Şimdi Ara

Deutsche Telekom, Almanya'da fiber optik altyapı üzerinde 512Gbps hız rekorunu kırdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
7.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün ttnet ve dsl aboneliğini iptal etmek için başvurmuştum görevli kişi ters tavırlarla 5 dakika iptal nedenini sorgulamaya çalıştı o sorguladıkça bende tersledim neyse ...

    Gelelim bugün gelen telefona ttnet müşteri hizmetlerinde görevli bir bayan bana iptal etmemem karşılığında 2 yıl %50 indirim yada 2 ay ücretsiz sonrasında bana tanımlanacak indirim falan filan bir sürü teklif sundu her ay 70+20 tl telefon ve internet parası alıyorlardı telefonu hiç kullanmadıgım halde 20 tl kitliyorlardı ayruca benden habersiz tvbu diye biryere abone yapmıslar herayda dsl faturasına +5 tl yansıyormus kapattım kurtuldum bu aç araplardan
  • Böyle haberler peylaşmayın yauvv!



    Deutsche Telekom!! elin değmişken bizim ülkeyede bir uğra :(
  • devlet desteği olmadan şuan ki internet sağlayıcıları ülkemizde bu kadar yatırım yapıp böyle hızları tüketiciye sunamaz gerçekçi olmak lazım.zaten bu hız denemeleri test oralarda bile bu hızlar standart değilki.

    kopmayan,latency değeri düşük,20 mbps download,10 mbps upload hızlarını her daim sağlayabilen kuruluşa hiç düşünmeden aylık 100 tl öderim.
  • High end internet
  • almanlar bu bilgiyi yayınlamayacaktı..şimdi ttneti çok kızdırdılar çalışmalara başlamışlardır bile 2080 de ttnet hız nasıl olurmuş gösterecek sizeee..
  • Türkiye'deki internet mantığı: Google açıldı iş tamam.
  • öyle bi hız olsun tüm interneti indiririm ben :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLastNinja2

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kitmaker

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğberk. Lan benim harddisk 500 gb zaten
    gülmekten öldüm :D


    hahaha hakikaten ama bir saniyede harddisk dolacak ne bu şimdi erken boşalma gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 8 Mart 2012; 2:02:29 >
  • Bu hızı ölmeden Türkiye'de görebilir miyiz ?
  • Arkadaslar Almanyada yasiyorum. 26mbps sinirsiz net (kota falan yok) dunyadaki tum sabit hatlari ucretsiz arama (dakika siniri falan yok) ftitzbox 7570 modemle birlikte. 19,90 euro veriyorum. Gercekten üzüluyorum ülkemizdeki bu haksizliklar icin. Eldende bisey gelmio masesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdyy06 -- 8 Mart 2012; 2:32:50 >
  • atlar tepişir eşşekler ölür diye bir laf var bizimkide o hesap millet gb lık hız testleri yapıyo biz kotalı paket satmak derdindeyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.A.R.B.E.C.i

    nerden nasıl aldılar gönderdiler sadece pratikde ışık alım gönderimi olmuştur sanırım hdd lerin ön bellekleri 50 60 mb ssd ler en fazla 1,2 gb ön bellekleri var ve burda saniyede 50 gb download dan bahsediyoruz ?

    Dalga sayısı falandır herhalde. Zaten son kullanıcının donanımsal olarak bu hızlara ulaşması imkansız.

    Şu an 100 mbit internetten fazlası pek işe yaramıyor. Çümkü internetteki sunucuların bence %95'i 100 mbit hatlarla kullanılıyor.
  • bi kac saniyede kotayi bitirebilirsin bunla
  • Hangi depolama birimi saniye başına bu kadar boyutu tek seferde yazabiliyor lan? Bunlarınki hız testi gibi birşey herhalde, yani direk hdd'ye indirilen download yok. Ama adamlar aşmış helal olsun.
  • oba türkiyede bu bağlantı olsa servis sağlayıcıları gene başlar yağlı reklamlara 1gbps baglantı 1000 lıra cıvarında zaten deıl kı bu gelse artık ınternet ısık hızını gectı yenı teknolojı sınırsız download ve upload kesintisiz internet(kesin 50 gblık kotalı paketlerı olur akk ıle ve santrale 100m uzaklıkta olsan bıle dogru duzgun alamazsın kopmalar olmadan baglantıyı)512gbps 1 dvd 0.2 sn'de ınıyor sınırsız yuksek hızda download ın keyfını surun anca belki bi 50 yıl sonra ben 70 ine varınca goruruz bu teknolojiyi türkiyede :/
  • 512 Gbps demek 512 giga Bit Per second = saniyede 512 Giga bit 8bit=1byte

