Şimdi Ara

Devil May Cry 5 (2019) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
7
Favori
10.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu yeni oyunun tanıtım videolarında vergil i hiç göstermiyolar.... ya vergil bu yeni oyunda sonradan görünecek yada hiç olmayacak... ama şu bir gerçek ki eğer vergil bu oyunda hiç olmazsa 6. oyun da kesin vergil in intikamı üzerine bir oyun olur. Ne kadar puşt ta olsa vergilsiz dmc olmaz vergil e saygımız sonsuzdur adam gibi adamdır o :d



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 24 Eylül 2018; 11:15:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwdark

    2.oyunla birlikte oyunun yönetmenliğini alan Hideaki Itsuno DMC 5 ile oyunun yönetmenliğini birakacagi soyleniliyor.Bir nevi bir devrin sonu.

    Itsuno bir röportaj'inda oyuncuların bu oyunun sonunda dramatik duygular yapacağının söylemiş.(Bazı soylentiler göre oyunun sonunda Dante ölecek.Gerekce olarak ise bu oyunun Sons of Sparda'nin hikayesinin sona erdiğini yazmislar.)

    Oyun toplamda 30 bölümden oluşacak.3 tane oynanabilir karakter var. her karakter başına 10 bolum düşecek.Hepsini tamamladıktan sonra final bölümü açılacak.Hikaye sırası olarak ise V>Dante>Nero şeklinde olacakmış.

    Oyunda Co-op var.Ilerleyen günlerde bunun hakkında bilgi vereceklermiş

    Oyunda DMC4:SE ile gelen microtransaction olayida varmış.Ama oyunu oynayan gazeteciler bu olayın oyunun dengesini değiştirmediğini söylüyorlar.Oyunu oynayan gazeteciler microtransaction olayının sadece Red Orb alinabildigini ve ayrica oyunun kendisinin Red Orb konusunuda çok cömert olduğunu yazmışlar.
    Eğer Dante bu oyunda illaki ölecekse Dante yi ozaman vergil öldürür. Eğer Dante bu oyunda ölmezse 6. oyun büyük ihtimal vergil in intikamı üzerine bir oyun olur eğerki Dante bu oyunda ölürse çok saçma sapan birşey olur herşey biter Çünki daha Vergil ile kapanmamış hesapları dururken bu oyunda da tanıtım videolarında vergil bile yokken Dante nin öleceğine pek inanmıyorum çok aşikar geliyor Capcom aptal değil Dante yi öldürecek kadar aptal olamaz çünki bütün fanlarını kaybedebilir Dante nin ölümü serinin geleceği açısından yanlış bir hamle olur. birçok ihtimal var ya bu oyunun sonlarına doğru Vergil biranda ortaya çıkıp Dante yi öldürür ya da Nero ölür neyse umarım Dante ölmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 24 Eylül 2018; 11:38:13 >




  • Tokyo Game Show 2018 sırasında Devil May Cry 5 ile ilgili verilen bilgiler:

    - Dante'nin fragmanda gözükenden fazla silahları olacak.

    - Dante'nin silahları özelleştirebilir olacak ve yanımıza istersek hepsini ya da sadece kullanmak istediklerimizi alabileceğiz.

    - Dante'nin ana dört dövüş stili geri dönecek.

    - Itsuno, Cavaliere benzeri bir motosikletli silah eklemeyi DMC3 için düşünmüştü fakat platformun limitleri dolayısı ile ekleyememişti, DMC5 ile bu mümkün oldu.

    - Otomatik mod bu oyunda hem otomatik silah değiştirmeyi hem de L3'e basıldığında gitmemiz gereken yeri göstermeyi sağlayacak.

    - Itsuno V'yi, Dante ve Nero'nun aksine sanatla / edebiyatla ilgilenen bir karakter olarak tasarlama amacıyla eklediğini söyledi. (Fragmanda William Blake'den alıntı yapmasından da anlaşılabileceği gibi)

    - Dante'nin silahlarının değiştirme sırası da özelleştirilebilir olacak.

    - Capcom yaptığı açıklamada Dante'nin müziği Subhuman'ı seslendiren Suicide Silence grubunun vokalisti hakkında çıkan cinsel istismar haberleri dolayısıyla parçanın promosyon amaçlı kullanılmayacağını ve oyundan da kaldırılıp oyunun çıkış tarihine kadar sağlanabilirse başka bir parça ile değiştirileceğini söyledi.

