Şimdi Ara

deri döşeme yaptırmayı düşünenlere (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Teşekkürler herkese
  • Foto linklerinin hepsini seçip, Toplu S image diyerek eklerseniz fotoğrafları tıklamaya gerek kalmadan görebiliriz. Kullanılan malzeme konusunda aklınıza birşey gelmesin bence. Yurt dışından gelen araçların renk değişimleri bile burada yaptırılıyor. Cem Bey'e birgün gidip canınızı sıkan şeyleri paylaşırsanız çözüm üretecektir.

    Ayrıca bu firma yan hava yastıklarının açılmasını kendş yaptığı testlerle garanti eden ender firmalardan biri.. Bence tercihinizi çok doğru yapmışsınız.


     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere
     deri döşeme yaptırmayı düşünenlere


    Edit: link düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 20 Ağustos 2013; 0:51:58 >




  • Teşekkür ederim hocam düzeltme için, resim eklemede problem yaşadığım için bu şekil link koydum. Malzeme konusunda bi sıkıntı yok, malzemeden memnunum. Sıkıntılar işçilikle ilgiliydi, sonradan düzelttirdim Ankara ya gelince. Teşekkür ederim tekrar.
  • Moralinizi bozmak gibi olmasın; Ön koltuklar gayet güzel ama sanki arka koltuklar pek olmamış, özellikle arka kol dayama kısmında, kafalıklarda göze batan yamukluklar var.
  • Ön koltukların işçiliğinde bir hata göremedim. Gayet düzgün duruyor. Jilet gibi derler ya, dikişler, çizgiler çok düzgün.

    Ama arka koltuklarda, belki de koltukların yapısından dolayı, potluklar ve köşelerde kaymalar göze batmakta.
    Özellikle arka kol dayamanın etrafı.

    Sanki ön koltukları ve arka koltukları ayrı ustalar yapmış gibi.

    Artcar'ın yaptığı işleri forumdan da olsa takip ederim, Türkiye'de bu işi en düzgün yapan yerlerin başında gelen bir firmadır. Cem Bey'in ne kadar titiz ve hassas olduğunu da bilirim.
    Şimdiye kadar yaptıklarına baktığımda hep kusursuz işçilik görmüşümdür.
    Hatta yaptığı bir işi, arkadaşımızın aracını, yaşadığım şehirde en iyi bilinen bir deri döşemeciye gösterdiğimizde o bile kusur bulamamıştı. "Bu paraya bu işçilik yapılmaz, ben yapmam" demişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 20 Ağustos 2013; 9:51:05 >
  • Hocam ben olumlu yada olumsuz yorum yapmıyorum. En ince detaya kadar fotoğrafları çektim koydum, yorumu bakanlar yapsın kendileri karar versin diye. Yaptırmayı düşünenlere tecrübe olur artık :)
  • Bahsettiğiniz firmanın metini bende pek duydum ve zamanında Range Sport aracımız vardı çok kullanıldı dağ bayır şantiye, uzun lafın kısası döşemeler hayli yıpranmıştı ve İstanbul'a götürüp bahsedilen yerde sıfırdan yaptırmak istemiştim, konuyu bağlayacağım nokta son anda ustam saolsun Ankara'da tanıdık bir yere yönlendirdi ve burada yaptırdık.. Reklam yapmamış, gidenin bileceği ve eşe dosta tavsiye edeceği sıradan görünümlü, usta ve çırağıyla çalışan sıradan bir yer fakat öyle güzel işçilik yaptılar ki satana kadar her binişimde Allah Razı Olsun dediğimi unutmam.. Aracı babam kullanıyordu esas olarak, kendisi çok titizdir 5-6000 lira bekliyordu en az, nasıl bu fiyata yaptırdın diye şaşırmışdı, kendisi servis tutkulusudur bu arada normalde servisden başka yere götürmez arabayı, sanayide yaptırdığımı öğrenincede ayrıca şaşırmıştı.. Yerleri şaşmazda, isim falan pek hatırlamıyorum fakat kartı olacaktı, gerekirse sorar yine bulurum, Ankara'da olanlar bu tip işler düşünürse mesaj bana ulaşmasını tavsiye ederim..

