Şimdi Ara

Diablo3 Reaper Of Souls Alacağım Ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi günler iyi akşamlar.Forumda yenıyım hatta bu benim ılk mesajım konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın.Diablo 3 Reaper Of Souls alacağım Media Markt tan 100 tl ye ama bende diablo 3 yok .Yani diablo 3 olmadan diablo 3 ros alsam bi sıkıntı olurmu.İlla diablo 3e demi sahip olmam lazım şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaglemania1903 -- 4 Temmuz 2014; 5:48:15 >



  • ros eklenti paketi... d3 olmadan ikisinide oynayamazsin..
  • Kinguin.net'ten key olarak yanlış hatırlamıyorsam 62 liraya almıştım. 1 saat sonra falan geldi key. Bilginize.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Key olarak almak her zaman riskli, ödemeyi geri çekme yöntemi var bu şekilde keyiniz bir süre sonra iptal oluyor ve oyuna giremiyorsunuz. En iyisi biraz daha verip riske girmeden kutulu almak...
  • blizz oyunlarını kutulu alın,diğer oyunlarda sıkıntı olmuyor ama blizzard güvenlik anlamında çok dayatma yapıyor hesaplarda.15-20 tl için riske değmez,kutulu alın kafanız rahat olsun.
  • İki üç aydır oynamaktayım oyunu, bir sorun olmadı ama öyle diyorsanız öyledir. Girdim Blizzard'ın sitesinden etkinleştirdim key ile. Yani etkinleştirilmiştir denilen bir oyunu nasıl geri alıcak? Etkinleştirme işleminden sonra sorun olabileceğini sanmıyorum.

    Zaten aynı keyi bir başka hesapta deneyince geçersiz hatası da alıyorsunuz. Bu durumda bir keyi bir kere kullandıktan sonra ne gibi hesaba girememe sorunu olabilir ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    İki üç aydır oynamaktayım oyunu, bir sorun olmadı ama öyle diyorsanız öyledir. Girdim Blizzard'ın sitesinden etkinleştirdim key ile. Yani etkinleştirilmiştir denilen bir oyunu nasıl geri alıcak? Etkinleştirme işleminden sonra sorun olabileceğini sanmıyorum.

    Zaten aynı keyi bir başka hesapta deneyince geçersiz hatası da alıyorsunuz. Bu durumda bir keyi bir kere kullandıktan sonra ne gibi hesaba girememe sorunu olabilir ki?

    fatura aldığın yerde olduğu için faturayı ticket atıp iptal edebilirler belki ama düzgün bir yerden aldıysan sıkıntı çıkmaz.



    durmaplay.com'da 69.90 digital cd key.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 4 Temmuz 2014; 14:27:48 >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    adim adim yazayim...
    1-)sen siparis veriyorsun.
    2-) adamlar(aldigin yer) blizzarddan 40 euro verip key alip sana gonderiyorlar
    3-) sen hesabina ekliyorsun. Basariyla ekleniyor
    4-) 30 icerisinde adamlar blizzarddan ben vazgectim parami geri verin diyorlar. Blizzard Parayi adamlara gonderiyor. Ve keyide iptal ediyor
    5-) Sen de oyuna giremeyince adamlara hode hode diyorsun.
    6-) 2. adima geri don.

    Bu sekilde surec bir kac kere tekrarliyor bir sure sonra sen oyundan sikilinca birakiyorsun.. 5. adimi yapmadigin icin adamlar son kez parayi alip keyi iptal ediyor ve sen mahrum oluyorsun....

    30 gun sure den emin degilim. Money back qarentee 7 day de olabilir 30 day de olabilir.... ama taktik bu... hepsi yapiyor mu bilmem ama yapan yerler cogunlukta...
  • Kinguin.net bana fatura da gönderdi yalnız, fatura mı dekont mu bilmiyorum, hatırlamıyorum da. İki üç ay oldu, yoksa haklısınız tekinsiz yerden değil oyun, herhangi bir alışverişi iki kuruşluk kâr uğruna yapmamak gerek.
  • Kardesim benim soyledigim gibi yap git Diablo III al. Basla oynamaya eger oyunun atmosferini seversen guzel muzel dersen kos rosta al cok gec olmadan diablo 3 u denemek icin al demosunu oynama tabi eger diablo 3 guzelmis oyunun ici atmosferi falan dersen ros cek hemen hic beklemeden bu arada haberiniz olsun blizzard disaridan alinan keylerin yani blizzard haricindeki yerlerden alinan keylerin garantisini vermiyor eger siz alip key bozuk cikarsa paranizi falan alamiyorsunuz adamlarda size diyor sen baska hesaba girmissin keyi falan diye sonrada bir suru kavga league of legends keyin hangi hesapta ne zaman kullanildigini soyluyor ama bliz soylemiyor. Yani tavsiyem blizzard guvenilir bir surket hic zora sokmayin kendinizi direk adam gibi bliz den alin. Yok iste 40 euro kutulu alaydim falan demeyin kutuluyu da aral bandi olan [bura cok onemli !!!] yerden alin aral keyleri kontrol edip bantliyor cunku EGER SIZ BANTSIZ OLANDAN ALIRSANIZ KEY KULLANILMISTIR buyuk ihtimalle diger sitelerdende almayin hocamin dedigi gibi fatura size patlar.




  • En iyisi sen git taksitle Diablo 3'ü al Media Markt'tan. Sonrasında oyunu açmaya çalışırken korku yaşamazsın...

    Hoşuna giderse eklenti paketini de alıp üzerine eklersin...
  • Durma'dan 59 TL'ye ROS key aldım bir sorun yok henüz. Diablo 3 ü ise ilk çıktığında kutulu almıştım. Sana tavsiyem key olarak alman daha hesaplı olacaktır çünkü. Fakat arkadaşların dediği gibi riskler de mevcut. DurmaPlay'de sorun çıkacağını zannetmiyorum ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.