Şimdi Ara

DH takipçileri yılın en iyi tam kablosuz kulaklığını belirliyor [Anket] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başka bir "Apple ürünlerini birinci gösterelim" anketi...

  • Bence listede airpods 2’de olmalıydı. Özellikle kampanyalarla alınabilesi nisbeten makül fiyatlara düşmesiyle ve kulakiçi kulaklık sevmeyenlerin tercih sebebi olmasıyla ve ios ekosistemiyle uyumunun mükemmel olması onu yılın en çok satan kulaklıklarından yaptı. Listede airpods2 olsa prolar şimdiki oylarının yarısını anca alırdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 25 Aralık 2019; 9:2:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PARASINA GÖRE YORUM YAPANLAR, HAKIKETTEN KAZIKLANMALILAR.

    BUDS ALDIM ON KEREDE KENDINI GUNCELLEMISTIR.
    YINE AYNI YINE AYNI.
    SOL CEPTE TELEFON KULAKTA BUDS ADIM ATARKENKEN KESILIYOR BAGLANIYOR KESILIYOR BAGLANIYOR.

    EN KOTU ANTETI OLSAYDI BUDSU SECERDIM.

    (NOTE9 TAM AKSESUAR ILE KULLANIYORUM.
    FLIP KILIF,DUAL HIZLI SARJ BUDS.WACHT)
    ama çizgiyi kaçırıyor samsung.

  • Neye göre kime göre en iyi ?
    F/p diyinde millete bi faydası olsun iyice abarttınız ayranı yok içmeye taht-ı revanla gider sıçmaya!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony daha iyi olsa da kullanışlılık ve görselde önemli bence. O yüzden apple ın tasarımı hala tepeye oynuyor. Bu arada AirPods pro da istediğim seviyede bir noise canceling deneyimi yaşayamadım. Yine de yeterli seviyede. Fiyat dışında eleştirebileceğim bir yanı yok.

  • Bu anketten apple çıkması imkansız, dh güzel oyun oynuyor, emin olun oy veren 300 kişinin 10 kişisi ancak dememiştir apple'ı, muhtemelen kendileri oyluyor, kendini küçük düşürüyorsun dh, 10 sene oldu bu forumdayım, ama son bir kaç aydır süregelen kalitesizlik hat safhada.

  • Redmi airdots mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaşlarımız başlığı okumadan konuya dalıyorlar sanırım. F/p demiyor en iyi diyor. O da Airpods Pro.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listede Sennheiser momentum true wireless neden yok acaba ?

  • Şu anket olayı ne kadar saçma. Ben diyelim sadece 1 ürünü kullandım onun hakkında bilgi sahibiyim diğer ürünler hakkında bilgi sahibi değilsem nasıl oy kullancam. Belki benim kullandığımdan daha iyi diğerleri. Tarafsız oluyor bu sefer. Ya da resimlerden rastgele birine oy atmam gerek o zaman

  • Haterlar çıldırıyor :D

  • Meizu POP 2 neden yok ? AptX - BT5.0 - Wireless Charge desteği de var. Malzeme kalitesi de en az diğerleri kadar iyi.

  • Açık Ara en iyisi sony iyi olmasını bir kenara bırakın yurt dışında Apple ın airpods pro sundan daha pahalı fakat türkiye de daha ucuz aynı zamanda bütün testlerde sony pahalı olmasına rağmen açık ara önde yani bu tip bir ürünü türkiye den alırken eğer kullanıcı için ses kalitesi önemli ise görüşme sesinden bahsetmiyorum müzik olarak konuşuyorum bu tip kulaklıklar arasında özellikle tr fiyatı ve cihazın açık ara dünyanın en iyisi olması göz önünde bulundurulduğunda insanın sony den başka bir kulaklık tercih etmesi ne demek olur söylemeye dilim varmıyor. bir not daha düşeyim malesef airpods pro bir nesil önceki sony bluetooth kulaklığın taklididir.

  • tanrivermism T kullanıcısına yanıt
    İkisini de deneyip mi yorum yapıyorsun yoksa internetteki incelemeleri dikkate alıp mı ?
    Ben ikisini de kullandım kesinlikle AirPods Pro iPhone da daha iyi , hem ses kalitesi , hem ergonomi ve kullanışı , hem de bağlantı kolaylığı .
    Anc de AirPods Pro da daha iyi Sony ye göre .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro olan modelini denemedim normali ni denedim fakat işi bilen sesten anlayan arkadaşlarım bütün dünyadaki review larda ve karşılaştırmalar da da olduğu gibi airpods un iPhone ile daha kullanışlı olduğu fakat sony nin ses kalitesinin açık ara daha önde olduğudur yani sony de olması gereken sesin olduğu yönünde kısaca anlatmaya çalışayım bas ve tiz sesinin olmadığı vokal seslerinin haş yani aşırı detaylı olmadığı doğal ve bas tiz yerine enstrüman sesinin geldiği kulaklık sony eğer siz doğal ve gerçekçi ses yani audiophile ses aramıyor beats audio kulaklıklarda olduğu gibi bas ve tiz sesi arıyorsanız tabiki airpods lar size dünyadaki bütün testlerin aksine daha iyi gelmiş olabilir bir benzetme daha yapayım birçok kulaklık dinledim ve hali hazırda bir kaç tane de kulak içi ve kulak üsü kulaklığımı ve bir kaç kulaklık amfim ve kulaklık player yani DAP ım var airpodsların sesleri 200 ila 300 dolar arasındaki kulaklıkların seslerine benzer sony 1000 xm3 ün sesi ise 1000 dolar 4000 dolarlık kulaklıkların sesine benzer nitelikler taşır tabi öyle pahalı bir sesi yok ama o tip yani doğru gerçekçi çalan kulaklıklara benzer bir sesi vardır saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boragungoren

    Donanımhaber artık içerik üretememeye başladı önceden donanım testlerini görürdük yazık oldu tarihin tozlu sayfalarına giricek.
    Hocam nostalji olsun diye bir kaç link atacaktım ama onlarda ölmüş, https://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/pc-labsdan-abit-kd7-r-kt400-anakart-incelemesi.htm, artık dh'yi dh yapan o incelemeleri beklemek yada Mesut'un saçlarının olduğu günlere dönmek hayal "müşteri" telefon tarafına kaydı...




  • vankomisin V kullanıcısına yanıt
    Herkes sevdiği modele ve izlediği videolara göre oy verip yorum yapıyorlar ama bilmeleri gereken kullanıcı deneyimi olması

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam ANC'de Airpods Pro Sony'den daha iyi demiş hâlâ bunu kaale alıp da bir şeyler yazmaya çalışmayın vaktinize yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/P olarak degerlendireceksek kesinlikle Xiaomi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Sen iki kulaklığı aynı ortamda kulağına takıp anc performansını test ettin mi ? Ben ettim ve AirPods Pro Sony den daha iyi performans veriyor Anc de . Başkası ne demiş benim umrumda değil bizzat kendim deneyip bana göre hangisinin daha iyi olduğunu yazdım .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.