Şimdi Ara

DH - SON Meclis Seçim Anketi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
6.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
463 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH - SON Meclis Seçim Anketi


(En Son Oy Tarihi: 17.5.2020)
Giriş
Mesaj
  • Adalet ve kalkınma partisi yazınca akp olduğunu anlamadılar herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skylined

    Atatürk bugün yaşasaydı Kemal ölü bir adamdı. İnce siyaset yapamazdı. Tayyip emekli olmuştu. Meral diye de biri olmazdı.
    aynen öyle en önemlisi mecliste pkk olmazdı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4632DFDE4

    Seçim akşamı bu mesajını alıntılayacağım sonucu göstererek
    Sonuç tersi çıksa bile mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İYİ gelecek Meclise İYİ PARTİ.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skylined

    Bir terörist neden ziyaret edilir? Hiç yakınında şehit ailesi var mı? Git ona sor burada yanlış ne de ok

    İnsanların aklı ile oynamayın. Biraz milliyetçi olun kırıntı tanesi kadar pantürkist olun. Bir teröristi ziyaret eden zihniyetin ben içine ederim.
    Atatürk avatarlı aktroll, vay bunu da görmüş olduk yahu terörist biri nasıl CB adayı oluyor o zaman, Reis'in bile izin vermiş, hatta daha önce müzakere masasına oturmuş. İşine gelince muhatap işine gelince terörist, oh oh ne güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZ44 -- 11 Haziran 2018; 12:32:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemsinan

    Ona bakarsan Erdoğan da refahtan ayrıldı fakat artık yükselişi başlamıştı. Muharrem İnce’nin topladığı kalabalıklara ve onları etkileme gücüne bakarsanız başına bir şey gelmediği taktirde daha uzun yıllar ülke siyaset hayatımıza damga vuracağını görebilirsiniz.

    Sahurda yüz bin kişi toplamak, Türkiye’nin dört bir yanında rakiplerinin iki katı mitingi büyük bir enerji ve başarıyla yapmak her yiğidin harcı değildir.

    Ben İstanbul’dayım. Tamamı mhp ve akp olan bir berberim var. Abi, kardeş, çırak, kalfa hepsi Muharrem İnce başarır’a dönmüş. İçinde birazcık bile olsa değişim ümidi taşıyan herkesin ümidi durumunda.

    Emine Ülker’in böyle bir durumu hiç olmadı. Neyse adam şu an bir ümit, ümit de fakirin ekmeği. Yiyelim bakalım.
    Ama bak oradaki detaya dikkatini çekerim kendin söyledin tayyip ayrılınca yükselişi başladı diye. Adam ak partiyi kurdu da girdi tek başına gitmedi. O sırada yaşı yeten bilir ülke zekaretti halk ise parlayacak birine hasretti. O zamanlar tayyip de şimdiki muharrem gibi çıkış yapmıştı ama parti ile daldı olaya. Halk binevi 2. kurucu arıyordu, fetö kenesi ise yapışacak bir beden... Tayyip inanılmaz şanslıydı bunu iyi kullandı. Haketti de. Muharremin parti olayı da yok istese de kuramaz tarafsızlık görüşünden dolayı. Meral de çabuk söndü zaten. Tüm olay sağlam bir lider eşliğinde birlikte gitmekten ibaret dürüst siyaset yaparsan halk görüyor gerçekten. 16 yıldır tayyibin seçimleri almasının tek sebebi de bu. Adam şurda kötü yaptık diyor istanbula ihanet ettik diyor oyunu artırıyor bu dünyada eşi benzeri olmayan bir şey. Artık muhalefetin de kendini resetleyip çamur atma işinden vazgeçip halka kendi hatalarını anlatırlarsa düzeltirlerse o zaman oy almaya başlarlar işte. Gerçi chpnin geçmişi de bu konuda felaket karanlık. Belki bir ihtimal akşener sıyrılabilir aralarından ama kadın sonuçta zayıftır yaratılış itibariyle. Gelecekteki saldırıları kaldıramaz. İnanılmaz bir şey geldi aklıma muharrem iyi partinin başına geçerse o feci bir ivme oluşabilir hayırlısı artık her şey şimdiden belli gerçi görünen köy kılavuz istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GaZi bugün yaşasa Erdoğan ve Bahçeli'yi kulağından tuttuğu gibi yollardı Başbuğ Türkeş, Ecevit ve erbakan hoca başımızda olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oy kullanmayacaklar olanlarıda ekleseydiniz
  • Reis zamanında direkt Öcalan ve PKK'ı muhatap alarak süreç başlattı, buradaki aktroller utanmadan şehit edebiyatı yapıp CHP'lileri terörist diye hedef gösteriyor, yüzsüzlüğün dibini gördük artık.
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Söz tersi çıksa da tebrik edicem seni
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4632DFDE4

