Şimdi Ara

deri döşeme yaptırmayı düşünenlere (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Keşke teslim alırken bir inceleseydiniz hemen düzeltilirdi, Cem Bey oldukça titiz ve ayrıntıya önem veren birisidir.

    Lakin ustalar bazen küçük hatalar yapabiliyor, insanlık hali.

    Bence Türkiye'de bundan iyi işçilik bulmanız oldukça zor. Ben bile Adana'dan 1000km gelip, Ankara'yı aşıp gitmeyi düşünüyorum ki, vereceğim yol, konaklama vs. masrafı ile aracımı suni deri ile döşetebilirim

    Fotoğraflar gayet güzel görünüyor, fazla kafaya takmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    işçilik güzel gözüküyor. rica etsem 1 sene sonra da aracın içinin resimlerini paylaşabilir misiniz? malum işçilik detaylarındaki hatalar zamanla ortaya çıkar.

    Merhabalar ;

    Bende bunu rica ediyorum , hatta bir senede değil , beş sene sonrasındada paylaşılabilir , çünkü 20 senelik tecrübelerimden bunu gayet net biliyorumki döşemede gram oynama olmayacak , bir sene bizim yaptığımız işler için çok az bir süredir. Yaptığımız işe bu kadarda güveniyorum..10 sene evvel bodruma aynı renk hakiki deri ile yaptığımız mavi bir Toyota sahibi aracıyla geçen sene geldi ..Araçta 10 senede tek olan şey , araç bodrumda olduğundan güneşin altında kalmış , aracın arka sırt üst kısmında deri kurumuş , çekmişti ve dikişler bundan dolayı yanmış , atmıştı .döşemelerinde en ufak bir problem yoktu ve araç sahibi yapılan işten aşırı memnundu . Hatta banada ''siz böyle iş yaparsanız işsiz kalırsınız '' demişti ..ben ilk anda anlıyamadım , şaşırdım , neden ? diye sordum ..''yaptığınız iş bozulmuyor ki , müşteri size bir daha niye gelsin ''demişti , beraber gülmüştük....Bu güneşten olan yanmayı dahi hiç bir ücret almadan tekrar dikip düzeltip geri yolladım.. yani bir sene bizim yaptığımız işler için çok sembolik bir süre...

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 23 Ağustos 2013; 15:57:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

    Keşke teslim alırken bir inceleseydiniz hemen düzeltilirdi, Cem Bey oldukça titiz ve ayrıntıya önem veren birisidir.

    Lakin ustalar bazen küçük hatalar yapabiliyor, insanlık hali.

    Bence Türkiye'de bundan iyi işçilik bulmanız oldukça zor. Ben bile Adana'dan 1000km gelip, Ankara'yı aşıp gitmeyi düşünüyorum ki, vereceğim yol, konaklama vs. masrafı ile aracımı suni deri ile döşetebilirim

    Fotoğraflar gayet güzel görünüyor, fazla kafaya takmayın.


    Merhabalar ;

    Çok teşekkür ederim , eksik olmayın.Bende en ufak hata çıkmasını istemem çünkü böyle durumda en çok rahatsızlık duyan benim.Ama dediğiniz gibi insanlık hali , o an çok nadirde olsa böyle bir durum olabiliyor...O an yapılması gereken, benim naçizane fikrim arayıp , bunu bana söyleyip , çözümünü beraberce bulmaktır.Ki bu çok kolay çözümlenebilecek bir sorundur.Birde kontrol olayında , bir kapıda bu görüldüğünde gayri ihtiyari diğer kapılarda varmı ? diye bakarsınız ..Tabi birde şunuda söylemek lazım bizim arkadaşında bunu yapması gerekirdi onunda en büyük hatası bu bence ..hadi müşteri birini gördü söyledi , öteki kapılarada , nasıl olduysa bakmadı..Bizim elemanın orda diğer kapılara hemen bakması gerekirdi ki , bu sorun öteki kapılarada taşınmış olmasın..

