Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1335. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.809
Cevap
291
Favori
1.524.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13331334133513361337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kirilma ve burkulmalarda sicak ve masaj uygulamasi dogru bilinen buyuk yanlislardandir hocam. Suan muhtemelen soguk ve dinlenme yeterli gelecektir ustune basmamaya calisin. Basit bir sargi yardimci olabilir belki eger imkaniniz varsa doktora gidin ben de tam bilmiyorum daha :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimum'un Extreme milk chocolate aromasını deneyin derim, double rich chocolate'den çok daha güzel. İlk kullandığım wheydi ama sonra bir daha hiç bulamadım. Elimdeki Weider bitince tekrar Optimum'a döneceğim zira Weider 350 TL olmuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: depresif_adam

    quote:

    Orijinalden alıntı: eagle_beagle


    quote:

    Orijinalden alıntı: montevo

    bu durumu nasıl anlıyorsunuz?bende bir kaç ahftadır hiç kilo veremiyorum aksine alıyorum.ancak spora başladığım günki gibi yağlı göbeğim yok.hala kemeri son deliğine akdar takıyorum.bi ara 77ye akda rdüşmüştüm şuan 83-84 değişiyorum.

    Spor salonuna gidiyorum orda vücut analiz cihazı var evde de Fakir hercules var ama pek güvenmiyorum ona. Salon sahibine söyledim bu durumu. Ölçüm yaptı. Cheat Day yaptım daha şiddetli antreman yaptım antreman bicimini değiştirdim Kilo aynı durdu. Plato dönemi sancılı dönem. Karbonhidrati arttırıp(lapa pilav ve yulaf olarak) Son kez ağır bi antreman programı deneyecem. Eğer yağ yakımı olmazsa mecbur 1 2 hafta kadar birakacam sporu..

    agırlık antremanı yapmıyorsun sanırım

    yapıyorum 3 gün sadece cardio 3 gün cardio+ ağırlık antremanım var. off day pazar.. ama son 2 haftadır toplamda 3 gün sadece cardionun 1 gününü sildim. vücut yoruluyor belki diye..
  • blurskyline kullanıcısına yanıt
    ''Süt tüketme ama süt ürünleri tüket diyen akıllı arkadaşımız''

    Bu siz olmuyorsunuz,neden üstünüze alındınız ki? Ayrıca bana ne yediğinizi,hangi yağları kullandığınızı söylemenizede gerek yok,orda yaptığım şey sadece betimlemekti durumu.
  • Eğer şişmenin boyutu gerçekten biraz tedirgin edicek türdeyse,bi doktora gösterin lütfen gereken yapılsın,yoksa o sakatlık Kronik bi durum almaya başlar siz kendiniz evde güzel iyileşmesini sağlıyamazsanız..
    Fakat burkulma tarzı bir durum varsa Eczaneden voltaren alıp sürün,birde şöyle birşey alıp birkaç gün kullanmanızı öneririm ;
  • Optimum Muz Cilek mi yoksa Extreme Milk mi onerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Extreme Milk Chocolate, pişman olmazsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş yeirnde kan testi yaptılar.biyoloğa gidip ben testo testide isityorum dedim hallederiz dedi.bakalım ir kaç haftaya sonuçlar gelecek.az mı çok mu var mı yok mu göreceğiz.öte yandan sırtıma bi bakar mısınız,bana simetrik gelişemiş oalrak görünüyor.önereceğiniz bieşyler var mı?

    http://i.hizliresim.com/BXLqVg.png
    http://i.hizliresim.com/27JDMq.png
    http://i.hizliresim.com/jJy9Er.png
  • Lean mass yıl boyu define kalma hakkında ne düşünüyorsunuz?? sizce doğal bir sporcu için optimal bir sonuca varılabilir mi ? ben belli bir kütleye ulasıncaya kadar bulk / cut dongusunun daha optimal oldugunu düşünüyorum. Mesela jeff seid e bakıyorum 2012 deki ilk videosuna şimdiki videolarına bakıyorum birde ben bir kütle artışı göremiyorum nerdeyse hemen hemen aynı.scott herman mesela yıllardır aynı. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ?