    - Devil Trigger videosunda bulunan Easter Egg'in William Blake'in "Infant Joy" isimli şiire gönderme olduğu açıklandı.

    - Ebony ve Ivory silahlarının farklı tarz mermileri, sesleri ve zarar verme miktarları olacak.

    - Karakterlerin üzerinde kan, su ve ter gibi ayrıntılar gözlenebilir halde.

    - İblis ağacın ismi Qliphoth.

    - Itsuno oyunun sonuna doğru Nico'yu herkesin seveceğini düşünüyor.

    - Itsuno DMC5'in senaryosunun çok uzun olduğunu söyledi.

    - V, Dante'ye dünyaya dönen bu güçlü iblisin Dante'nin "savaşmasının sebebi" olduğunu söylüyor.

    - Itsuno daha önce Dante'nin savaşmasının sebebinin babası Sparda'nın isteğine saygısından dolayı olduğunu söylemişti.

    - Balrog silahı aynı isimli Street Fighter karakterinden esinlenerek konuldu.

    - Itsuno, her görevin spesifik olarak bir karakterle oynanacağını fakat bazı kısımlarda oynamak istediğimiz karakteri seçebileceğimizi söyledi.

    - Hikaye V'nin Dante'den yardım istemesiyle başlayacak ve sonrasında olaylara Nero dahil olacak.

    - Dante DMC4'teki gibi Nero'ya kıyasla oynaması karışık bir karakter olacak.

    - Itsuno'nun kişisel olarak favori silahı Balrog.

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1111440565680547&id=885425571615382



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 24 Eylül 2018; 15:32:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Devil May Cry 5'in antrenman modu “The Void” yeni yayınlanan geliştirici günlüğünde tanıtıldı.

  • Daha önceden yazdım mı bilmiyorum ama DMC'nin yeni tasarımı leş resmen. Silahlar daha çok "realistik" konsepte uymuş. O silahlar ne öyle dümdüz, bir genişlik yok silahlarda. Ön ve arka yüzey arasındaki mesafe farkından bahsediyorum. Rebellion, hele bir de Sparda'nın hâli ne öyle. Rezalet... Lady eski hâlinden çok daha seksileşmişken Trish de ne öyle tam bir kezo olmuş. Bu arada Vergil'ın Corrupted olduğuna dair söylentiler var. Yüzüne bakınca da hâlâ mavimsi damarlar var gibi yüzünde. Gerçi DMC1'de Corrupted Vergil yoktu, yüzü öyle değildi yani... Dante'ye gelecek olursak boyu sanki kısalmış ve kalıbı azalmış, kilo vermek de değil vücudu küçülmüş resmen, yeni alınan kıyafetler gibi çekmiş... Kolları da hacim kaybetmiş ama Nero'nun kollarıysa kalınlaşmış sanki Dante'nin DMC4'teki kollarına yakın gibi geldi bana.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GalacticHope

    Eğer Dante bu oyunda illaki ölecekse Dante yi ozaman vergil öldürür. Eğer Dante bu oyunda ölmezse 6. oyun büyük ihtimal vergil in intikamı üzerine bir oyun olur eğerki Dante bu oyunda ölürse çok saçma sapan birşey olur herşey biter Çünki daha Vergil ile kapanmamış hesapları dururken bu oyunda da tanıtım videolarında vergil bile yokken Dante nin öleceğine pek inanmıyorum çok aşikar geliyor Capcom aptal değil Dante yi öldürecek kadar aptal olamaz çünki bütün fanlarını kaybedebilir Dante nin ölümü serinin geleceği açısından yanlış bir hamle olur. birçok ihtimal var ya bu oyunun sonlarına doğru Vergil biranda ortaya çıkıp Dante yi öldürür ya da Nero ölür neyse umarım Dante ölmez.

