Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (1948. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 19 Misafir (2 Mobil) - 23 Masaüstü6 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
48.796
Cevap
580
Favori
2.775.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 19461947194819491950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Daha önce iptal etmeyi atladığım Digitürk için yaklaşık 200 liralık bi fiyat çıkardılar geçen ay ve tüm kanalları 1 ay hediye ettiler. Bende uğraşmamak için parayı ödedim geçtim.
    Ha bugün ha yarın derken işten güçten gene son güne kaldı iptal işi ve bugün bayiye gittim iş çıkışı. Bayide covidden dolayı kapalıymış. Yarın fatura kesim günü. Ne yapmam lazım? Yarın fax çeksem fatura ödemeden iptal edebilir miyim?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • üstadlar aboneliğim sözleşmeye göre 14/11/2021 abonelik iptal dilekçemi bugünden yollasam sıkıntı çıkarmı bilgili arkadaşlardan konu hakkında yardım rica ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film ve spor yıldızı için 5*87 + 7*174 teklif geldi oha yok artık diyip kapattım.

    Bu paketin fiyatını en son kaça düşürüyorlar? valla her sene kurbanlık pazarlığı gibi 10 kere pazarlık yapıyorlar bıktırdılar

  • HD pkaet ile 4K arasında ne fark var acaba her maç 4k olmuyor zaten spor kanalları dışında 4k kanalda yok bildigim kadarıya.Bİrde bende türksat çanak var çanak bağlatıp ekstra ücret ödememe gerek varmı sizce ?

  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt

    4K uydu alıcısı benim deneyimime göre daha hızlı ve daha güzel. Açıkcası 4K yayının pek bi numarası yok diyebilirim. Biz evde hem kayıt hemde iki ekran birden izleme özelliğini sevdiğimiz için değiştirmiyoruz. Kayıt özelliğini de eşim kullanıyor genelde yetişemediği dizileri kayıt edip izlemek için.

  • Thierry Henry 20 kullanıcısına yanıt

    Peki hocam Türksat çanak var çanak taktirmasam kanallarda sıkıntı olurmu HD olarak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Rahatça anlaşabildiğim iş bitirici bir temsilciyle görüşmemin ardından kredi kartıyla 12 * 29 = 348 lira ödeme yaparak aboneliğimi bir sene daha uzattım, üzerimden bir yük kalktı çünkü kutuyu geri götürmek gibi bir aptallığı yapmak istemiyordum. Döviz açısından bakarsak yurtdışı platform aboneliği ücreti gibi bir ücret ödedim, aklı olan Turksat'tan kurtulur Eutelsat'a geçer...

    1 sene Ailenin Yıldızı
    1 sene Dizinin Yıldızı
    6 ay Filmin Yıldızı
    Sezon sonuna kadar FB - Hatayspor

    25 liraya 6 ay daha fazla film alanlar da var ama onlar daha eski üyeler olmalı, hem de fatura ödüyorlar. Aboneliğimin 4. senesindeyim bu teklifi alabildiğime şükretmeliyim galiba, hiç kullanılmamış sıfır bir üst model bulabilirlerse kutumu da ücretsiz değiştirecekler, çok iyi oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • biyolojiogretmeni B kullanıcısına yanıt

    aynı paketi 6*19+6*49 dan aldım.

  • sadece ailenin yıldızını 37 tlden veriyorlar. karttan ödendiği için farketmemişim. şimdi abonelik yenilendi gibisinden bir mesaj gelince farkettim. bu ne abi nasıl bir fiyat ödüyormuşum böyle. tavsiye edeceğiniz bir yöntem veya alternatif bir platform var mıdır ? maçla falan işim olmaz.

