimli fiyat üzerinden bir de kamu indirimi diye bir şey yok. Öyle teklif alanda yok. Dolayısıyla millete almadığınız teklifleri varmış gibi anlatmayın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cok avantajli kampanya icin son firsat! Sporun Yildizi paketi aylik 940 TL yerine sana ozel aylik ortalama 258 TL. Teklifimizden hemen yararlanabilmek icin linki tiklahttps://onlineislemler.digiturk.com.tr/ Elektronik iletisim izninizin iptali icin IZINIPTAL yazarak 3473'e ucretsiz gonderebilirsiniz. Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.S (Mersis No: 0295036289300018) (DIGITURK) B002

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugun Digiturk’ten SMS gelmiş, Sporun Yıldızı pakedi size özel aylık ortalama 258 TL’lik bilgisi var. Link var ama tıklayınca online işlemlere gidiyor, online işlemlerde bir şey çıkmıyor. İçeride Ağustos’a kadar alacağım da vardı, o hariç aylık ortalama 258 TL ise değerlendirebilirim. O dahilse klasik 279 TL tekliflerden biri sanırım…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    az önce bende attım banada şimdi geldi bayiye gittim sonra sanal arandım ondanmı geldi diye düşünmüştüm

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Tam ben yazarken siz yazmışsınız. Aynı teklif bana da gelmiş, o halde 279 bandı kırıldı demektir. Benim alacağım da vardı içeride, onunla birlikte ortalama 225 TL’ye kadar düşüyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    ama bu teklfi uygulamada çıkmıyor nedense şimdi pcdenden baktım içerdeki bakiye düşünce 258 miş yazıştım şimdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 17 Mayıs 2024; 15:53:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt

    Ben mail attım digiturk'e. Belgeleri de attım, sonuca göre yazarım size de.

  • Üyeliğimi bir arkadaşıma devredebiliyor muyum arkadaşlar bilginiz var mı

  • Merhaba arkadaşlar
    İlk 4 ay 232 tl
    8 ay 464 tl
    Sporun yıldızı paketi sizce nasıl ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24702471247224732474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.