    Alıntıları Göster
    Vergil, Dante'yi öldüremez artık. Birincisi Dante DT'yi açtıktan sonra zaten Vergilla eşit bir konuma geldi ve Dante'nin, Vergil'ın başedemeyeceği kadar stili ve varyasyonu var. Vergil'ın sadece Dark Slayer'ı varken Dante'nin hem Trickster ile teleport olma özelliği, hem zamanı yavaşlatma özelliği(cutscenede bu durdurma olarak görünüyor) hem de kendini kopyalayıp 2 katı hasar verme özelliği var. Ekstra olarak bütün hasarları emen Royalguard stili de var. Oyunun ara sahnelerinde Dante'nin bu stillerinden hiçbirini kullandığını görmüyoruz ancak Dante yıllardır yeteneklerini geliştirip, tecrübe kazandı, Vergil ise Mundus'ın etkisi altında yeteneklerini geliştirme fırsatı bulamadı ve sonra ise ne olduğunu bilmiyoruz. Zaten DMC1 ile 4 arasında en az bir 5-10 sene fark vardır. DMC4'te Dante'nin yeteneklerini ne kadar geliştirdiğini görüyoruz. Mesela bir ara sahnede odaklanıp, etrafında büyük hilal şeklinde kılıçlar olan büyük bir iblise Rebellion ile geçiriyordu. Bu bana bayağı klas ve etkileyici gelmişti. Önceden çok sallamıyordu yeteneklerini, sonradan ciddiye almaya başladığını görmüş olduk böylece. Bilmiyorum belki DMC3'te de benzer ve daha iyisini de yapabilirdi ama yaptığını görmedik.

    Hep, Dante kendisini bu kadar geliştirmişse acaba Vergil ne duruma gelmiştir diye düşünmüştüm ki SE'da gördük anca ve bu DMC3'ten öncesini konu alıyormuş ve sadece belli başlı combolar eklenmiş. Orada da sadece işte iblislerle top gibi oynuyor, DMC3'ten farksız bir şekilde. Yamato'yu bumerang gibi kullanıyordu sadece. Valla Vergil'ı gözümde bayağı bir büyütmüşüm Dante gibi sağlam birini indirip, onunla top gibi oynadığını görünce. Ama daha yeni izledim ilk savaştıkları videoyu. O kadar da "top gibi" oynayamıyormuş. Dante de bayağı mücadele edebiliyordu Vergilla, hatta Rebellionla o kadar sağlam geçirmişti ki Yamato, Vergil'ın elinden fırlamıştı. Buradaki tek sıkıntı Dante, Yamato'nun gücünü bilmiyordu o zaman ve Yamato'ya karşı Rebellionla karşı koymaya çalışmıştı. Eğer bilseydi böyle bir hata yapmazdı. Vergilla denk görüyordu kendini. Aslında yetenekler konusunda denk gibiydi ancak kılıçlarının gücü bir değildi. Dante, Rebellion'ı elinden düşürdüğü için Vergil'a yenilmişti, yoksa Vergil'dan daha kötü savaştığı için değil. Yoksa gayet de Vergil'ın darbelerine karşılık verebiliyordu. Şu an olsa Dante, Vergil'a karşı Yamatosuyla birebir temas sağlayacak şekilde dövüşmez. O zamanlar ergendik, hata yapmışız. Ayrıca sonraları gördük ki Dante ile Vergil bildiğin bayağı denk yani. 3. dövüşlerinde de Vergil Yamato yerine Force Edge gibi dandik bir kılıç kullandığı için Dante'ye feci bir şekilde yeniliyor. Zaten menzili kısa ve Yamato gibi güçlü bir kılıç değil. Yani Dante'ye o kılıçla vursan sana güler geçer. İblislerin tırpanlarından farksız bir kılıç. Ve öğrendiğime göre Vergil, Dante'ye Rebellion'ı, onun DT'sini açması için saplamış yani öldürmek için değil. "I see your devil inside you has awakened as well." demesi de buna işaretmiş. Yani ben burada nasıl şaşırmadığına da şaşırmıştım sanırım o zaman. Yani bilmesi gerek ki şaşırmayıp, normal