    Kapı açma kulbunun alttan yerine takılmamasına gelince .. şahin le bunuda hemen burda bu konuyu görür görmez ,dün gece ,karşıma alıp konuştum..Ben ona kapı açılması , kapanması , elektrikli camların açılması ,kapanması ve AIRBAG ışığının kontrolünü çok iyi öğrettim , onunsa bana konu ile alakalı olarak söylediği ; hepsini tek tek kontrol ettim dedi ..Burda olabilecek tek şey , yerine tık diye oturan tel kısmının başını sanırım kapı kulbunun arkasındaki plastik yuvasına tam oturttum sandı , kapı kontrolünde de , bizdeyken kapı içten açılıp sorun olmayınca bunun yerinden çıkacağını haliyle tahmin edemedi.....Daha sonra , ikinci açılmada oturttuğunu sandığı pim yerinden çıktı ..

    Bundada yine bu kadar büyütülecek çok büyük bir problem , düşülen izah edilemeyecek kadar zor ve vahim , karşılanılamaz denecek ölçüde bir durum yok .Sadece hoşgörü sahibi olan bir kişinin , hoşgörüyle karşılayabileceği bir durum söz konusudurr.. Bizdeki kontrolde , kapı problemsiz olarak açılınca tabiki Şahin onun çıkacağını tahmin etmemiş olabilir , bu çok doğaldır ( bu tel kapı döşemesini takarkende yerinden oynamış olabilir )....Burda kırılan , bozulan bir parçadan da bahsetmiyoruz ..olan şey sadece ufacık bir tel ucunun yerinden çıkmış olmasıdır..Ben bunun için dahi özürümü diledim ..gereken neyse yapardımda dedim ama ... tabi ben bunları söylerken karşımdaki insandanda hoşgörü ve özveri beklerim..bu konu hakkında tenezzül edip beni aramayan ve bilgilendirmeyen , araç üzerinde anında çözülecek çok küçük bir sorunu burda konu eden insana yapacağım sadece burdan yazdıklarına tek cevap vermek olur ve böylede oldu... zaten bu tip davranan bir kişiyede , bundan sonra daha yardımcı bir yaklaşımı ben tenezzül edip yapmam...

    Yorumlarınıza tekrar çok teşekkür ederim.

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 23 Ağustos 2013; 16:26:05 >




  • ART CAR kullanıcısına yanıt
    Art car vites körügünü kaç liraya değiştiriyor onu söyleyin neye göre pahalı ucuz görürürz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baskan1111

    Art car vites körügünü kaç liraya değiştiriyor onu söyleyin neye göre pahalı ucuz görürürz.

    ART CAR deri döşeme yaptığı araçlarda körüklere para almıyor ... Eğer ayrıca tek olarak yapılırsa körüğe göre 20 veya maksimum 30 tl alıyor ... Neye göre pahallıymış ?!!!...Vites başı el dikişli direksiyon dikişi ile olursa 40 tl alıyor.. sanayideki en uyduruk ustanında aldığı parada budur , fark varmıymışşş ? NEYE GÖRE PAHALLI GÖREBİLDİNİZ Mİ ?!!!! Umarım size biraz olsun yardımcı olabilmişimdir ....

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 26 Ağustos 2013; 20:08:50 >




  • dikişler hiç dizami degil belki döşeme siyah olsa gözden kaçabilirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayaKnos -- 2 Nisan 2014; 21:01:15 >
  • Arka tarafta bazı noktalar çok baştan savma geldi banada, ön taraf kol dayama kısmındaki hatada göze çarpıyor. İnsan okadar para ödeyince her tarafı jilet gibi olsun acente den sıfır arabayı nasıl alıyorsa aynı öyle halde olsun istiyor ama butik işçilikle biryere kadar. Genede kötümü bence değil ama hassas tipler için asla tatmin edici durmuyor. Sadece artcar için söylemiyorum nekadar sonradan kaplama araba baktıysam hepsinde göze çarpan ufak tefek hatalar oluyor. Sıfır alırken nasıl mükemmel kusursuz oluyor orasını anlamıyorum. O da insan bu da insan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brian O Conner