    @car_26 @ADEBISI @Executor06 @Frank08 @ahmtbrk58 @Amroth.
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    bende söyledim çünkü. onu söyleyen arkadaş ne için söyledi bilmiyorum. ben açıklamasını yaptım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viper_3

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

    quote:

    Orijinalden alıntı: viper_3

    Selamlar beyler whey protein alıcam 9 aydır vücut geliştirme yapıyorum,bir kutu ultimate prostar%100 whey tükettim.Şimdi düşündüklerim

    ON Gold standart whey ve QNT metapure zero carb.Bunlar hakkında fikirleriniz nedir ve varsa başka önereceğiniz supplement-whey tozu markası vs varmı?

    o paralarını verdikten sonra muscletech öneririm kendim kullanmadım ama çevremde kullanan insanlar çok memnundu

    muscletech içeriği çok fazla gelebilir bana mide biraz hassas diye düşündüm,bide orjinal satany er neresi var bilemiyorum,internet sitelerine güvenemiyorum,GNC'den almak en saglıklısı degilmidir?

    devir artık değişti internetten almak normal mağazadan almaktan daha güvenli.www.supplementler.com bu site iyidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

    Lean mass yıl boyu define kalma hakkında ne düşünüyorsunuz?? sizce doğal bir sporcu için optimal bir sonuca varılabilir mi ? ben belli bir kütleye ulasıncaya kadar bulk / cut dongusunun daha optimal oldugunu düşünüyorum. Mesela jeff seid e bakıyorum 2012 deki ilk videosuna şimdiki videolarına bakıyorum birde ben bir kütle artışı göremiyorum nerdeyse hemen hemen aynı.scott herman mesela yıllardır aynı. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ?

    @car_26 @ADEBISI @Executor06 @Frank08 @ahmtbrk58 @Amroth.



    Lean bulk i ihtiyacinin cok azicik fazlasi olan bi kaloriyle yaparsan ve kardiyo cla ile vs desteklersen define kaliyosun ama kütle koyumuda bir o kadar az oluyor iste:) tabiki isin icine steroidler girerse bu durum degisebilir.

    Jeff in felan görüntüden ziyade yillik degisiminin kagit ustundeki durumuna bakilmasi lazim

    Böyle bisey yapacaksan Lazer Angelovun beslenme ve diyetini arastir bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

    Lean mass yıl boyu define kalma hakkında ne düşünüyorsunuz?? sizce doğal bir sporcu için optimal bir sonuca varılabilir mi ? ben belli bir kütleye ulasıncaya kadar bulk / cut dongusunun daha optimal oldugunu düşünüyorum. Mesela jeff seid e bakıyorum 2012 deki ilk videosuna şimdiki videolarına bakıyorum birde ben bir kütle artışı göremiyorum nerdeyse hemen hemen aynı.scott herman mesela yıllardır aynı. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ?

    @car_26 @ADEBISI @Executor06 @Frank08 @ahmtbrk58 @Amroth.



    Zaten yapılması gereken budurki.Bodybuilding ile uğraşan ve bunu doğal yollarla yapan kişinin kendi sağlığı içinde yapması gereken budur.. Fakat birkaç önemli nokta var,Leanbulk yapmak için öncelikle güzel bir temeli oturtmak lazım,yağ oranını %15in üstünde olanlar öncelikle bunu %15 in altına indirip uygulamaya çalışmalı,bu Normal ''Dirty Bulk'' dediğimiz içinde geçerli bana göre,Çünkü bu sefer kişi yağlı vücudunun üstüne yine Dirty bulkta yağ koyuyor,Cut yapmaya başladığındada bu süreç iyice uzuyor ve sürekli Cut/Bulk Cut/Bulk olarak bu süreç uzun bir hal alıyor..
    Bu arada bu temel döneminde Güç antrenmanı tarzı antrenman yapmak başlıyan için en faydalısıdır..
    Fakat Dediğim gibi önce vücudundaki yağdan kurtulan,temeli oluşturan kişi (%15 in altında yağ olan) Leanbulk denediğinde 8 ay sonra aynaya baktığında koskocaman göbek mi görücek? yoksa Lean olan vücudunun dahada irileştiğini ve vücudundaki hatların halen daha belli olduğu bi durumdamı görücek? Tabikide 2.cisi olucak =) çünkü Minimum yağ kazanıcak bu süreçte..
    Bu süreçte kişi sabırlı olmalı bana göre ve diyetine dikkat etmeli çünkü Leanbulk için optimal yani uygun olan kilo alımı haftalık bazında 200-300gramdır =)

    Kendi sağlığı için yapması gereken budur dedim çünkü neden,Dirty bulk dediğimiz dönemde kişi resmen vücudunu zorlucakta zorlucak yemek için,aç olmasa bile sadece haftada 1 kilo almak için bezmiş bir şekilde yemek yicek,bu sizce güzel bir durum mu? Sağlıklımı? Tabikide değil bu vücuda eziyet ettirmekten başka birşey değildir.. Kişi yüksek kaloriyi tutturmak için canavar gibi yicekte yicek çünkü ne bulursa,bana göre bu Spor değil bu işkencedir arkadaşlar..
    Bakın 1950 öncesi sporcular 3 öğün maksimum 4 öğün yemek yiyorlardı fakat bu öğünleri herzaman sağlıklı öğünlerdi öyle kendilerini sıkmıyodular 6 öğün ufak öğünler,her 2 saatte 1 yemek yencek akşam 8 den sonra karbonhidrat yok,yemek yemek yok falan gibi..
    3 büyük,sağlıklı ve lezzetli öğün onlar için yetiyordu Güç Sporu yapan kişi içinde,Bodybuilding içinde Olimpiyatlara hazırlanan içinde yetiyordu. Fitness magazin dergilerinin yazıdğı abidik kubidik diyet anlayışı,programlara veya supplementlere bakmayın 1950 öncesi diyorum Supplementmi vardı? Vitamin ve Mineral dışında ..