    Bu arada mevzu bahis aracın döşemeside fotoğrafda gözüken birkaç kusur dışında güzel gözüküyor.. Sarkmaz ve bu halini korursa gayet güzel bence fakat fiyat biraz pahalı geldi.. Renk, delikli deri ve deri uygulanan yerler çok başarılı.. Aracı değiştirmiş gerçekten.. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..




  • Hocam ben aslında Ankaradayım ve ilk başta buradan araştırdım fakat bulamadım ve forumlarda ArtCar ın tavsiye edildiğini gördüm ve ilk İstanbula gidişimde ArtCar a yaptırdım. Ankaradaki ustanın kartını bulduğunuzda yerini paylaşabilirseniz faydalı olur. Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hondayısev

    Merhaba herkese,

    Civic HB 1.8 I-VTEC aracıma geçen hafta İstanbulda Art Car da deri döşeme yaptırdım. Deri döşeme yaptırmayı düşünenler için tecrübemi paylaşıyorum.

    Art Car ı forumlarda buldum, genellikle burası tavsiye edildiğinden bende soluğu burada aldım. Sahibi Cem Adalı ile telefonda görüştüm, bana maille renk ve model örnekleri gönderdi, ilgiliydi. Deri döşeme 2 tam gün sürüyor. 02.08.2013 akşamı bıraktım 05.08.2013 akşamı aldım. Döşememi Şahin Beyle birlikte bir kişi daha vardı, 2 kişi yaptı.



    İşlem sırasında koltukları ve kapı içlerini söküyorlar, deri döşedikten sonra tekrar takıyorlar. Kapı içleri takıldıktan sonra ön kapıların içlerinin arka tarafında bir serçe parmağı girebilecek boşluk olduğunu farkettim. Şahin Beyi uyarınca tam oturmamış olduğunu kabul etti ve çıkarıp yeniden taktı. Arabamı alıp Ankara ya geldikten sonra ise sağ arka kapının içeriden açılmadığını farkettim ve soluğu Şaşmaz da aldım. Usta sorunun kapının mandalının takılmadığından kaynaklandığını belirtti ve kapı içini bir kez daha söküp mandalı yerleştirip yeniden taktı. Daha sonra Aracıma film taktırmak için Cancan a gittiğimde bu seferde ön kapı içlerinin bu sefer ön tarafında yine serçe parmağı kadar boşluk olduğunu farkettim. Cancan daki görevlilere rica ettim ve sağolsunlar kapıyı düzgünce taktılar.

    Eğer Art Car da deri döşeme yaptırmayı düşünenler varsa bu belirttiğim durumları dikkate alarak yaptırsın derim. Cem Beydende bu konuya bir yorum bekliyorum.

    Fotoğrafları paylaşıyorum, aşırı bir olumlu/olumsuz yorum yapmıyorum, yaptırmayı düşünen bakıp kendi karar versin.

    http://imageshack.us/a/img138/5950/lq1i.jpg
    http://imageshack.us/a/img6/8899/lmwm.jpg
    http://imageshack.us/a/img821/348/g0pg.jpg
    http://imageshack.us/a/img834/9031/gwum.jpg
    http://imageshack.us/a/img10/3255/yrp7.jpg
    http://imageshack.us/a/img202/3058/1fe1.jpg
    http://imageshack.us/a/img853/3204/wuvg.jpg
    http://imageshack.us/a/img202/2383/kjbh.jpg
    http://imageshack.us/a/img208/3430/r812.jpg
    http://imageshack.us/a/img39/1121/tj7d.jpg
    http://imageshack.us/a/img543/6236/t7hc.jpg
    http://imageshack.us/a/img24/4799/rjq1.jpg
    http://imageshack.us/a/img833/2302/zpzm.jpg
    http://imageshack.us/a/img839/606/bx9e.jpg


    Merhabalar ;