    Selamlar, benim eski kullanıcı adım Dominic Toretto. Beni tanıyanlar vardır belki, eski üyeliğim sınırsız çizildi. Bende bu konuyu görünce üye oldum ve ARTCAR ile ilgili bir şikayetimi dile getirmek istedim. Cem bey görsün bilgisi olsun..

    Olay şöyle;

    30 Temmuz 2013 Salı günü ARTCAR'ı aradım ve 6 Ağustos Salı günü deri direksiyon kaplaması için randevu aldım, tamam gelin dediler. Randevuda bi problem olursa biz sizi ararız dediler. 6 Ağustos salı günü sabah 9'da ARTCAR'a gittim ve büyük bir sürprizle karşılaştım. Deri direksiyon yapan usta tatile gitmiş ve bu yüzden benim işlemimi yapamayacaklarını söylediler. İnsan bir arayıp haber verir ustamız tatile gidecek, randevunuzu iptal etmek zorunda kaldık diye.. Ben 6 Ağustos salı günü sabah kalktım, o gün olan tüm işlerimi iptal ettim sırf deri direksiyon için randevum var diye.. Bundan sonraki günlerde ARTCAR'a deri direksiyon için aracımı götüremem malesef çünkü deri direksiyon işlerini salı ve perşembe günleri alıyorlarmış. Benim o gün aracımı getirebilmem için şirketten izin almam gerekiyorki bu da çok zor artık. Ancak cumartesi veya pazar günü götürmem gerekiyor. Yani kısacası heves ettik ama sağolsunlar bi haber vermedikleri için deri direksiyonumuzu yaptıramadık.

    ne işle uğraşıyorsunuz hocam




  • Gayet iyi hocam güle güle binin
  • ART CAR kullanıcısına yanıt
    Merhaba Cem Bey,

    ben konuyu açan arkadaşın yorumlarını okuduktan sonra sizin aksinize işin kötülendiğini değil, aksine objektif bir şekilde forumla paylaşıldığını düşündüm.

    Hatta kapılarda hata bulunup sorun edilmeden tamir edildiğini okuyunca sizin firmanızı bir kenara yazdım bile. Bundan sonra deri işi yaptıracağim zaman kesinlikle sizin firmanıza uğrayacağım.

    Siz işinizi ve ününüzü korumaya çalışıyorsunuz ama forum ortamında herşeyin açıkça tartışılıp paylaşılması gerekiyor. Her eleştiriyi art niyet olarak algılamayın lütfen.

    Benim de size sorum şu olacak. Sizin yaptığınız işte koltuklar mükemmel dururken kafalık kol dayama gibi daha ufak parçalar neden daha bir sırıtıyor. Fabrikasyon üretimde de deri sizin yaptığınız gibi kesilip dikilerek yapılmıyor mu?

    Fiyat konusunda yorum yapan arkadaşlara da sormak istiyorum. Bu kadar malzeme, el emeği ve tecrübe isteyen bir işte fiyat ne olmalı?

    Otomobil firmaları alelade bir Sunrooftan 4000TL isterken kimsenin sesi çıkmıyor da böyle ince el işi çalışmalarda neden hemen fiyat yarıştırılıyor?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jjuuddaass

    quote:

    Orijinalden alıntı: Brian O Conner

    Selamlar, benim eski kullanıcı adım Dominic Toretto. Beni tanıyanlar vardır belki, eski üyeliğim sınırsız çizildi. Bende bu konuyu görünce üye oldum ve ARTCAR ile ilgili bir şikayetimi dile getirmek istedim. Cem bey görsün bilgisi olsun..