    Kısacası evet Leanbulk Doğal bir sporcu için en sağlıklı yoldur..
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    yalnız ben sürekli %8 civarında kalabilmek için sormustum. gunluk sadece +100 kalori almakla mümkün bu galiba çünkü +300 kalori yaptıktan 1 hafta sonra karbo artısıyla vucut suda tutuyor ve packler görünmeyecek duruma geliyor. yıl boyu zyzz jeffseid lazar gibi gözükmek için mesela 1.80 isek 90kg %6-8 arasını yakalayıp daha sonra surekli gunluk kalorimizden 100 fazlasını alarak sürekli güzel bir görüntüyle kalabiliriz yıl boyu. 180 boyda 90kg %6 dogal genetigin sonu benim bildigim kadarıyla.
  • Öncelikle Jeff Seid ve Lazar gibi görünmen için onların uyguladığı kürleride uygulaman lazım diyetinin yanında .. İstediği kadar bağırsın Jeffsedi Natural bodybuilder diye,hani insanları salak yerine koymaktan başka birşey yapmıyor,birde gevşekçe Brah!! demesi zaten sinir bozucu
    Benim dediğimde bu duruma çıkıyordu zaten,yani atıyorum %20 yağ oranına sahip biri önce %15in altına düşürmeli o yağ oranını,diyelimki %10 oldu dimi? Bu Leanbulk mantığı (haftalık 200-300 gram kilo) 7-8 ay sonra maksimum %12 yağ oranına falan ulaşırsa ulaşır diyetini kontrol edebilirse.. Buda sizin istediğiniz duruma çıkıyor zaten,onun dışında hep olduğunuz durumu korumak zaten Maintaince durumu oluyor,yani o halinizi korumak ne birşey katmak nede birşeyin eksilmesi durumu ..
    Dediğim Leanbulk mantığında o maksimum %2lik 3lük artış sizi çok etkilemez zaten merak etmeyin çünkü zaten o süreçte Programınızda güzelse dahada gelişen bir CORE bölgeniz olur,buda o çok istediğiniz packleri dahada belirginleştirir.. Hadi diyelim o minimal artış bile size çok geldi 1 aylık Cut yaparsınız sonra tekrar devam edersiniz aynı sisteme,çokta yorucu,sıkıntılı olmaz yani..
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
    fiyat performans oranı iyiyse daha güzel olur şimdi yakınlarda şarküteri var bi araştırma yaparım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

    Lean mass yıl boyu define kalma hakkında ne düşünüyorsunuz?? sizce doğal bir sporcu için optimal bir sonuca varılabilir mi ? ben belli bir kütleye ulasıncaya kadar bulk / cut dongusunun daha optimal oldugunu düşünüyorum. Mesela jeff seid e bakıyorum 2012 deki ilk videosuna şimdiki videolarına bakıyorum birde ben bir kütle artışı göremiyorum nerdeyse hemen hemen aynı.scott herman mesela yıllardır aynı. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ?

    @car_26 @ADEBISI @Executor06 @Frank08 @ahmtbrk58 @Amroth.



    Lean bulku bir yandan yağ yakıp bir yandan kas geliştirme olarak algılayanlar var maalesef, bildiğin bulktur bu, sadece kas geliştirmeye odaklanırsın ama en azından ihtiyacın kadar kalori alırsın. Fazlasını da diğer tür bulkta olduğu gibi abartmazsın, ayda yarım kilo aldığını düşün. Lean bulk elbette en iyisi fakat insanlar hayatı bu derece zorlaştırmamak için bir dönem yağlanmayı göze alıyor ve işin cılkını çıkarmadan bulk yapıyor. Tabi günde 4-6k civarı kaloriye ihtiyaç duyan dopingli sporcular için bulk yapmak epey gayret istiyor.
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    O zaman en güzel örnek 40 pro 40 carb 20 yağ desek doğru olur mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    Orasını bilemem, bünyeden bünyeye değişebilir.
  • Beyler sabah kahvaltıdan önce whey içmek ne kadar doğru acaba. Birkaç aydır böyle kullanıyorum tozu kahvaltı öncesi ve antreman sonrası haliyle çabucak bitiyor öğrenci adamız zor oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13331334133513361337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.