Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.807
Cevap
407
Favori
668.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pinti panda launcher a cıkmış vay be

    Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi
  • Blizzard'ın yeni çöpü.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 2 Kasım 2019; 3:33:39 >
  • Diablo 3 teki kadar hype yaratmadı bende fakat trailer hoşuma gitti. 3. oyundaki renkli atmosferden sıyrılıp 1 ve 2. oyundaki karanlık atmosferi yakalayabilmişler gibi geldi bana. Tabi diablo demek sadece grafik demek değil. Benim için 20% grafik 30% hikaye 50% item demek. 2. oyunun item mekanikleri çok güzeldi. Özellikle rune ve runeword sistemi çok tutmuştu. Benzeri bir sistemi 3. oyuna getirirler diye çok beklemiştim ama getirmediler. Umarım bu oyunda rune ve runeword benzeri bir item mekaniği eklerler.

    Ekleme: Rune sistemi varmış zaten çok sevindim görünce.

    Ekleme 2: Baya bir video izledim ve gördüğüm kadarıyla diablo 2 ve 3 ün iyi yönlerini barındıran bir oyun yapmışlar gibi duruyor (umarım yanılmam).

    Buraya yazacaklarım gördüklerim ve bunların üzerine yapacağım tahminlerde oluşuyor.

    2. oyunda olduğu gibi gender lock geri gelmiş gibi görünüyor.
    Talent sistemi 2 deki gibi puanlar ile kişiselleştiriliyor. Talent sistemi haricinde birde skill sistemi var ve skill sistemi 3. oyun benzeri olmuş.
    Rune ve runewords sistemi eklenmiş (runeword tarifi görmedim adam adamın birisi vex rune düşürdü)
    Muhtemelen 3. oyun ile gelen hibrit karaterler (mok, dh, wd) olmayacak bu oyunda. Şuan için 3 tane karakter duyuruldu (sorc, barb ve druid). Yayınlanana kadar 2 karakter daha duyurulacak ve bence bunlar 2. oyunun kemik karakterleri olan necro ve pala olacak.
    Trade ve pk olacak.
    Anlamadığım şekilde bir open world var. d2 multi 8, d3 4 kişi olurken bir videoda 10 dan fazla karakter gördüm. Mmorpg tarzı bir şeyler var sanırım.

    Daha ilk versiyonunda bu kadar mekanik barındırması garip geldi bana. Önceki oyunlar ek paket ve yamalar içe sıçrama yapmıştı.

    Bana gayet güzel göründü oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 2 Kasım 2019; 6:0:22 >




  • Bebeleri pistten alalım
  • Diablo 4ü millet geçen yıl bekliodu gittiler telefon oyununu verdiler. Bu yıl da millet telefon oyununu verirler die bekliodu gittiler diablo 4ü verdiler. XD
    Yalnız cinematiği yine muazzam. Wow'unki de öyle yüne dabi...
  • D3 ten ağzım yandı, yangın söndürücüm hazır.

    Build çeşitliliği ve mantıklı itemler önemli benim için. Atmosfer ve düşman, eşya dizaynı da önemli. Sadece 6 kullanılabilir skill olması üzücü gene.

    Oynanış olarak D3 çoğu oyundan iyiydi, akıcılık ve hissiyat bakımından. O kısımları tutup, eksiklerini geliştirsinler de görelimmm bakalım.
  • Hakikaten belli yaşı ve oyun kültürü oluşmamış bebeler buraya gelip "Diablo" efsanesine laf atmasın kalbinizi kırarım.. Siz daha vitaminken bu oyunu oynuyorduk..
  • hocam sizi tropico konusundaki başlıktan hatırlıyorum hatta discord sunucusundasınız.d3 oynuyorsanız sizi de clanımıza bekleriz
  • 2008 de duyrulup 2012 de yayımlanan diablo3 bana göre çok berbat bir oyundu. Umarım derslerini alıp bizlere path of exile tadında sınıf skill combinasyonlari bol olan ve sacma sapan rift sistemi ile sürekli kendine tekrar ettirmeyen ve en azından poe deki gibi 3 ayda bir kendini yenileyen bir oyun yapabilirler.
  • captanico kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tabi ki katılırım seve seve ancak son 1-2 senedir oynamayı bıraktım.
  • Takip.
  • Ben çıkış yapmasını bekleyeceğim ve incelemeleri okuyacağım . Diablo 3 ü ilk günden gidip sıraya girip almıştım . Gördüğüm şey karşısında hayal kırıklığına uğramıştım . Ama her geçen ay biraz biraz toparlamışlardı oyunu ama , Seneler sonra adam olmuştu .

    Umarım derslerine iyi çalışmışlardır diyeceğim ama orada PS4 ve XBOX ı görünce benim hiç ümidim kalmadı . KOnsolda millet gamepad ile rahatça oynasın diye oyunu basitleştiriyorlar bundan nefret ediyorum .