    Olay şöyle;

    30 Temmuz 2013 Salı günü ARTCAR'ı aradım ve 6 Ağustos Salı günü deri direksiyon kaplaması için randevu aldım, tamam gelin dediler. Randevuda bi problem olursa biz sizi ararız dediler. 6 Ağustos salı günü sabah 9'da ARTCAR'a gittim ve büyük bir sürprizle karşılaştım. Deri direksiyon yapan usta tatile gitmiş ve bu yüzden benim işlemimi yapamayacaklarını söylediler. İnsan bir arayıp haber verir ustamız tatile gidecek, randevunuzu iptal etmek zorunda kaldık diye.. Ben 6 Ağustos salı günü sabah kalktım, o gün olan tüm işlerimi iptal ettim sırf deri direksiyon için randevum var diye.. Bundan sonraki günlerde ARTCAR'a deri direksiyon için aracımı götüremem malesef çünkü deri direksiyon işlerini salı ve perşembe günleri alıyorlarmış. Benim o gün aracımı getirebilmem için şirketten izin almam gerekiyorki bu da çok zor artık. Ancak cumartesi veya pazar günü götürmem gerekiyor. Yani kısacası heves ettik ama sağolsunlar bi haber vermedikleri için deri direksiyonumuzu yaptıramadık.

    ne işle uğraşıyorsunuz hocam

    Bir gsm operatörünün web sitesinin işlerini yapıyorum. Bu arada Art car sağolsun hatasını telafi etti. Şu an deri direksiyondan memnunum yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KayaKnos

    dikişler hiç dizami degil belki döşeme siyah olsa gözden kaçabilirdi

    Merhabalar ;

    Öncelikle biz dikişlerimize fazlasıyla güvendiğimizden , döşemelerimizi gergin ve dikişler gözükecek şekilde Show dikişler ekliyerek yapmaktayız..Bu döşemenin fotoğrafları çekilirken tamamıyla zoom lanarak çekilmesine rağmen dikişlerde en ufak kayma yok varsa sizden ricam lütfen çizin ve ekleyin .. çünkü sizin mesajınıza bakar bakmaz tek tek fotoğrafları inceledim.. Bu döşemede olan özellikle arka koltuklarda kot farkıdır o da aracın orj kalıp sünger yapısından kaynaklanan bir durumdur ..Dikişler nizami değil demek güzel ama bunu çizip göstererek tamamlarsanız bende nizami olmayan dikişleri sayenizde görmüş olurum..

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 3 Nisan 2014; 13:03:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sansar_Selim

    Arka tarafta bazı noktalar çok baştan savma geldi banada, ön taraf kol dayama kısmındaki hatada göze çarpıyor. İnsan okadar para ödeyince her tarafı jilet gibi olsun acente den sıfır arabayı nasıl alıyorsa aynı öyle halde olsun istiyor ama butik işçilikle biryere kadar. Genede kötümü bence değil ama hassas tipler için asla tatmin edici durmuyor. Sadece artcar için söylemiyorum nekadar sonradan kaplama araba baktıysam hepsinde göze çarpan ufak tefek hatalar oluyor. Sıfır alırken nasıl mükemmel kusursuz oluyor orasını anlamıyorum. O da insan bu da insan.

    Merhabalar ;

