Şimdi Ara

DH Body Builders / 139 Kişi OLDUK! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
6
Favori
61.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benide ekle dostum 2 senedir bazen ara vermiş olsamda su an devam ediyorum
  • mevcut kas hacimini görsem daha saglıklı yorum yapabilirdim ama bal ı bir tek sabahları ye, sütü mutlaka light tüket, hiçbir farkı yok protein olarak hatta bazı markalarda light sütte daha cok protein oluyor.. yumurta sevmiyorsan mutlaka bir parça az yaglı tavuk eti ye hergün.. ve sporcuların vazgeçilmezi olan sebze ve salataya hücum et.. hergun en az 1 tabak salata ye.. birde kendini çok zorlama illa hergün hergün diye, 1 ay hergun yapiosan 1 hafta boyunca 1 gün arayla yap ki kasların dinlensin.. o zaman daha çok gelişirsin..
    quote:

    Orijinalden alıntı: Bende Yazılımcı Olucam

    merhaba beslenme hakkında bişey sorucaktım her gün barfix ve şınav çekiyorum ve şu videodaki karın kası geliştirme olayını yapıyorum
    http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc

    hergün bal, süt tarzi şeyler tüketiyorum. yumurtayla pek aram yoktur haftada en fazla 2 kere yerim. daha neler önerirsiniz daha kolay kas gelişmesi için?




  • Benide yaz uzun bi aradan sonra tekrar başladım body akar :D
  • ekle benıde
  • ekle beni de ayrıyetten arkadaş sormuş biceps biraz daha sönük diye bende de aynı sorun var gözle görünür şekilde sağ kol tişörte yapışırken sol kol biraz daha bol kalıyor.
  • beni ekleyebilirsin.. 2 yildir bu sporun icindeyim son 1 yildir düzenli olarak yapiyorum
  • nick değişimi:D
  • bende bugün itibaryıla vucut gelistirme kilo vermek için yazıldımda badiye yazılmadım ama ağırlıkta calıstırıo hocam.benide ekleyebilirsin.
  • 6. ayıma giricem. bu spor sandığımdan çok daha zormuş diyebilirim. özellikle o kadar ağırlık altına girip iyi beslenmeye çalışıyosun para veriyosun birazda ama sonuçtan memnun kalmayınca tüm hevesin kaçıyor. ilk kayıt olduğumda salona çabuk gelişrim sandım ama kaldırdığım ağırlıklar baya arttı fakat ölçü almak için anam ağlıyor diyebilirim.
    genetik faktörlerde önemli tabi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merkuL.

    ekle beni de ayrıyetten arkadaş sormuş biceps biraz daha sönük diye bende de aynı sorun var gözle görünür şekilde sağ kol tişörte yapışırken sol kol biraz daha bol kalıyor.

    Tekrarları düzenli yapın sağ kol 10 tekrar yaparken sol kol 9 tekrar çıkarman o arada 1 tekrar önemsiz gibi görünsede olay orada kopar o yüzden dikkat edin bu konuya ve hissederek çalışın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHzgn

    Sadece şınav çeken arkadaşlar adını listeye yazdırmış... Yorum yok...



    Valla herkese tek tek sorma gibi bi olayım yok bench press te kaç shoulder press'te kaç kilo basıyosun diye

    Sadece şınav çekip kendini body'ci sananlara allah akıl fikir versin...

    Bu arada üye listesi güncel....

    Ve son olarak benim yokluğumda sorulan sorulara cevap veren _DIESEL_'e de teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 27 Mart 2010; 19:06:30 >




  • Bendi de ekleyin 14 yaşımdan beri yapıorum ailemde bu sporu profesionel yapan ve avrupa şampionu olan amcamdan etkilendim. şuan idal formumdan çok uzaktayım yaza kadar diet ve define vücut diliyorum herkese saygılar.


    GO HARD OR GO HOME!!!

    "light weight, lieght weight. peanuts" Ronie COLEMAN
  • benide ekle kardes 1,5 senedir yapiyorum ve creatin kullaniyorum
  • evet genetik faktör herşey.. kimisi 2 sene uğraşıyo yapio, kimisi genetiği yüzünden 6 ayda yapıyo aynısını.. ama düzenli ve proteinli beslenme de genetik kadar önemli bi faktör.. bunların ardından düzenli bir uyku geliyo.. erken yatıp erken kalkmak ve en az 7-8 saat uyumak ta güzel vücut için yapılması gerekenlerden bir kaçı..
    quote:

    Orijinalden alıntı: The Answér

    6. ayıma giricem. bu spor sandığımdan çok daha zormuş diyebilirim. özellikle o kadar ağırlık altına girip iyi beslenmeye çalışıyosun para veriyosun birazda ama sonuçtan memnun kalmayınca tüm hevesin kaçıyor. ilk kayıt olduğumda salona çabuk gelişrim sandım ama kaldırdığım ağırlıklar baya arttı fakat ölçü almak için anam ağlıyor diyebilirim.
    genetik faktörlerde önemli tabi..




  • Bir ay oldu benim de. Beni de eklerseniz sevinirim.
  • Ekle benide dostum.
  • Benide Ekleyebilirisinz..
  • Ben çalışma olayını anlamıyorum. En basitinden elimde 4kg lık dambıl var. İlerleyince arttırılabilirlerden ve 9 kg lık filan bişi alıcam. Ama çalışma olayını anlamıyorum. 3*4 lük set filan deniyor bodyforum*tr gibi sitelerde...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Awesome

    Ben çalışma olayını anlamıyorum. En basitinden elimde 4kg lık dambıl var. İlerleyince arttırılabilirlerden ve 9 kg lık filan bişi alıcam. Ama çalışma olayını anlamıyorum. 3*4 lük set filan deniyor bodyforum*tr gibi sitelerde...

    Hareketlerde Set sayısı ve Tekrar sayısı vardır. Misal Benim programımdaki hareketler 4x10'dur. 4 set/10 Tekrar, Bunun gibi..
  • Affınıza sığınarak yardımlarınızı bekliyorum..çok ahım şahım bir vücut istemiyorum ama sakatlık dönemimden sonra vücudumda yağlanma başladı (futbolda sakatlık) şimdi haftada 3 gün idmanlara devam ediyorum..Ama vücudumun tekrardan şekile girmesi için evde ne gibi çalışmalar ne gibi aletlere ihtiyacım var ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.