Şimdi Ara

Digiturk'e abone olurken 2 kere düşünün... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • geçmiş olsun arkadaşım.
  • Digiturk e ciktigindan beri vasilali (yayinlar tekrar olunca cikarim futbol izlemem) olarak uye olur istedigim zamanda cikarim ben hic bir zorluk yasamadim.

    bana bu tur sikayetler inandirici gelmiyor.

    simdi hemen birileri allahdan korkmaz kuldan utanmaz seklinde bana digi calisani diyebliir alistik dedikoducu iftiraci insanlara. son 20 yilda kotuye dogru bir gidis var insanimizda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.R.D.Z.19

    Digiturk e ciktigindan beri vasilali (yayinlar tekrar olunca cikarim futbol izlemem) olarak uye olur istedigim zamanda cikarim ben hic bir zorluk yasamadim.

    bana bu tur sikayetler inandirici gelmiyor.

    simdi hemen birileri allahdan korkmaz kuldan utanmaz seklinde bana digi calisani diyebliir alistik dedikoducu iftiraci insanlara. son 20 yilda kotuye dogru bir gidis var insanimizda.

    Arkadaşım, seni inandırmak zorunda değilim zaten ama Şikayetim-Var sitesine girip bakarsan, yıllar sonra çıkarılan borçların nasıl son 2-3 ayda arttığını görebilirsin:

    http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/688/f/48/kn/2523

    Bunlar da "inandırıcı" gelmediyse, itiraf edeyim o zaman: Biz değişik illerden yüzlerce DT kullanıcısı organize olduk, "yıllar sonra borç çıkarılmış gibi yapalım, ortalığı velveleye verelim" dedik. Bu daha mı "inandırıcı"!?!...

    Bir değil, iki değil, yüzlerce insana cüzi de olsa borç. Yıllar sonra ispat edilebilecek hiçbirşey yok. Mecbur ödüyorsun.

    Ben yaşadığım stresi unutmaya çalışırken sen unutturmadın, Allah da sana unutturmasın...




  • Neden hiddetlendiniz acaba. her konuda istisnalar olur biz kendimize bile baksak ne gibi eksiklilerimiz yanlislarimiz vardir degilmi.

    ben ve cevremde hic boyle bir sey duymadim gormedim hadi cevremi birakalim ben zirt pirt giren cikan bir uyeyim kredi karti numaramida veririm onlar her ay keserler aidatimi.

    bari bu denilenlerden biri bana denk gelse ya valla yalvariyorum bir tane sikayet edilecek sey bana denk gelse.

    sizde olmu;tur ben yok demiyorum ama bana bu kadar cok olmasida biraz masal geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.R.D.Z.19

    Neden hiddetlendiniz acaba.


    Hiddetlenirim, çünkü bana yaşattırkları o stres hala üzerimde, atamadım.

    quote:


    her konuda istisnalar olur biz kendimize bile baksak ne gibi eksiklilerimiz yanlislarimiz vardir degilmi.


    Ama şu yanlışa bakın: Hala aboneleri olduğumu her nasılsa anlayamadan, ayda bir "bilmem ne paketine 2TL farkla geçirelim" demek için arıyorken, borcum için beni aramıyorlar, fatura bile göndermiyorlar da avukata veriyorlar, bilmem kaç sene önceki kalan borcum nedeniyle... Beni neden aramıyorsunuz dediğimde ise "2005'te aramışız ama ulaşamamışız" diyebiliyorlar...

    quote:

    ben ve cevremde hic boyle bir sey duymadim gormedim hadi cevremi birakalim ben zirt pirt giren cikan bir uyeyim kredi karti numaramida veririm onlar her ay keserler aidatimi.

    bari bu denilenlerden biri bana denk gelse ya valla yalvariyorum bir tane sikayet edilecek sey bana denk gelse.

    Şimdi gelmiyor zaten hocam, dikkat ettiysen "yıllar sonra" diyorum, şimdi rahat ve huzurlu olabilirsin, 5-10 sene sonra avukatlar seni de ararsa beni aradıkları gibi, o zaman anlarsın yaşadıklarımı...

    quote:


    sizde olmu;tur ben yok demiyorum ama bana bu kadar cok olmasida biraz masal geliyor.


    Bu kadar çok olmasının sebebi gayet açık aslında... FB ile başlayan şike meselesi nedeniyle milyonlarca TL'ye aldıkları yayın ihalesinden sonra LigTV satışları neredeyse durdu.Federasyon ve kulüpler birliğini bile kafaya alarak "play-off" denilen yeni bişey çıkarttı ve bunu da ayrıca satmaya kalktı. Ama tüm bunlar ihaleyi alırken öngördükleri gelirlere yetişemedi. "Ne yapalım?" diye düşünürken bir sivri zekalının "yıllar önce kapattığımız defterleri yeniden açalım" demesiyle bu olay patlak verdi. Ben ve benim gibi yıllarca mutlu-mesut DT kullanıcılarını sabahın bu saatinde senin gibi bunları"masal" olarak görenlere izah etmeye çalışacak hale getirdi...




  • onca digitürk mağduru varken, yalan yanlış bilgilerle insanları sömürüken hala digitürkün avukatlığı neden yapılır anlayamam,

    benimde çevremden mağdur olan çok kişi var e şimdi bu durumda kalkıpta mağdur olmadım diyen birine sen masal söylüyorsunmu demeliyim, siz mağdur olmadıysanız şanslısınız ve buna sevinirim ama mağdur olanlarada kimse masal söylüyorsun dememeli, burda bunca şikayet eden insanın bu şikayetlerden çıkarı nedir?

    hepsini geçtim play off un yaratılması bile başlı başına herşeyin ispatıdır,
  • alırken sorun yok.. sorun üyelik bitirince cıkıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spinnerYG

    2005 yilindan kalma bir borcun zaman asimindan olmesi gerekiyor. en azindan yurtdisinda muhasebe isi yapan biri olarak, burada oyle oldugunu soyleyebilirim.