    Söz tersi çıksa da tebrik edicem seni
    Tamamdır hocam görelim bakalım merakla bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla özeleştiri konusunda akp'nin övülecek hiç bir yanı yok. Bu konuda birbirini yalanlayan tavırları oldu sürekli. Aldatılmadık aldatıldık aldatılmadık aldatıldık meselesi papatya falına döndü kusura bakma. İstanbul'a ihanet ettik hala da ediyoruz sözünün alkışlanacak tarafı da yok. Zaten sonradan başkasını suçladı filan diye kıvırtıldı.

    Muharrem İnce o kadar çalışkan ve enerjik ki -eskiden bu kişi hep Tayyip Erdoğan idi doğruya doğru. Muharrem İnce son dönemde onun dört katı miting yaptı. Gece 2'de yaptığı sahur toplantısına yüz bini aşkın kişi geldi. Adam güçlü, enerjik, sağlıklı şimdilik. Elleri titremiyor, söyleyeceklerini unutmuyor. Herkesi kucaklamaya çalışıyor. Her mitingi müthiş. Valla mhp, akp karışımı dışında oy görmediğim berberimdeki herkesin tek umudu olmuş. Kolay değil bunu sağlamak. Büyük ilgi var adama.

    Ümit Özdağ, Ali Türkşen, Aykut Erdoğdu, kumpaslanan Teğmen Çelebi gibi adamlar biraraya gelebilir bence. Keşke gelseler. Türkiye'nin aydınlık ve ilerici yüzünü temsil ediyorlar. Erdoğan'ın işi her geçen gün daha zorlaşıyor. Bunun yaşı var, sağlık durumu var. Son referandumda üç büyük kent hayır dedi. Üstüne ağır bir ekonomik kriz çıktı. Borsa çöpe döndü, dolar bazında 90'larda da gördüğü bir seviyenin altına indi yahu düşün artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 11 Haziran 2018; 13:3:57 >




  • cemsinan kullanıcısına yanıt
  • Ne alakası var? Atatürk ü seven biri aynı zamanda MHP li olamaz mı? İsmet İnönü chp yi mahvetti sosyalist yaptı ve siz halen Atatürk partisi diyorsunuz

    Aktrol değil gerçekciyim hizmet yapan bir parti bu Hadi yapmadı de bakalım.

    Daha gençsin otomatik portakal izlemeye devam et bu işler seni aşar genç

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skylined

    Ne alakası var? Atatürk ü seven biri aynı zamanda MHP li olamaz mı? İsmet İnönü chp yi mahvetti sosyalist yaptı ve siz halen Atatürk partisi diyorsunuz

    Aktrol değil gerçekciyim hizmet yapan bir parti bu Hadi yapmadı de bakalım.

    Daha gençsin otomatik portakal izlemeye devam et bu işler seni aşar genç
    Geçmiş mesajlarına baktım, net aktroll izleri gördüm, ki öylesin. Atatürk ve değerleri tamamen yok eden AKP'den Atatürkçü çıkmaz ve diğer partilere Atatürk üzerinden iftira atamaz. NATO ve ABD ile ilişkilere başlayan ve SSCB'e tavır alan İnönü ne ara sosyalist olmuş? Sosyalizm ne demek daha onu bilmiyorsun. 2-3 kelime bir şey biliyorsun işte o da yanlış. PKK ve Öcalan'la pazarlık yapan Reis'ine tek lafın yok ama Reis hariç herkes terörist, oh oh ne güzel.




  • Türkeş in güzel bir sözü vardır. CHP Atatürk ün chp si olsaydı MHP olmazdı.

    Akıllı ol ismet İnönü nün savunulacak yanı yoktur. Saygı duyarım ama bu o kadar.

    Atatürk ün chp si olsa oyumu verirdim hdp ile kol kola yürüyen parti ile işim olmaz.

