Şimdi Ara

Devlet Bahçelinin büyük Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu yazımda bahçeli’nin gizli 24 haziran planını anlatacağım arkadaşlar.o destansı aynı zamanda şeytana bile pabucunu ters giydirtecek planı anlatacağım.hazırsanız başlıyorum

    devlet reis bu planı ta 2010-2011 yıllarında habur ve ergenekon olayları sırasında tasarlamıştı.7 haziranda aslında eline bunları yıkma fırsatı geçti ama onun planı daha farklıydı şartların henüz olgunlaşmadığını biliyordu.daha farklı bir isim lazımdı o ön planda değil arka planda olacaktı.ama sabır istiyordu bu iş bekleyecekti.yüreği kan ağlasa da bekleyecekti.bu iktidarın yaptığı her olay onun nefretini daha da alevlendirdi.kinini daima diri tuttu.türk milleti bu engeli aşacaktı elbet.bundan önce kaç defa aşmıştı.3000 yıl önce ergenekon’dan çıktığı gibi.gerekirse dağı eritecekti.ama önce ateşi yakacak bir yiğit lazımdı.

    7 hazirandan sonra planını uygulamaya koydu.ilk amaç halkı hem kendinden hem de iktidardakilerden iyice nefret ettirmekti.bu sebepten dolayı diğer partilerle anlaşmayı reddederek ülkenin kaosa sürüklenmesine izin verdi ve 1 kasım’da akp tekrar kazandı.ama bu onlar için sonun başlangıcı olacaktı.bu tarihten sonra mhp içinde gerilimi yükseltmeye başladı.tabi ki bu danışıklı dövüştü.bahçeli kendini feda ederek farklı bir ismi ortaya çıkartacaktı.bu isim meral akşener’di.akşener’in parti içinde güçlenmesine izin verdi.bu sırada kendisi de bilerek mağlup olmuş gibi gözükerek seçmenin gözünde akşener’in imajını yükseltti.şimdi planın en önemli kısmı gelmişti ‘düşmanın içine sızmak’…

    bunun için zaman kolladığı sıralarda 15 temmuz olayı patlak verdi.akp ile milli birlik ve beraberlik diyerek yakınlaştı.artık düşmanı içeriden yıkma vaktiydi.tabi bu sıralarda da akşener’e önemli talimatı vermişti. yuvadan ayrıl ve yeni yuvamızı kur…

    akşener kendi ekibini oluşturarak yuvadan ayrıldı.iyi partiyi kurdu. plan işlemeye başlamıştı. son dönemlerde bahçeli’nin mhpyi iktidar stepnesi yapma çalışmaları seçmeni iyip saflarına kaydırdı.görev tabi ki daha bitmemişti şimdi sıra akpye kan kaybettirmekti.önce akp’yi kendi milliyetçi çizgisine çekerek akp’nin kürt oylarını almasının önüne geçti. daha sonra fırsattan istifade ederek yapılması gereken afrin,münbiç ve kandil operasyonlarını yaptı.şimdi her şey hazır.

    8 temmuz gecesi rte; akp binasından sinirli ve şaşkın biçimde otururken akşener balkon konuşması yapıyor olacak ve konuşmasında şu sözleri sarf edecek ‘aziz milletimize bize bu görevi verdiği için çok teşekkür ediyorum ve bu olayın asıl kahramanını sizlere takdim etmek istiyorum’ diyecek. o sırada kapı açılacak ve bahçeli yorgun ama gururlu bir şekide gelecek ve akşenerin kolunu havaya kaldırıp başardık başardık diye bağıracak.
    ah bahçeli ah vatan sana minnettardır. yaptıklarını unutmayacağız…
















    NOT:EKŞİ SÖZLÜKTEN josemarin adlı kardeşimden alıntıdır büyük oyunu görüp bizle paylaştığı için teşekkürlerimi iletiyorum







  • Puahahahaha bunun gercek olmasi Osman Pamukoğlunun cb benim de bb olmamdan daha zor



    7 haziranda he dese 7 temmuzda akpnin ası kalmamisti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçeli bunları düşünecek, planlayacak kadar zeki biri değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama akp de bahceli sayesinde gelmemis miydi? Ya o da kotu adamsa? Gerci gunahini almak istemem ama ihtimal iste.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sloganda ki şifreyi de çözebilecek var mı?
    Millet Aklı derken?