    Arka koltukta bazı noktalar diye tabir ettiğiniz noktalar sanırım arka sırt ve oturma kısmında sağ ve sol parça açılan koltukların birleşim noktalarında olsa gerek diye düşünüyorum.. Bu aralardaki kot farklarını daha evvelde yazmıştım ama resimlerdede çizerek daha açık bir şekilde göstermekte fayda olduğunu düşündüm.Bu kot farkı tamamıyla orijinal süngerde fabrikasyon olarak olan bir farktır ve bu süngerin üzerine çalıştığınızda araç fabrikasyon orj derili dahi olsa bu görünmek durumundadır ..Burda bizim yapabileceğimiz bir müdahele maalesef yoktur .. Biz orj döşemelerin bile hatalarını düzeltmekteyiz.. mesela en basit örnek( sıkça orj döşemelerde bunu görebilirsiniz ) koltuklardaki dilim aralıkları orj derili araçlarda genelde geniş bırakılır ve bu geniş dilim aralıklarında kalan deriler ağırlık ve vücut ısının etkisiyle genişleme ve kalkma yapar ( deforme olur ) .. biz bu tip modellerde araya bir dilim ilavesi ve alttan astarlı dikimle bu deformasyonu sıfıra indirmekteyiz .. daha buna benzer birsürü hataları oluyor .. Fakat psikolojik olarak sıfır derili araca baktığınızda hata aramadığınızdan bu hataları görmek mümkün olmuyor .. ben fuara gittiğimde direk ne var ne yok diye baktığımda orj döşemelerde de birçok hatayı direk görebiliyorum..Hatta illa vardır diye bakan bir insan ufacıkta olsa , döşeme mükemmelde olsa hataya hedeflenip indekslendiğinde bir hata yakalayabilir ..

    Benim bu döşemede gördüğüm yegane hata ki o da full zoom la çıkan bir hata diye düşünüyorum kol dayamadaki hatadır .. ne dikişlerde kayma ne de yapılan işçilikle alakalı olarak bu döşemede maalesef söylenen gibi hatalar mevcut değildir ..bu işi 20 seneyi aşkın süredir yapmaktayız ..çok yapılan döşeme gördüm ve binlerce döşeme yaptık.. hata ; dikişlerde kayma , kalıp oturmadığında olan potlar , yanlış kafaya göre uygulanan modellerle olur.. burda ne dikişlkerde ciddi bir kayma ne de en ufak bir pot vardır .. bu döşemede hata aramak bence çok doğru değildir .. ben önce çıkan döşemede ustalarımın hatalarını arar ve kontrolünü yaparım .. burdada yazılanlara göre tek tek hata aradım .Hiç hata olmaz mı ? tabiki olur sonuçta bunu makineyle de dikse bir insan dikiyor ve bu handmade yani el işçiliğidir .. bilgisayarlı makinalarla dikilmiyor.fakat bizde çift iğne makinede diktiğimizden dikiş kaymaları bizdede çok zor..Ancak mm dikiş kaymaları delikli kısımda çok belli olmamakla beraber olabilir , bunun nedenide iğnenin deliklerin içine kaymasıdır ve çok normaldir buna engel olamazsınız .. tabi başka kimsede olamaz..

    Umarım konuyla ilgili biraz olsun aydınlatabilmişimdir .. kol dayamaya gelince eğer bu dahi bana söylense, ben kol dayamayı kargolayın ben karşılayayım düzeltip geri göndereyim derim.. kol dayamayı sökmekte çok kolay iki veya üç vidalı bir şapka olduğunu düşünüyorum.. kötü niyet dediğimde bana hiç bir bilgi verilmeden ve söylenmeden böyle bir başlık açılmasıdır..

    Bu arada şimdi dikkatimi bir ibareniz çekti '' o da insan bu da insan '' diye .. maalesef bizimki evet usta ama diğeri artık yeni sistemde kesimi ve dikimi kendisi yapan bilgisayarlı makineler insan değil... bunuda size belirtmemde fayda var...bundan dolayıda orj derili araçlarda dikişte hata sıfır , modelde hatalar oluyor


    Saygılarımla

    A.CEM ADALI



     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere deri döşeme yaptırmayı düşünenlere deri döşeme yaptırmayı düşünenlere



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 3 Nisan 2014; 13:48:26 >




  • Bu arada kol dayamada yapılan hatanın fotoğrafını eklemiştim eklenmemiş onuda yerini çizerek ekledim.. Biz hatamız olduğunda kendimizde gösteririz .. Ama tabi gerçekten hata ise...