  • tubytube kullanıcısına yanıt

    Ücret anlamındami eulsata geçer dedeiniz hocam yoksa görüntü kalitesi anlamindami


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Ücret fark etmiyor artık, uydu seçimi sizin tercihinize kalmış. Görüntü kalitesi ve kanalların daha çeşitli olmasından öte Turksat uydusunda bataklığa sürüklenmemenizi tavsiye ederim, evde ne zaman eski bir HD receiver ile Turksat kanallarını izlesek hem görüntü kalitesinin düşüklüğünden iğreniyoruz hem de iyi gelmeyen bir tarafı olduğu konusunda ailecek hemfikiriz...

    Eutelsat sinyal kalitesine laf edenler Turksat'taki 12000 değerli üst frekanslardaki D-Smart - Tivibu kanallarının başarısızlıklarını görmemişler demektir, biz yayını çok ama çok sağlıklı almaktayız Eutelsat'ta

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt

    Türksat çanak var bende Digitürk çanak takarsam 450 TL diyor buda çok fazla geliyor bana o kadar fark ediyormu görüntü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt

    En son arkadaşıma almak için aradığımızda hem kutu yoktu stokta hem de abonelik Türksat olunca bağlayamıyoruz, Eutelsat üzerinden hizmet almanız gerekiyor demişti müşteri temsilcisi.

  • E devletten nasıl iptal başvurusu yapıyoruz bilen yazarsa bugün iptal edeceğim

  • Taahhütüm bitmişti aylık 140-150 bandı fiyat teklifinin ardından iptal faxından sonra en full paketi aylık 109 TL ye gelecek şekilde kabul ettim. Hata mı ettim acaba yüksek mi olmuş?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut82 A kullanıcısına yanıt

    Edevlette digiturk fesih diye arama yapın. Karşınıza çıkan sayfada yeni başvuru butonuna tıklayın. İptal gerekçesi seçin, daha sonra iptal dilekçe pdf dosyasını indirip imzalayıp taratıp yükleyin veya taratmak yerine bilgisayarınızda pdf editor ile imzanızı ekleyin. İmzalı dilekçeyi sisteme yükleyip onayladıktan sonra işlem tamam.


    Bu arada bu işlem için edevlete normal tc no ve şifre ile girmek yerine mobil imza ile girmeniz gerekiyor. Mobil imza ile girişin en kolay yolu da internet/mobil bankacılık sayfanıza giriş yapıp oradaki edevlet giriş seçeneğini kullanmanız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye ne olacağı belli değil. Geçen gün TFF başkanı yeni yayıncı kuruluş ile anlaştık gibi bir şey söylemişti. Şuan için taahhüt yenilemek bence mantıklı değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt

    hocam almış olduğunuz teklifi 3-4 ayrı temsilci ile görüşmeme rağmen bir kimse 35 tl'nin altında fiyat vermedi. sadece ailenin yıldızı paketini kullanıyorum ve bundan devam etmek istiyorum. üyelik yaşı gibi bir durum mu var ? nasıl aldınız hocam bu teklifi ?

  • Merhaba, bende 2 gün önce iptal için başvurmuştum. Bugun m.temsilcisi ile görüştüm teklif şu şekilde geldi.

    *1 yıl dizi paketi

    *6 ay film paketi

    *3 aralıga kadar tüm maçlar

    *Sezon sonuna kadar 4 büyüklerden bir takım ve anadolu takımının maçları.

    6 ay 19 TL + 6 ay 49 TL

    düşünmek için süre istedim. Belki sizlere yardımcı olur.

  • Bir önceki yılımda dizi kanalları vardı, üzerine basa basa geçen yıldan bahsedip devam etmeniz için ekliyorum dedi...

    Benden daha iyi teklifler de var, hatta burada gördüğüm "Avrupa'nın Yıldızı" teklifini referans göstermiştim olumsuz cevap vermişlerdi. Analiz sonucu çıkan sonuca göre teklif sunuluyor...

    Birçok kişi referans göstererek modül işlemleri yapıyor ama abonelik işlemlerinde referans göstermek bir işe yaramıyor sanırım...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19461947194819491950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.