karşılasın. Yani düşünün daha az önce indirdiği eleman birden ayılıp, ayağa kalkıyor ve Vergil'a saldırabiliyor ve Vergil direkt anlıyor bunun DT ile ilgili olduğunu(çünkü Dante o sırada dönüşmüyor ama Vergil, DT'nin etkilerini biliyor). Ve bunun Rebellion ile ilgisinin olduğunu da biliyor olması lazım çünkü DT'si olsa zaten Vergil'a o kadar kolay yenilmezdi ve tıpkı Dante, yüzüne Nero'nun yumruklarını yerken olduğu gibi Yamato'yu karnına yediği zaman da anında DT'si aktif olurdu. Yani evet, Vergil, Dante'nin iblis tarafını kucaklaması için bunu yaptı. İşte neden Sparda'nın gücünü reddediyorsun falan dedi. Vergil her zaman iblis yanını seven biriydi ve Dante'nin de bunu reddetmemesini istedi. Çoğu fan Dante'nin, Sparda'yı yok saydığını ve onun mirasını reddettiğini söylüyor. Ayrıca bu ana DMC serisinin son oyunu olacak. Yemişim Vergil'ı, Sparda'nın savaşını konu alan bir oyun yapılmalı artık ki DMC5'in bu yönde bir oyun olması lazımdı. DMC4'teki soru işaretleri de kitabı ile giderildi zaten. -_- Dante'nin Vergil ile kapanmamış ne hesabı var olm ne saçmalıyorsun? Dante, Vergil'ın kıçını tekmeledi ve kolyesini alıp Sparda'nın gücüne kavuştu zaten. Yani kapanmamış hesapları falan kalmadı, Dante kapattı o hesabı, ödedi ücreti. Olay bitti. Hah, aklıma iyi getirdin. Dante'de Sparda'nın gücü varken Vergil NAH indirir Dante'yi, geç onu. Dante falan ölmez, adam koskoca Sparda'nın oğlu + elinde Sparda'nın gücü var şu an. Yalnız bana Sparda bayağı güçsüz geldi yani hasar olarak. Vurması gerektiği hasarı vuramıyor sanırım. Ve Vergil'ın intikam alması gerektiren bir durumu yok. Çünkü Vergil Nelo Angelo olarak kaybetti kolyesini. Yani büyük ihtimal hatırlamıyordur bile Dante'nin kolyesini aldığını. Belki hissedebilir ama bilmiyorum orasını. Yamato'yu da büyük ihtimal ruhu Yamato'nun içinde falandı, oradan biliyor Nero'nun aldığını. Bir videoda da Dante'nin, Yamato'yu Nero'ya vermesini, Yamato'yu Hell Gate'e saplattırıp(kaybedeceğini bildiği için) Vergil'ı Demon World'de canlandırması için yapması olarak yorumluyor. Ama bu biraz saçma olurdu sonuç olarak Dante bunu kendi de yapabilirdi ama o zaman da sırıtırdı. Dante'nin ölmesi için ve bunu Vergil'ın yapması için tanıtımlarda Vergil'ın olması gerekmiyor. Vergil zaten gösterdi kendini, böyle bir şey olacaksa bile(olabilitesi yok, Sparda'nın kılıcına bir şekilde ulaşırsa anca o zaman ki o zaman olmayabilitesi olmaz zaten orası ayrı. Ama Dante de salak değil buna izin vermez.) Capcom bize sürpriz olarak sunacaktır. Bence kimse ölmeyecek. Ayrıca ölürse ölsün anasını satayım serinin son oyunu zaten(senin haberin yok tabi) ölse nee ölmese ne hikâyesi devam etmeyecekse yemişim ölüp ölmemesini, bunun bir önemi yok. Bunlar gerçek karakterler değil sonuçta. Yav zaten son oyun bu son. Dante'yi sallamıyor zaten Capcom artık. Nero'nun gelmesiyle birlikte Dante çöp oldu. Ki sen DMC4 ile başladın seriye, 3'ü bilmezsin etmezsin.(Takılıyorum. ) Nero number one'ın olması gerekirken bakıyorum da Dante'ye kasmışsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 18 Kasım 2018; 21:27:45 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwdark

