Şimdi Ara

Digiturk Sinema Paketi - Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. İnternette araştırdığımdahttps://www.digiturk.com.tr/film/insanlik-yolu bu filmin daha önce oynatıldığını gördüm lakin beın connect film listesinde bulamadım. Filmlerin süreli olarak alındıklarına ve sürekli listenin yenilenmesine dair bilgim var. Digiturk'ün bütün önceden oynattıkları filmlere ulaşabileceğimiz bir sinema paketi var mı? Bunun gibi başka filmler de arıyorum. 2000 e yakın film izledim ancak Digiturk'ün film listesi toplasak 1000 film etmiyor. Burada bir gariplik var. Ben daha fazla film listelemiş olamam yani. Bu konuda bilgisi olan yazabilirse sevinirim.



  • Hocam Merhabalar, önce yayınlanmış ve yayın hakları yenilenmediği için kaldırılmış olabilir. Maalesef kaldırılan filmleri tekrar izleyebileceginiz bir paket bulunmuyor. Ayrıca şuan itibariyle bein connect üzerinde film kategorisinde 936 film bulunmaktadır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çoğunu izledim, diğerleri de ilgimi çekmiyor. Film arşivim için bazı filmlerin tr dublajlarını arıyorum ve Digiturkte verildiğinde yayından kalkmadan izleyemedim. Sinema paketi aldığımda tüm arşiv çıkar karşıma sanmıştım ancak tekrar yayına girmelerini beklemekten başka çarem yok sanırım.
  • kaskal kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam.

    Aradığınız film bein-connect üzerinde yoksa yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.