Şimdi Ara

digital cam-corder onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,video çekmek için uygun bir kamera almayı düşünüyorum ama şu ana kadar adam akıllı pek bir sonuca ulaşamadım.Önerilerinizi için genel olarak aradığım özellikleri yazayım:
    -500 milyon ila 1 milyar (en fazla 1 milyar civarında) para verebilirim.
    -Asıl amacım fotoğraf çekmek değil video çekmek
    -Çektiğim görüntüleri bilgisayara mümkün olduğunca rahat aktarmalıyım.Mesela kasete digital kayıt yapan aletlerde,kayıtları
    USB den bilgisayara aktarmaya çalıştığımda görüntüde atlamalar falan oluyor(önceki denemelerimde gördüm)
    -video çekiminde optik zoom'u olması lazım.

    Bu durumda DVD ye kayıt yapan aletler çok pahalı,digital fotoğraf makinaları baya pratik ama birincil amacım video çekimi olduğu için kaliteli ve uzun video çekmede problem olur.Bu durumda sizler neleri öneriyorsunuz ?



  • dostum..1 milyarın biraz üzerine çıkarsan sony dcr-trv33e...daha uygun olsun dersen yine sony dcr-trv22e..her ikiside minidv formattır...tavsiye edilir.
  • burada olay yanlızca digital makinede bitmiyor.asıl olay "capture kart" denen bi kartta bitiyor.cünkü kasetteki görüntüleri bilgisayara(kameran ne kadar iyi olsada)USB kullanarak cok kötü aktarırsın-ancak dedigim bu aletle (dazzle tercihimdir) s-video yada kameradi DV girisinden bilgisayara girip görüntü yakalayabilirsinki bu cok kaliteli olur.sana tavsiyem parayı kısma,kaliteyide düsürme,sonra cok ahh! edersin.dazzle ın fiyatları 300-350$
  • re_flo,dv kayit yapan aletlerden bilgisayar aktarmak icin firewire karti kullaniliyor,bu firewire kartlariyla capture kartlari arasinda kalite farki olur mu? Cunku arada fiyat olarak acik bir fark var.
  • aralarında biraz fark var tabi.capture kartın netligi ile firewire kartının (adaptor kart)yakaladıgı görüntü bir olmuyor.fakat bu işi profesyonel yapmıcaksan ;"ben ev kullanıcısıyım,kamerayı aktarıp,vcd yapıp izlicem" dersen bunun için firewire yeterli olur.
    ancak profesyonel düsünürsen tabiki capture card al!
    hepsiburada.com da "dazzle " baslıgı adı altında arat faydasını görürsün.
    kolay gelsin
  • bu arada yazmadım bunlara ek olarak
    www.darkhardware.com/phpbb/viewtopic.php?p=270320
    adresine gir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.