    Tokyo Game Show 2018 sırasında Devil May Cry 5 ile ilgili verilen bilgiler:

    - Dante'nin fragmanda gözükenden fazla silahları olacak.

    - Dante'nin silahları özelleştirebilir olacak ve yanımıza istersek hepsini ya da sadece kullanmak istediklerimizi alabileceğiz.

    - Dante'nin ana dört dövüş stili geri dönecek.

    - Itsuno, Cavaliere benzeri bir motosikletli silah eklemeyi DMC3 için düşünmüştü fakat platformun limitleri dolayısı ile ekleyememişti, DMC5 ile bu mümkün oldu.

    - Otomatik mod bu oyunda hem otomatik silah değiştirmeyi hem de L3'e basıldığında gitmemiz gereken yeri göstermeyi sağlayacak.

    - Itsuno V'yi, Dante ve Nero'nun aksine sanatla / edebiyatla ilgilenen bir karakter olarak tasarlama amacıyla eklediğini söyledi. (Fragmanda William Blake'den alıntı yapmasından da anlaşılabileceği gibi)

    - Dante'nin silahlarının değiştirme sırası da özelleştirilebilir olacak.

    - Capcom yaptığı açıklamada Dante'nin müziği Subhuman'ı seslendiren Suicide Silence grubunun vokalisti hakkında çıkan cinsel istismar haberleri dolayısıyla parçanın promosyon amaçlı kullanılmayacağını ve oyundan da kaldırılıp oyunun çıkış tarihine kadar sağlanabilirse başka bir parça ile değiştirileceğini söyledi.

    - Devil Trigger videosunda bulunan Easter Egg'in William Blake'in "Infant Joy" isimli şiire gönderme olduğu açıklandı.

    - Ebony ve Ivory silahlarının farklı tarz mermileri, sesleri ve zarar verme miktarları olacak.

    - Karakterlerin üzerinde kan, su ve ter gibi ayrıntılar gözlenebilir halde.

    - İblis ağacın ismi Qliphoth.

    - Itsuno oyunun sonuna doğru Nico'yu herkesin seveceğini düşünüyor.

    - Itsuno DMC5'in senaryosunun çok uzun olduğunu söyledi.

    - V, Dante'ye dünyaya dönen bu güçlü iblisin Dante'nin "savaşmasının sebebi" olduğunu söylüyor.

    - Itsuno daha önce Dante'nin savaşmasının sebebinin babası Sparda'nın isteğine saygısından dolayı olduğunu söylemişti.

    - Balrog silahı aynı isimli Street Fighter karakterinden esinlenerek konuldu.

    - Itsuno, her görevin spesifik olarak bir karakterle oynanacağını fakat bazı kısımlarda oynamak istediğimiz karakteri seçebileceğimizi söyledi.

    - Hikaye V'nin Dante'den yardım istemesiyle başlayacak ve sonrasında olaylara Nero dahil olacak.

    - Dante DMC4'teki gibi Nero'ya kıyasla oynaması karışık bir karakter olacak.

    - Itsuno'nun kişisel olarak favori silahı Balrog.

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1111440565680547&id=885425571615382
    Aslında bunlara hiç yazasım yoktu. Yıl 2008 olsa komple konuya cevap yazardım ama hem yıllarca süren DMCsizlikten dolayı hem de OKB'yi atlatıp + en son kullandığım antidepresanlar yüzünden oyuna olan ilgimin de azalmasıyla birlikte DMC'ye olan hevesim %90 oranında azaldı. Bi %10 falan kaldı... Ama yazıda ilgimi çeken kısımlar var o yüzden uzatmadan yazayım.

    - Daha ne eklemiş olabilirler merak ediyorum. Hayır adamlar koskoca motoru bile Dante'ye silah olarak kullandırtmışlar. :WET:SWASDG:SDG:SGD:SDGF:SGDA Cerberus geri gelmiş, belki Nevan ve Agni&Rudra da geri gelebilir. Fragmanda zaten adamakıllı silah gösterilmedi ki, hatta hiç silah yoktu. Başka fragman çıktıysa bilmiyorum. Gameplay videosu geldi aklıma fragman deyince.

    - Silahlar arasında tercih yapma olayı iyi olmuş. DMC3'te Vergil'da böyle bir seçenek yoktu, 3 silah arasında geçiş yapmak zorundaydık. Özelleştirilebilirden kasıt ne acaba seçenek mi yoksa başka bir şey mi.

    - İyiymiş ama keşke önce kazandığı stiller de geri dönseydi. :/

    - Platformun limitlerinden kasıt ne? Altı üstü motor sürüp, ikiye ayırıp, arada silah olarak kullanacağız ne var yani. Ama ben bu fikri hiç sevmedim. Silah olmayan şeyleri silah olarak kullanma fikri bir oyunda hiç de cool gelmiyor. Tıpkı eline kocaman bir masayı alıp savurarak onu silah olarak kullanmak gibi...

    - Otomatik silah değiştirme nasıl olacak acaba merak ettim. Gitmemiz gereken yeri gösterme fikri garip olmuş, zira DMC genelde nereye gitmen gerektiğinin belli olduğu bir tarzda ilerler, öyle karmaşık bir bölüm tasarımı veya Resident Evil tarzı hard bulmacaları yoktur. Eğer böyle bir şey koydularsa bayağı karışık olacak demektir. DMC4'te bir yer vardı, o tarz bir yer için iyi olurdu ama o da bulmacaydı zaten, öyle bir yere koymaları mantıksız olurdu o geldi aklıma.