    Açtığınız konudan benide haberdar ettiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederim ..Üzülerek söylüyorum fakat sizin tecrübe paylaşımınızdan ziyade , kapılardan kaynaklanan bir sorundan dolayı , döşemeyi genel yargılama ve buna bağlı genel bir karalama içerikli yaklaşım olmuş maalesef...Bunu ben art niyetli buldum..neden mi ? Zaten beni aramadan benimle konuşmadan ve bu problemlerden beni haberdar bile etmeden buraya bu şekilde yazmanız art niyet göstergesidir.Herşeyi örneklerle gösterdiğim gibi karalamayı ve ince ince dokundurmalarıda bir bir gösterdikten sonra size detaylı olarak nerelerde hata olmuş veya neden olmuş..onuda tek tek izah edeceğim ..Öncelikle beni çok rahatsız eden şu cümle oldu..

    ''Gelelim işçiliğe, genel görünümü fotoğraflardan bakıp kendiniz karar verebilirsiniz fakat orjinali gibi olmasını bekleyen titizler varsa detay fotoğraflardan beklentilerinin karşılanamayacağını görebilirler.''

    Madem fotoğraflara bakıp karar verebilirsiniz diyorsunuz ve döşemenin yporumunu konuyu izliyenlere bırakıyorsunuz ...daha sonra ; NEDEN kötü etkileme bazlı titiz kullanıcıların ( ki titizlikte benden daha titizi bulmanız biraz zordur ) beklentilerini karşılanmıyacağı hakkında yorum yaparak fotoğraflara ön yargılı bakılmasını istiyorsunuz... bunuda çok merak ettim doğrusu...

    Fotoğrafları tek tek açıp bir bir inceledim , bana lütfen ön kolçağın altına gelip ordan flaşla çekip aydınlatıp , altta görünmeyen ve kullanıcının ancak sizin gibi alt kısımdan eğilerek bakıp ancak görebileceği ( ki bu şekilde aranırsa orijinal döşemelerdede neler bulursunuz ) hatalı olarak koyduğunuz fotoğraf dışında döşemelerde tek bir hata gösterin...tabi bu hata Honda nın orijinal arka oturma süngerinden kaynaklanan tekli çiftli oturma arasındaki sünger kot farkı ve arka orta başlığın orijinal süngerinden veya ayarından olan sağ tarafta az sol tarafta fazla kalan koltuk orta bölge payı olmasın...Tabi bu arada dikkatli bakıp arka sırttaki gölgeyide pot olarak görmessek sevinirim ; çünkü döşemelerde bunlardan başka tek hata ve pot yoktur ..Döşemeler hata gösterme amaçlı çekilmişte olsa mükemmel duruyor.... Ayrıca size gönderdiğim fotoğraflardaki işçilikte , deride aynı deridir ve onu görüp beğenerek geldiniz bunuda sanırım hatırlatmamda fayda olacak...

    Beni tanıyanlar gayet iyi bilirlerki hata varsa veya hatalı bir durum varsa bu benden veya çalışanlarımdan kaynaklıysa bunu telafi etmek için elimden geleni yaparım .. Ve özür dilemesinide gayet iyi bilirim.. Bu araçta özür dileyeceğim şey , iyi niyetli olarak size aracı yetiştirmek bazlı kapılarda yapılan yerine tam oturmaması ve arka kapının kapı açma kulbunun altındaki kapıyı takarken yerinden çıkıp sizi bu konuda mağdur etmesidir ..Bunlarda yerden göğe kadar haklısınız , bunlar için sizden çok özür dilerim.

    Bakın sizin daha evvel sanırım sanayilerde pek tecrübeniz olmadı ; çünkü dikkat ederseniz kapılarda bile insanlık hali görmemiş veya dikkatinden kaçmış olabilir ..Sizde çok mantıklı ve güzel olarak uyarmışsınız ..Size cevap olarak bu kadar oturuyor veya bu kadar oturur mu dedi ? hayır , kendiniz söylüyorsunuz iyi niyetli bir şekilde söküp tekrar taktı...ben bu kadar oturuyor lafını veya bu kadar oluyor lafını çok duydumm.. ve yaşadım ..tecrübe böyle oluyor..sizin gördüğünüz hatayı düzeltmeye çabalayarak değil....Bu arada bu oturmama problemide konuyu okuyanlar tarafından çok büyük bir şey olarak algılanmasın , burda olmuş olsaydınız en fazla 15-20 dakika sürecek bir işlemdir.Benim birde merak ettiğim diğer bir konu kapılardaki serçe parmağınız kadar açıklığı tek tek mi fark ettiniz???!!!ben bir kapıda fark edersem hemen diğerlerine bakarım , bu insan psikolojisidir ..O an acaba diğerlerindede var mı ? diye düşünür bakarsınız ..

