Şimdi Ara

Diez'de Battle Pri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim konuyla ilgili bi kaç sorum olucak tekrardan oyuna dönüş yapmayı düşünüyorum ve diezde attle pri ile ardreamda oynamak istiyorum bugünkü fiyatlarla full + full bi battle priest ne kadara mal olur TL olarak birde eğer oynayanlar varsa diez serverında ardreamda hayat varmı?



  • Ben de yeniden BP priestime başladım diez de 7 ay önce bozmuştum. +9 linen set sana 8 gibi bir fiyata çıkar diye düşünüyorum. Ben bırakırken 2 GB den parça satılıyor du. Eline ne almak istediğine göre değişir fiyatlar arasında uçurumlar var çünkü. Takı desen diez de takılar diğer Serverlara göre ucuz. Sen dizmek istediğin karakteri yaz ben fiyatlara bakarım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bp pri yapma zevk alamazsın.
  • Öncelikle @SemiÇevik takılar hakkında geniş bir bilgim bulunmuyor piyasada var ise +10 fabric set yok ise +9, +10 hb ve bp e uygun olan +3 takılar maksimum maliyetini araştırmaya çalışıyorum.

    @MetalWave Heves işte benimki battle pri oynayıp warriorada aktarabilirim diye bp istedim sıkılınca ardream warrior kasarım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanbora -- 17 Nisan 2018; 17:51:58 >
  • kaanbora K kullanıcısına yanıt
    Şuan piyasaya az baktım bir tane +9 fabric buldum. Parçasını 185 den satıyor set halinde 170-175m e alabilirsin adeti.

    HB +9 10 GB şuan da pazarda.

    Takılar çok değişken ne giyeceğine göre baya fiyat değişir. Earing olarak rubby +3 ler 16 str 3 hp verenler 1 gb civarı. Belt için sos lar 3-4 GB civarı. White dragon neck 2 gb civarı. Warior earing +3 2 gb civarı. Takılar diğer serverlara göre ucuz anlayacağın.
  • İtem satan sitelerden birinde +10 hb 600 civarı +10 ii 400 civarı idi gb fiyatı diez için 20 tl hb 30 gb etti fabric parçası 5 gb olsa 25 te o eder 60 gb +3 iron neck 10 gb de +3 iron belt 70 etti diğerleri yüzük ve küpelerde 30 tutsa 150-160 gb arası full item toplanır * 20 tl den 3000-3200 tl arası tutar tahminimce ardream battle priye bu kadar bağlamak mantıklımı düşünmek lazım :) yardımın için teşekkür ederim bu arada
  • kaanbora K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam :) O kadar parayı ardream a bağlaman saçma bence aynı paraya asas dizsen daha iyi pk atarsın. Ardream da wariorlar zaten iş yapamaz hale geldi. Bana kalırsa o kadar parayı oyuna bağlamakta saçma da
  • Orası ayrı bi konu araştırma yapıyorum 2 gündür steam ko da takılıyorum arkadaşla acaba diezmi yapsak diye konuşuyoruz ama epey maliyetli oluyo cidden, düşünce işte :) bi oyunun muhabbeti bile sarıyor işte oynanmazmı bu oyun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaanbora K kullanıcısına yanıt
    En güzeli zevkine takılmak o kadar para da bayılmamak hocam. Başla biraz bütçe ile iki arkadaşsınız pazar yaparak katlayın paranızı sonra pk çıkın :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.