    Devlet Bahçelinin büyük Oyunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 21 Haziran 2018; 16:14:9 >
  • Onun tek derdi 40 milletvekilin alıp köşeye çekilmek ama alamayacak.
  • Güzel fanfic



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 21 Haziran 2018; 16:16:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu ciddi ciddi düşünüp dillendiremeyen, Bahçeli'nin bu dönüşünü halen bu tip komplo teorileri ile anlamlandırmaya çalışan MHP'liler var.


    .. çok yazık
  • Arkadaşlar, Devlet Bahçeli'nin gizli planı varmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 21 Haziran 2018; 16:25:57 >
  • Bahçelinin tayyibe yakınlaşmasını sağlayan tek sebep Meral Akşener'dir. Süreci hatırlayanlar için açıklaması çok basit aslında.

    1- Bahçeli görüp görebileceğiniz en koltuk sevdalısı kişidir.
    2- Oturmak istediği koltuk iktidar değil muhalefet koltuğudur. O yüzden chp'nin koalisyon teklifini nasıl kabul etmediyse cb yardımcılığı teklifini de kabul etmez. Tek istediği mhp'nin başında muhalefet olarak durmaktır.
    3- Mhp içinde çatlak sesler yükselince ve bahçeli çekilmesi için baskı görmeye başlayınca koltuğu kaybetmemek için bir gücün yanına sığınma ihtiyacı hissetmiştir. O güç tayyip erdoğandan başkası değildir.
    4- Mhp içindeki muhalifler başkanı değiştirmek olağanüstü kurultay istemiş, bahçeli reddetmiş, Akşener ve ekibi de mahkemeye başvurmuştur.

    5- Bu aşamadan sonra herşey çok net. Bahçeli erdoğana şu teklifte bulunmuştur. "Sen beni devlet gücünü kullanarak Akşener'den kurtar, koltuğumu garantile, ben de sana her konuda destek vereyim.

    Akşener olağanüstü kurultay için açtığı ilk davayı kazanmış fakat yüce reis araya girince mahkeme kararı bozulmuştur. Mhp içinde bir değişim imkanı olmadığı gören Akşener ve ekibi de kendi partilerini kurmak zorunda kalmışlardır.

    Yani hayalini kurduğunuz şeyin olmayacağına garanti veririm. Bahçeli koltuğunu kaybetmemek için vatanını satan sıradan bir siyasetçidir.




  • İmkansız olsa da hikaye güzel:)
  • Dun aklimdan gecmisti birisinin konusuna cevap olarak yazmistim bunu :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ‘24 Haziran’ın şafağında doğuya bakın.’ Devlet Bahçeli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonra sabah bir uyanıyorsun donunda bir ıslaklık.

    Devlet Bahçelinin büyük Oyunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 21 Haziran 2018; 17:4:17 >
  • Bahçeli, koltuğunu kaybetmemek için partisini, davasını, haysiyetini ve kendisini satan biridir. Bütün tükürdüklerini yalamış, bütün yeminlerini bozmuş, bütün sözlerini silmiş birisidir. Kendisinden hiçbirşey beklemeyin.

    Iyi parti, saadet ve chp yüksek sayıda mv çıkarsa, mhpye gidip "meclis çoğunluğu için hdpyi yanımıza almak istemiyoruz, sizi yanımıza almak istiyoruz" dese bunu küfür kıyametle reddedecek kişidir kendisi. Akpnin has adamıdır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.