    Diablo 3 zamanında da millet bu oyun niye bu kadar basit konsollara mı çıkacak dediklerinde yoo hayır diyorlardı . Sonradan geldi ... Bu sefer dürüst olup ilk başta söylediler ama basit bir oyun olacaksa . Level atladığımız zaman statlarımı ben dağıtamayacaksam pek olumlu bakamıyorum .

    Diablo 2 deki gibi mana iksirini isterdim yine diablo 3 formülünü kullanmışlar bunu da sevmiyorum . Kemerimiz olacak horadric cube ile mana ve hp potlarını birleştirip Reju potlarını dizeceksin oraya . Ama yok işte bunlar oyuna derinlik ve strateji katıyordu .

    Güzel haber runeler geri gelmiş ama nasıl çalışacaklar bir derinlikleri olacak mı belli değil henüz .




  • çıkış tarihi olarak 2021 çok kötü değil bence, diablo 3 gibi yapmazsa çıkışını.
    uzun zamandır bu kadar heyecan yapmadım bir oyuna, inşallah hüsran olmaz sonu.
  • Hayır anlamadığım kısım bunu bu şekilde piyasaya sürerken utanıp, sıkılmıyorlar mı ? Diablo 3'le aynı game engine ile yapılmış tamam da niye direk diablo 3'ü kopyalayıp üstüne sadece karanlık tema ekleyip oyunu piyasaya sürdünüz ? Barbar'ın oynanış videosuna bakarsanız skillerin çoğunluğu Diablo 3 ile aynı. En azından oynanış olarak farklı şeyler sunabilirlerdi.

    Olması gereken bunun Diablo 3'e büyük bir ek paket olarak gelip 30-40 dolar neyse o fiyata satılmasıydı. Ancak görüyorum ki büyük çoğunluk beğenmiş gibi duruyor. Cidden hiç kızmıyor musunuz 7 yılda böyle bir şey ortaya çıkardıkları için ?


    Daha da beteri 5 class var denilip sadece 3 tanesini göstermeleri. Diğerlerini de Diablo 3'te necromancer ile yaptıkları gibi paralı satacakları anlamına geliyor.


    "Runelar geldi uhuhuhu" yapanlar için de Diablo 2'deki gibi bir rune sitemi beklemeyin. Diablo 3'te gemlerin yerine uyduruk bir şey gelmiş o kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamisama- -- 2 Kasım 2019; 13:42:2 >




  • Sinematik harika olmuş Diablo 1 ve 2 nin o karanlık atmosferini harika yansıtmışlar. Yapımcıda Diablo 2 nin karanlık atmosfer tarzını, hikaye anlatımını ve Diablo 3 oynanışını geliştirilmiş olarak yapıldığını söyledi. Açıkcası Diablo 3 oynanışını çok sevmiştim ama Diablo 2 gibi atmosferi daha karanlık bir oyun değildi. Diablo 3 ün en büyük kusuru ilk zamanlarında auction house saçmalığı ve bağlantı hatalarıydı ama sonradan oyun gayet iyi hale getirdiler. Diablo 4 grafik tarzı 2. si gibi iyi gözüküyor. Skill sistemini geliştirmek ve rune olayını geride getirirlerse enfes olur. Ön sipairişe açılmasını dört gözle bekliyorum. Bu arada lütfen bu sene çıkmasın yeteri kadar güzel oyun çıkıyor cüzdanımız daha fazla ağlamasın.
    Bir de oyunun oynanış sinematiğinde konuşan kimdi acaba ? Deckard Cainin görevini üstlenmiş gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragut488 -- 2 Kasım 2019; 13:42:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Diablo serisi hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar var mı? Seriye başlamak istiyorum, 4. oyunun traileri aşırı gaz. Kesinlikle oynamak istiyorum ama önceki oyunları da oynamam lazım sanırım.
    Flood olucak ama türkçe anlatılan hikaye olarak loreekeeperın hazırladığı özetler var onlara bakabilirsiniz hocam
    http://lorekeeper.net/tag/diablo/
    http://lorekeeper.net/content/diablo/




  • Oyunun yapımcısı blizconda daha yolun başındayız, olumlu olumsuz geri dönüşlerinizi bekliyoruz dedi, sizde beğenmediğiniz şeyleri blizzard formuna yazın tekrar D3 vakası olmasın.

    2 saat gameplay;https://www.youtube.com/watch?v=XKzD1NZwUmw

    Mesela şu an D3'de olan barb ve sorc skillerini copy paste yapmışlar çoğu kişi şikayetçi.
  • Hiç heyecan duymuyordum ama grafik tarzını ve atmosferi görünce bu sefer olmuş dedirtti. Diablo 3 rezaletinden sonra iyi olacaktır. Oynadığım oyunlar arasında heyecanla alıpta pişman olduğum tek oyundur.

    Animasyonlar söyleşi videosunda daha iyi gözüküyor, oynanabilen demoda bitmemişlik hissi var. Çıkana kadar umarım diablo3 gibi içine etmezler. NECRO ve PALADIN olsun canılarını yerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.