Şimdi Ara

DIBOSS LT-40H6LVH 102cm LCD TV almadan önce mutlaka OKUYUN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar dün gold da ürünü gorup inceleme fırsatı buldum,beklentilerimin cok ta ustunde cıktı(bende herkes gibi dıboss ta neymiş diye düşünüyordum,fakat bu firma 2000yılından bu yana japon marantz,nec vs.. firmaların lcd tv lerini yapıyormus,aynı zamanda bu tv de dünyanın en büyük çip üreticilerinden olan MICRONAS ile MISE(Moving Images Sharing End) çipi var(büyük lcd ekranlarda titreşimi önleyen çip).firma aynı zamanda 1ölü piksel oldugunda değişim garantisi de veriyor (diger markalarda 6ölü pikselin üstünde değişim yapılmakta).ertesi gün dogubanka gidip diger ürünleride inceleme fırsatı buldum gold da ürünün fiyatı 2855ytl aynı zamanda 12taksit yapıyolar ve yuzde 10da bonus kazanıdıyo yani ürün 2520ytl ye 12taksitle geliyordu.dogubankta ise 2800ytl peşin,3350ytl 12taksit fiyat cekince gidip gold dan aynı gün alıp kurdurdum.cok ta memnunum bu ozelliklerde samsung un LE-40S71B modeliylede karsılastırdım fakat bu ürün 3400ytl özellikleri ise birebir aynı hatta parlaklıgı 500cd,dıboss un ise 600cd...lcd almayı dusunuyorsanız bence gidin bu ürünü mutlaka görün teknik ozelliklerini asagıda belirtiyorum...;).Türkiye Distribütörü: descom.com.tr
    NOT:DIBOSS dünyanın sadece LCD TV üreten tek markası

    Karakteristik Özellikler

    Ekran Boyutu(Inch): 40" 102cm

    Görüntü Oranı : 16:9

    Ses : 2x10W

    Giriş/Çıkışlar : 1 x VGA (15 pin HD D-Sub) , 1 x HDMI, 1 x S-video, 1 x videoin, 1 x linein, 2 x SCART ( 21 pin SCART )
    Tuner TV Tuner / PAL / SECAM / NICAM / 1

    Çözünürlük : 1366x768 piksel

    Teknoloji : LCD TFT aktif matris

    Parlaklık : 600 cd/m²

    Kontrast : 3000:1

    İzleme Açısı : 178º (Yatay) / 178º (Dikey)

    Tepkime Süresi : 8ms

    Boyutlar / Ağırlık : 114 cm x 11.3 cm x 63.2 cm x 28.5 kg

    Ek Özellikler : Picture-in-picture (PIP), HDMI Girişi, VGA Girişi, HD Ready, 50/60 Hz, AC 120/230 V


     DIBOSS LT-40H6LVH 102cm LCD TV almadan önce mutlaka OKUYUN!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conty -- 1 Şubat 2007; 12:14:44 >







  • haklısınız.

    diboss güzel. gold'un kampanyası müthiş. hatta levent gold'da etrafında başka tv'ler varken titreşim önleyici chip'in ne olduğunu iyice görebiliyorsunuz.

    1 ölü pixel olayı da süper ancak bu sadece diboss'a mahsus değil. mesela samsung kendi dükkanlarında (bkz akmerkez) tek ölü pixel garantisi uyguluyor.

    saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codew -- 31 Ocak 2007; 13:52:31 >
  • ya arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca yine kafam karıştı... tam karar vermiş samsung 40s71b modeli lcdyi almak üzereyken şimdi bide ggold center yolu gözüktü galiba... arada ciddi fiyat farkı var ...
  • Gold bu kampanyayı 17 Aralıktan beri yapıyor.Ben o zaman kararsız kalmıştım.Bonus kartım yoktu.Zira %10'da bonus veriyordu.Ellerindeki malı erittikten sonra yeniden sipariş verdiler 100 tane.Levent Gold'a 40 tanesi gelmiş.Sanırım 3 hafta önceydi.

    Bende plazma almadan önce bu tv'yi araştırdım. Diğer LCD'lerden hiçbir aşağı tarafı yok.Hatta teknik özellikleri daha iyi.Ama servis olayı kafama takıldı.Açıkcası çok güvenemedim.Eşimde dizaynını beğenmedi.Bu yüzden vazgeçtim.