    512Giga bit/8=64 Gigabayt saniyede eder. yani saniyede 64GB/s hızla dosya indirebilirsiniz demek.
  • Arkadaşlar büyük bir yanlış anlaşılma olmuş, bu hızı kişisel bilgisayarların hızı olarak algılayanlar var.
    Bu hız telekom şirketinin serverlarındaki hız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 53Muco

    quote:

    Orijinalden alıntı: kingo_disco

    Türkiyede olsa fiyatını düşünemiyorum

    Fiyatı geç 25GB kota koyarlar,sonra 1mbit'e düşürürler.

    Şu hız düşme işi sadece bende mi olmuyor? 6-7 aydır netlimitsiz kullanıyorum aylık 1xx dl var ama 6mbitin altında düşmedi hız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbaday

    Dün ttnet ve dsl aboneliğini iptal etmek için başvurmuştum görevli kişi ters tavırlarla 5 dakika iptal nedenini sorgulamaya çalıştı o sorguladıkça bende tersledim neyse ...

    Gelelim bugün gelen telefona ttnet müşteri hizmetlerinde görevli bir bayan bana iptal etmemem karşılığında 2 yıl %50 indirim yada 2 ay ücretsiz sonrasında bana tanımlanacak indirim falan filan bir sürü teklif sundu her ay 70+20 tl telefon ve internet parası alıyorlardı telefonu hiç kullanmadıgım halde 20 tl kitliyorlardı ayruca benden habersiz tvbu diye biryere abone yapmıslar herayda dsl faturasına +5 tl yansıyormus kapattım kurtuldum bu aç araplardan

    Bana da hattı kapatmam sırasında bir tür geçici kapatma uygulamışlardı ve 45 gün sonra geçici süre ile sınırlı erişim bedeli diye - iğrenç - soytarı - ahlaksız bir başlık altında (geçici süre ile sınırlı internet erişim ne demekse; bildiğin kapalı) fatura göndermişlerdi önce ödedim sonra hemen haklarımı aradım. Tahsil edilen 22 TL'yi geri verdiler itiraz edip 21 günlük faizini de eklettim. Karşımdaki kişi bana demişti ki " Beyefendi size paranız ödenmiş hala ne peşindesiniz 3'ün - 5'İn hesabını yapıyorsunuz." Küçükyalı Telekom'da bir bağırmaya başladım. NE BİÇİM KONUŞUYORSUNUZ NE DEMEK PARANIZI KURTARMIŞSINIZ DAHA NE İSTİYORSUNUZ? HAYDUT MUSUNUZ SİZ. DOLANDIRICI MISINIZ Kİ PARAMI KURTARMIŞIM GİBİ BİR İMADA BULUNUYORSUNUZ. DEMEK Kİ FİKİR NE İSE ZİKİR O... AYRICA KAPA ÇENENİ İŞİNİ YAP" gibi gerçekten artık medeniyet sınırlarını aşan bir cümle ile bitirmiştim. Sonra adamı azarlayıp son cümleden dolayı ne kadar üzülsem de paramı alıp kendimi Telekom'dan kurtardığım için mutlu olmuştum.

    Ben hattı iptal ediyorum. Bunların ikna birimi annemi arayıp, yok efendim geçici kapatma yapın sonra tekrar hat aldığınızda kurulum ücreti ödemezsini gibi zırvalıklarla annemi kandırıyorlar. hat annemin üstüne ama ben kullanıyorum sonra fatura gelince uyanıp ortalığı birbirine katıyorum. Faizden gelen 2 TL'yi de gofret alıp çatır - çatır yemiştim.

    İnternet hizmetinin Türkiye şartlarında insanca sunulması için 10 MB sınırsız tarifenin 20 TL'den fazla olmaması lazım. Ne yani taş attınız da kolunuz mu yoruldu. Milleti 1 MB ie terbiye ederken soyup soğana çevirdiniz. bu firmayı o takunyalılara sattınız da hangi kuruşu bu millete geri döndü. Arkadaşlar şaka değil soyuluyoruz ama bize müstahak mıdır nedir tövbe tövbe...




  • böyle interneti olan bunu alması lazımhttp://www.donanimhaber.com/hdd_ssd/haberleri/OCZ-16TB-kapasiteli-yeni-SSD-surucusunu-duyurdu.htm bizim harddikler bu hıza yetişemez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.