    Hocam, şimdi farkettim mesajınızı. Bu konuyu araştırmıştım:

    Bana bu borçla ilgili bir fatura göndermişler, sözleşmelerine göre fatura edilen herşeyden ben sorumluyum. Faturayı teslim almadım, elime geçmedi, hatta telefon dahi etmediler ama fatura bir kere kesildiği için ve imza ile teslim alınan birşey olmadığı için hiç birşey iddia edemiyormuşum. Danıştığım avukat bu şekilde söylemişti.
  • Digitürk abonesi olmak için araştırma yapıyordum yazılanları okuyunca KESİNLİKLE VAZGEÇTİM...Gözüm korktu,kıytırık birkaç maç izleyecem diye hem o kadar para ver hemde daha sonra hatta yıllar sonra bile sorun yaşa..Ben burada DEVLETİ ve FUTBOL FEDERASYONU'nu suçlarım yüksek ihale bedelleri ile satışı yapıp kendileri BAŞARI KAZANMIŞMIŞ gibi medya da boy gösterirler ama daha sonra Halkın nasıl kazıklandığı ve ceplerinin boşaltığı onların umurunda bile olmaz..Bununla ilgili çok örnek vermek mümkündür (3 g ihalesi,Telekom ihalesi vs vs vs )...
    Ben uzak duruyorum, kısacası bu işten VAZGEÇTİM..


    DİGİTÜRK




  • Aklıma geldi bir bakayım dedim, şikayetimvar.com 'da artık eski yılların borçları yok. Ya yeterince para topladılar ya da müşterilerini mağdur ettiklerini sonunda anladılar...

    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/digiturk
  • Merhaba.

    "Aklıma geldi bir bakayım dedim, şikayetimvar.com 'da artık eski yılların borçları yok. Ya yeterince para topladılar ya da müşterilerini mağdur ettiklerini sonunda anladılar.."

    Can çıkar huy çıkmaz demişler.

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1150847/digiturk-285-tl-borcu-4-sene-sonra-ve-avukatla-bildi/9cvnp




  • Ben dijitürk çalışanıda değilim avukatı hiç değilim dijitürk sizin kafanıza silah dayayıp bu kutuları evinize yollamıyor kendi ayaklarınız ile gidip alıyorsunuz sonra borcunuzu takip etmiyor avukatlık oluyorsunuz suç sizde kardeşim ya alma yada alıyor isen borcunu takip et müşteri hizmetlerini ara sonra yandım Allah deme.
  • digitürkle uzun uğraş sonunda vedalaşabilmiştim.
    Hatta beni aradıklarını söyledikleri saatlerde şansıma tel elimde idi.
    Teli çaldırıp kapatıyorlar sonra da sizi aradık ulaşamadık diyorlar.
  • benim de başıma benzer olay geldi. bütün borçlarımı ödedim. kutuyu zorla kavga gürültü iade edip aboneliğimi sonlandırdım. kağıdı aldım. 2 ay kontrol ettim gelen fatura da yok. aradan bir sene geçti mesaj geldi sizinki gibi. aradığımda ,kapattırdıktan 4 ay sonrası bir tarihli fatura çıkmış. taşınmıştım haberim de yok. o zaman mesaj atma zahmetinde bulunmayanlar şimdi üyelik için reklam mesajı atıyorlar. nah bulursun üyeliği.. bedava verseler kapımdan içeri sokmam. çataldan anten yapar gene de bağlatmam..
  • Evet arkadaşlar yeni bir bomba söyleyeyim size:

    Geçen yıl 3 haziranda forum çamlık kampanyasından 1 yıllık spor paketi kazandım. üstüne 9,90 farkla tüm kanalları açtırdım. 5 TL fark verdim hd'yi de açtırdım. Bu aya kadar spormaxi kapatmaları dışında sorunsuz izlerken, bu ay dizi, çocuk ve anadolu kulüplerinin maçlarını yayına kapatmışlar. Dizi paketi hariç bu kanallar zaten bedava olan pakette vardı. Ama asıl bomba faturmaı öğrenince oldu, EVET tam tamına 98 TL!!! ^hazirana kadar bedava izleyeceğim kanaları izlemyemekle kalmayıp bir de fatura çıkarmışlar! Bence bu ay herkes faturasını kontrol etsin..

    Şimdi gelelim yapılacaklara, Pazartesi tüketici mahkemesine gidiyorum, ardından savcılığa suç duyurusunda bulunup işin dolandırılacağa dayandığını anlatıp, suç duyurusunda bulunacağım. Ayrıca şu an izleyemediğim kanalların ücretini de tahsil etmek için ayrıca bir dava daha açacağım. Hakim birleştirsin artık davaları! Sizden ricam aynı durumda olanlar aynı mesajları tüm haber kanallarına, intenet sitelerine, forumlara, şikayet sitelrine yazsınlar. Ben bu yazıyı tüm sitelere aynene kopyalayacağım. Yeter artık ettikleri zararı müşterilerinden çıkarıp yeni üyelere her türlü kolaylığı yapan (diğerini iptal ettirip,3 kez yeni üyelik açtırdım) bu platforma gereken dersi vermek üzere ben gönüllüyüm. sizden de destek bekliyorum..




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.