    LCD almayı düşünen arkadaşlara iyi bir seçenek olabilir bence.Temmuz 2006 da bu LCD'nin fiyatı Gold'da 5.500 YTL idi.O zamandan bu zamana fiyatı oldukça düştü.Bonus karta ufak bir vade farkıyla 24 taksite kadar veriyorlar.

    Bence güzel kampanya ama dizaynı pek güzel değil.Ama bu tercih meselesi.
  • Özellikler,fiyat falan iyi güzelde,insanın aklına aldıktan sonra acaba sorun yaşar mıyım sorusu takılmıyor değil. Özellikle teknik servis konusu onca para verdiğiniz bir üründe çok önemli bir faktör. Sanırım belli süre sonra kullanıcıların deneyimlerini aktarması,marka açısından daha aydınlatıcı fikir verebilir.
  • 3200-300 civarına samsung alınabiliyor markada önemli bence ama fiyat açısından iyi bir ürün ön yargılıda olmamak lazım
  • diboss hangi ülkenin markası
  • Diboss LG gibi kore markası.TV işi zaten dünyada koreden soruluyor.
  • 8ms tepkime hızı çok yavaş değilmi yaw, hızlı ve çok hareketli sahnelerde sorun yaratmasın, bence alınmaz yani, ki tepkime hızları 2,5 ms ye kadar düşmüşken
  • orası öyle ama dostum o tv'lerinde fiyatı bunun 2 katı fazla... bence fiyata göre çok iyi bir cihaz.. ama yinede diboss?? demekten kendimi alamıyorum... asıl sorun servis olayı acba nasıldır?
    quote:

    Orjinalden alıntı: mez

    8ms tepkime hızı çok yavaş değilmi yaw, hızlı ve çok hareketli sahnelerde sorun yaratmasın, bence alınmaz yani, ki tepkime hızları 2,5 ms ye kadar düşmüşken
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mez

    8ms tepkime hızı çok yavaş değilmi yaw, hızlı ve çok hareketli sahnelerde sorun yaratmasın, bence alınmaz yani, ki tepkime hızları 2,5 ms ye kadar düşmüşken


    Hangi lcd tv nin tepki süresi 2.5 ms
  • pardon yaw 2,5 ms tepkime hızı olan tv dlp tvydi o bi an karıştırdım fakat aynı fikirdeyim 8ms eskimiş bir teknoloji.
  • arkadasim yeni izlenimlerin neler bende diboss almayi dusunuyorum
  • arkadasım dedigim gibi gidin bakın arastırın,ben cok memnunum bu tv den.ozellikle MISE denen çip bu tv yi digerlerinden ayıran en buyuk ozellik.bence en kısa zamanda git gold dan ürünü gör ve diger markalarla kıyasla demek istedigimi anlayacaksın.ayrıca bu fiyata kacırma derim gecen kadıkoyden sehpa almaya gittigimde yolumun ustundeki bi bayiiden fiyat alayım dedim 3300ytl 15taksit fiyat cektiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conty -- 3 Şubat 2007; 11:57:22 >
  • bencede gold şu anda çok avantajlı. üründe on numara bende almayı düşünüyorum.bu arada hayırlı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 3 Şubat 2007; 9:50:40 >
  • arkadaşlar,ben bu diboss'un 32" olan LT-32Q5LFH modelini 1900 ytl ye buldum.acaba bu fiyata değer bir ürün olur mu?yoksa şu aralar fiyatları oldukça düşmüş olan samsung,lg gibi markalara mı yönelmeliyim?
  • Arkadaşım o ürün bir ara 1 ay önceydi sanırım.EP'de 1.700'e kadar düşmüştü.Daha iyi özellikli SAMSUNG al daha iyi bence.
  • Şu da varki bu ürünün 40' olanı fiyat/performans açısından daha iyi.Eğer Bonus kartınız varsa %10'da bonus alırsınız.2.520'ye gelmiş olur.İyi bir fiyat.
    Bende az daha alıyordum son anda LG plazmaya kaydım.Ama şu an çok memnunum.
  • arkadaslar ben aldım ama geri veriyorum goruntu hicde öyle güzel değil yeni getirdikleri partiden cıkan lcdlerde srs yazısı bile yapıstırma ilk aldıgımda ölü piksel cıktı değiştirdiler yeni gelende tekrar cıktı ölü piksel değiştir değiştir nere kadar bende sıkıldım simdi toshibaya karar verdim
  • bende toshibaya karar verdim bimeksin kampanyası süper kaçırma derim 42wl66 modelini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.