     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 3 Nisan 2014; 13:47:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirdiesel

    Merhaba Cem Bey,

    ben konuyu açan arkadaşın yorumlarını okuduktan sonra sizin aksinize işin kötülendiğini değil, aksine objektif bir şekilde forumla paylaşıldığını düşündüm.

    Hatta kapılarda hata bulunup sorun edilmeden tamir edildiğini okuyunca sizin firmanızı bir kenara yazdım bile. Bundan sonra deri işi yaptıracağim zaman kesinlikle sizin firmanıza uğrayacağım.

    Siz işinizi ve ününüzü korumaya çalışıyorsunuz ama forum ortamında herşeyin açıkça tartışılıp paylaşılması gerekiyor. Her eleştiriyi art niyet olarak algılamayın lütfen.

    Benim de size sorum şu olacak. Sizin yaptığınız işte koltuklar mükemmel dururken kafalık kol dayama gibi daha ufak parçalar neden daha bir sırıtıyor. Fabrikasyon üretimde de deri sizin yaptığınız gibi kesilip dikilerek yapılmıyor mu?

    Fiyat konusunda yorum yapan arkadaşlara da sormak istiyorum. Bu kadar malzeme, el emeği ve tecrübe isteyen bir işte fiyat ne olmalı?

    Otomobil firmaları alelade bir Sunrooftan 4000TL isterken kimsenin sesi çıkmıyor da böyle ince el işi çalışmalarda neden hemen fiyat yarıştırılıyor?



    Merhabalar ;

    Benim burda gördüğüm biraz farklı bir durum oldu .. Onu ilk yorumumda da belirtmiştim ama yinede bir daha belirtmemde fayda var sanıyorum.. Art niyet aramamdaki sebep kendisinde telefonum olmasına rağmen benim bu konuyu burdan öğrenmem ve yazılan şeylerin ilk okunduğunda çok normal görünsede insanları ön yargılı yaklaşmaya ittiği aşikardır..Eğer beni kendisi arasaydı , konuşsaydık ve ben kusura bakmayan yapacak bir şey yok , biz bu kadar yapıyoruz gibi bir cevap vermiş olsaydım .. burda yazması beni hiç rahatsız etmezdi, burda beni rahatsız eden yazdıkları değil , benimle hiçbirşey konuşmayıp , hiçbir şeyi paylaşmadan buraya direk yazmasıdır..Kusura bakmayın bana bu paylaşım ve içeriği sizin dediğiniz kadar pozitiv gelmedi..Bana bu söylenmiş olsaydı hem sorunu direk çözer burdan çözemiyorsam orda 10 tl ya çözülmüş olan sorunun maliyetini karşılardım.. zaten 10 tl lık sorunun ne kadar bir sorun olduğu da aşikardır.Hatta bu yazıyı gördüğümde kendisindende fazla üzüldüm keşke orda bulunabilseydim de kapılardan kaynaklanan bu sorunda olmasaydı dedim..veya istanbulda olsaydı anında halletseydik dedim ama .. beni aramaması inanın beni çok rahatsız etti ..

    Benim burdaki yaklaşımım biraz olaya özel oldu ..tabiki tartışılacak konuşulacak , buna hiç bir zaman karşı olmadım ve olmam..Ama bu olay maalesef dediğiniz değil ..hata görürsünüz direk ben zaten yardımcı olmak için kendimi yırtan biriyim.. ben hata olmasın diye ustalarımın başında devamlı uğraşıyorum.. sırf bu yüzden bayii açmadım ki ben devamlı kontrol edebileyim..zaten yapıcı eleştiriler beni bozmadığı gibi , benimde atladığım şeyler olabilir onlarıda paylaşırız .. hem benim 20 seneden fazla tecrübemden yararlanılılır hemde bende bilmediğim hususları öğrenmiş olurum..ben zaten oto deri döşeme topiğinide iş için açmadımki bu kadar senelik tecrübelerimi paylaşayım, benim yaşadığım bazı aksilikleri kimse yaşamasın .. bende bu topicte yeni şeyler öğrenebilirsem öğreneyim diye açtım..