    - Ya valla bana öyle sanatla ilgilenen karakterler pek cool gelmiyor. Öyle bilge falan. Hem de V çok genç bir karakter, öyle Sparda'nın karizmasına erişemez. Hani Sparda tipiyle, kılığı kıyafetiyle tam bir beyefendi ve edebiyatçı gibi duruyordu. Hele o gözlük yok mu uff bitiriyordu beni. Belki Vergil da ilgilenmiştir sanatla, bilmiyorum. O da biraz öyle bilge triplerinde bir karaktermiş gibi ama tabi Sparda kadar değil, ki o triplerde de değil. Has bilge adam. Bence Sparda tam Dante ve Vergil'ın ortası. Saçlarına da bakınca anlaşılıyor zaten. Saçları ne Dante'ninki kadar dağınık ne de Vergil'ınki kadar abartılı dik. Tam ortası olacak bir şekilde yatık. Capcom çok mükemmel bir şekilde ayarlamış bunu.

    - Çok saçma. Bu tarz kişisel şeylerin iş gibi profesyonel şeylere karıştırılmaması gerek. Ama tabi fanlar tepki gösterebilirdi aksi bir durumda.

    - Easter Eggler hiç mi hiç ilgimi çekmiyor. Nedense millet çok bir olaymış gibi araştırmasını yapıyor.

    - Ooo, Silver Bullet falan mı hocam? Alırım ordan bir Werewolf.

    - Gözlenebilecek tabi, DMC o kadar realistik tasarıma gitti.

    - Nico şirin bir karakter. Benim arkadaş aşık olur gibi olmuştu. Yalnız bu bir tarz spoiler. Oyunun sonlarına göre neler dönecek bakalım, bakıp göreceğiz.

    - Garipmiş. Dante'nin savaşmak için bir sebebi vardı zaten, noldu DMC4'ten sonra emekli mi oldu yoksa. E malum yaşlanmış. Ha, duur anladım ben. V söylüyormuş. Büyük ihtimal Eva'nın ölümüyle direkt olarak bir ilgisi var!

    - Hayır. Dante'nin, iblislerle savaşmasının nedeni annesini iblislerin öldürmüş olması yoksa Dante, Sparda'yı sallamıyor bile.

    - Aynen, olabilir. Boks yaparmış gibi dövüşüyor çünkü Dante o silahlarla. Her seride(DMC2 hariç) aynı boks eldivenleri ve kickboks ayakkabılarının konması çok saçma değil mi.

    - Oo iyiymiş, seçme olayı güzel. Aslında her karakterin gözünden komple oyunu oynayabilseydik Crysis, Crysis: Warhead gibi iyi olurdu her sonda da parça parça verirlerdi sahneleri.

    - Bu arada V, demon summon edebilen bir karakter, bunu biri demişti burda dipnot olarak ekleyeyim.

    - Nesi karışık olacak? Bildiğimiz Dante işte, sadece arada stiller arasında geçiş yapmak karışık olabiliyor.

    - Yoh yağv değildir. Millet sevsin diye demiştir o ateşli ucubeleri, yohsam oğyle bir şey olamaz yağuv yeğenim.




  • Konuya bi girdim, uzun mesajlar dedim kesin doppel :b

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devil May Cry 5 – Main Trailer

  • Beleşten ön siparişimi verdim bakalım nasıl oyun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SharuyaN

    Beleşten ön siparişimi verdim bakalım nasıl oyun
    Beleş ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz hediye geldi asustan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun Steam önsipariş fiyatı Standart sürümü için 399 TL Deluxe Edition içinde 426 TL ye yükselmiş.Yakın dönemde çıkan Resident Evil 2 Remake çıkışına kadar aynı fiyatta kalıp çıkış günü fiyatı yükselmişti fakat bu oyunda çıkış gününe kalmadan fiyat artırımına gidildiği görülüyor.
  • Assassin's Creed Odyssey ve Resident Evil 2 fiyatı iki katına çıkmıştı, şimdide DMC 5, bunlar sadece fark ettiklerim.
    Artık oyun alırken biraz erken davranmak gerekiyor, zamanında iyi ki ön sipariş vermişim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 16 Şubat 2019; 11:50:17 >
  • Bence daha iyisi satın almamak. Tepkimizi koymak.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Oyun çıktığı gün elimde 1 adet key olacak. ilgilenenler mesaj atabilir.
  • Elimde 1 adet key var. Uygun fiyattan vereceğim. İlgilenenler mesaj atabilir.
  • Elimde 2 adet steam keyi var
    İlgilennelere duyurulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 2 gün
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.