Şimdi Ara

Digiturk Erken Teklif...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    forumumuz sayesinde digiturk ligtv ve plus kampamyalarını her yaz takip edip senelik olarak kontratımı uzatırdım. Geçen sene ağustos ayında yine pazarlığımı yaptım ve 49tl'den eutelsat ligtv + spormax ve mecbur 19.99tl'den de 1 senelik hd plus anlaşmamı yaptım. Normalde temmuzda aramaya başlarlardı; şu fiyata verelim, şu fiyat olsun diye. Enteresan bir şekilde beni dün arıyıp taahütümün ağustos ayında biteceğini ve şimdiden yenilemem durumunda çok cazip bir kampanyaları olacağını ilettiler. Hazır olun, KAMPANYA dedikleri:
    belgesel, bebek ve müzik kanallarını izlemediğinizi düşünüyoruz ve paketinizden çıkarmayı teklif ediyoruz, ligtv-spormax-ulusal kanallar ve plus olacak ,fiyat ise 69.99 (paket)+19.99 (hd plus) dediler. Bende o sırada bayılmışım Sonra kendime gelip adama kafasının iyi olup olmadığını, benim şu andaki paket fiyatımdan haberi olup olmadığını sordum. Eğer bunlar bu zamandan bu fiyatları teklif ediyorlarsa ağustostaki fiyatları düşünmek istemiyorum. Zaten Not alın, Bir daha beni bu fiyatlarla aramayın, 11 senelik üyeliğimi kapatırım dedim. Digiturk batıyor mu ne ???







  • Bende de Lig Tv+belgesel, eğlence ve yaşam , müzik kanalları falan hepsi açıktı.HD üyelikle beraber 74.99 veriyordum.
    Geçen aradım kapattırmak için fax falan dediler.Uğraşmak çok zor kapatmak için.Bende Başlangıç+belgesel+temelspor+HD yaptım.
    Şimdi 24.99 geliyor.Lig Tv ile Spormax açık.Birtek maçlarda kapatıyolar.Daha iyi oldu.
  • aylık 75 lira tv için çok değil mi bana 25 liralık paket fazla geliyor
  • Liglerin bu gidişatı sayesinde zaten Digitürk batacak.Yakında ellerindeki Lig haklarını pazarlamaya başlarlar.Ayrıca sizlere verdikleri Fiyatta çok yüksek.Hem kanalları çıkarıyorlar hemde fiyatı yükseltiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.