    Fiyat konusuna gelince , yerden göğe kadar haklısınız .. zaten tüm malzemelerimiz yurt dışından geliyor ,işçiliği bır kenara bırakalım , Euro olmuş 3000 tl , petrol ürünleri ; sünger , yapıştırıcı , ipe kadar almış başını gitmiş ..İşçilik desek her sene ustalarıma verdiğim zamlarla haliyle değişiyor .. bir özel bilgiyide paylaşayım yeri gelmişken günlük dükkan aç kapa olayımız karsız olarak 350-400 tl arası değişiyor.. bu durumda bu yorumları yapan arkadaşlar benim yerimde olsa inanın fiyatlar benim fiyatlarımın en az iki katı olur .. birde maçkadaki yerim kendi yerim ve kira vermiyorum birde kira verilse bu verdiğim fiyatlar minimum üç katıdır.. benim sevdiğim iş olduğundanda bu işi yapıyorum .. beni tanıyanlar gayet iyi bilirler otomobiller benim ilgi alanımdır ..Ben bu gün her işi yapabilirim .. ing işletme ve marketing m.b.a yapmış bir kişiyim ..ben işimi sevdiğim için bu işi yapıyorum ve en iyisi olsun diyede çabalıyorum .. bunuda beni gerçekten tanıyanlar iyi biliyor bu da bana yetiyor ..

    Bu güzel , nazik ve yapıcı yorumunuzdan dolayıda size çok teşekkür ediyorum..

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brian O Conner

    quote:

    Orijinalden alıntı: jjuuddaass

    quote:

    Orijinalden alıntı: Brian O Conner

    Selamlar, benim eski kullanıcı adım Dominic Toretto. Beni tanıyanlar vardır belki, eski üyeliğim sınırsız çizildi. Bende bu konuyu görünce üye oldum ve ARTCAR ile ilgili bir şikayetimi dile getirmek istedim. Cem bey görsün bilgisi olsun..

    Olay şöyle;

    30 Temmuz 2013 Salı günü ARTCAR'ı aradım ve 6 Ağustos Salı günü deri direksiyon kaplaması için randevu aldım, tamam gelin dediler. Randevuda bi problem olursa biz sizi ararız dediler. 6 Ağustos salı günü sabah 9'da ARTCAR'a gittim ve büyük bir sürprizle karşılaştım. Deri direksiyon yapan usta tatile gitmiş ve bu yüzden benim işlemimi yapamayacaklarını söylediler. İnsan bir arayıp haber verir ustamız tatile gidecek, randevunuzu iptal etmek zorunda kaldık diye.. Ben 6 Ağustos salı günü sabah kalktım, o gün olan tüm işlerimi iptal ettim sırf deri direksiyon için randevum var diye.. Bundan sonraki günlerde ARTCAR'a deri direksiyon için aracımı götüremem malesef çünkü deri direksiyon işlerini salı ve perşembe günleri alıyorlarmış. Benim o gün aracımı getirebilmem için şirketten izin almam gerekiyorki bu da çok zor artık. Ancak cumartesi veya pazar günü götürmem gerekiyor. Yani kısacası heves ettik ama sağolsunlar bi haber vermedikleri için deri direksiyonumuzu yaptıramadık.

    ne işle uğraşıyorsunuz hocam

    Bir gsm operatörünün web sitesinin işlerini yapıyorum. Bu arada Art car sağolsun hatasını telafi etti. Şu an deri direksiyondan memnunum yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim.

    Merhabalar ;

    Herşeyden önemlisi yapılan işten dolayı sizi mutlu görebilmemizdir , direksiyonunuzu güle güle kullanınız..

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.