    Sosyalist bir parti ile devam et sen otomatik portakal seni

    Gerçi sen dinsizsindir de Stanley Kubrick I baban kadar seversin dimi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 11 Haziran 2018; 13:23:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu İnönü'yü benim savunduğumu, beğendiğimi nereden çıkardın? İnönü'ye sosyalist demek sosyalizmi bilmemek ya da tarihten bihaber olmak demek. İnönü döneminde sosyalizm suç olarak sayıldı, Nazım Hikmet vatandaşlıktan çıkarıldı, Sabahattin Ali öldürüldü. Dediğim gibi muhtemelen sosyalizm nedir bilmiyorsun, kulaktan dolma bir şey duymuşsun sallıyorsun. MHP dediğin NATO karargahı olarak neredeyse çalışmış bir parti, aynı şekilde Türkeş de ABD tetikçisi olarak görev yapmış biri, bu adam sanki çok büyük adammış gibi söylüyorsun. CHP'ye sosyalist demek zaten akıl dışı bir iddia. Onun dışında CHP ile HDP kola kola diyorsun ama daha önce AKP ile kol kolaydı ama sen ona oy atacaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skylined

    Türkeş in güzel bir sözü vardır. CHP Atatürk ün chp si olsaydı MHP olmazdı.

    Akıllı ol ismet İnönü nün savunulacak yanı yoktur. Saygı duyarım ama bu o kadar.

    Atatürk ün chp si olsa oyumu verirdim hdp ile kol kola yürüyen parti ile işim olmaz.

    Sosyalist bir parti ile devam et sen otomatik portakal seni

    Gerçi sen dinsizsindir de Stanley Kubrick I baban kadar seversin dimi?
    Yahu İnönü'yü benim savunduğumu, beğendiğimi nereden çıkardın? İnönü'ye sosyalist demek sosyalizmi bilmemek ya da tarihten bihaber olmak demek. İnönü döneminde sosyalizm suç olarak sayıldı, Nazım Hikmet tutuklandı, Sabahattin Ali öldürüldü. Dediğim gibi muhtemelen sosyalizm nedir bilmiyorsun, kulaktan dolma bir şey duymuşsun sallıyorsun. MHP dediğin NATO karargahı olarak neredeyse çalışmış bir parti, aynı şekilde Türkeş de ABD tetikçisi olarak görev yapmış biri, bu adam sanki çok büyük adammış gibi söylüyorsun. CHP'ye sosyalist demek zaten akıl dışı bir iddia. Onun dışında CHP ile HDP kola kola diyorsun ama daha önce AKP ile kol kolaydı ama sen ona oy atacaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZ44 -- 11 Haziran 2018; 13:36:6 >




  • 2 tur olması iyi arkadaşlar.Neden ?



    Oy seçmen kağıtları 2.tur için saklanmalı malum..Eee AKP seçmeninden daha fazla atan falan olacaktır mutlaka.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skylined

    Yazının tamamını okumadım kusura bakma

    Devlet bahçeli vatanseverdir. Ülkenin geleceği için akp ile birlik oldu. CHP pkk hdp destekçisi, iyi parti fetö yan kolu. Bu durumda denize düşen yılana sarılır diyerekten akp ile birlik oldu. Olay budur.
    İYİ Parti fetö'nün yan kolu ise AKP fetö'nün ana merkezidir. Sayın Cumhurbaşkanı sağolsun onun fikrine uymayan herkes fetö'cü, terörist, vatan haini. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir ya... Tamamen bir algı yaratılmaya çalışılıyor ve başarıyorlar da kanmayın lütfen...

    CHP'nin içinde PKK destekçisi var, PKK destekçisi olduğu gibi AKP destekçisi de var. Yani CHP bildiğimiz Atatürk'ün kurduğu CHP değil. Muharrem İnce başkan olduğunda bütün görevleri CHP'lilere mi verecek sanıyorsunuz ? Muharrem İnce meclisin en eski üyelerinden şuanda kimin ne olduğunu çok iyi biliyor kendisi parti genel başkanlığına gelseydi zaten o kişilerle ilgili soruşturma da başlatılacaktı. Emin olun kendisi başkan olduğunda öyle kişiler görevde olmayacak. Zaten bildiğim kadarıyla kendine ait özel bir ekibi var ve kendisi başkan olduğunda başkanın yakın çevresinde görevli olarak tamamen liyakata dayalı bir sistem oluşturulacak. Yani bir kaç kişinin yapmış olduğu vatan hainliğinin suçu Muharrem İnce'ye yüklenemez, yaptığınız yanlış bir şey.


    AKP kendini aklamak için ortaya sürekli bir şeyler atmakta ve sizlerde kanmaktasınız. Cumhurbaşkanı, Meral Akşener fetöcü elimde kanıtlar var dedi. Meral Akşener de çıkarsın kanıtları gereğinin yapılması için teslim olurum dedi. Cumhurbaşkanı olsanız rakibinizi saf dışı bırakmak için elinizde ne koz varsa çıkarmaz mısınız ? Tabiki çıkarırsınız. Ama Cumhurbaşkanı'nın yalan söylemekten başka yaptığı bir şey yok.




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.