    Benim rahatsız olduğum konu ise döşemede en ufak bir hata olmamasına rağmen o hışımla komple döşemeyi ve bizi ,özellikle burda kötülemenizdir.İnanın buna gerçekten çok üzüldüm... Normal olanı bana telefon açmanız bunların olduğunu söylemeniz olurdu .Bu durumda ben burdan ankaraya kapı oturtmaya gelemesem dahi size kapı döşemelerinizi parti parti takan arkadaşlara bir ücret verdiyseniz havalesini yapar sizi mağdur etmezdim....

    BİR MERAK ETTİĞİM YERDE YAZINIZIN SONUNDA OLDU ; AŞIRI BİR OLUMLU / AŞIRI BİR OLUMSUZ YORUM YAPMIYORUM DEMİŞSİNİZ ..AŞIRI OLUMLU YORUM YAPMADIĞINIZ KESİN , Kİ BU MÜKEMMEL DÖŞEMELERE ... AŞIRI OLUMSUZU YETERİNCE YAPMIŞSINIZ, İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ...


    Benim size söyliyeceklerim ve yorumum bundan ibarettir....

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 23 Ağustos 2013; 4:08:56 >




  • Konuya yorumlarıyla katılan arkadaşlarada çok teşekkür ederim , şimdi tek tek yorumlarada cevap vereyim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

    bence kumaş-deri kombinasyonu daha iyi , yazın pişmeye kışın donmaya karşı

    Merhabalar ;

    Evet sizede hak veriyorum, fakat son zamanlardaki son model araçlarda kullanılan kumaşlar full sentetik olduğundan onlarda hayli terletme yapıyorlar.. Bu araçta uygulanan orj Mercedes Alman suni derisi ve ortalarda uygulanan delikli orj Alman Mercedes derisi terletmeme konusunda mükemmel , çünkü delikler gerçek ve kumaştan çok daha fazla nefes alıyor terletmesi nerdeyse sıfırdır..

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arifomer

    İşlerine çok özenmeyen bir iş yaptıkları çıkıyor ortaya

    Merhabalar ;

    Oto deri döşeme topiğine girerseniz , 136 sayfalık konudaki , yüzlerce yapılan döşemeye yapılan olumlu yorumları az da olsa okursanız ortaya çıkan orda gayet nettir...

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metallica17

    şu an çok temiz ve çok güzel duruyor ancak orijinal fabrika çıkışlı döşemelere göre çabuk pislenip,yıpranıp yırtılıyorlar ayrıca kışın çok soğuk yazında çok sıcak oluyorlar kumaş koltuk en güzeli

    Merhabalar ;

    Beğenmenize çok memnun oldum. Kullandığımız malzemeler derisine , süngerine ipine varıncaya kadar tamamıyla orijinal ve aynı özellikte oto testlerinden geçmiş birebir aynı malzemelerdir .. Orjinalde ne kadar dayanıyorsa bizdede okadar dayanmaktadır.Kışın soğuk , yazın sıcak olmasıda orijinal malzemeler olduğundan aynı ölçülerdedir ..

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI




  • arka kol dayama kısmı dışında(ki onun yapısı gereği belki sorun olabilir) bence gayet güzel işçilik cem beyin dediklerine katılıyorum direk ona ulaşsaydınız yardımcı olurdu size. benim 307 ön konsolumu değiştirmeme rağmen çok yardımcı olmuştu mesajlarla(307 cc alacaklar ön konsolu deri olanından almayın )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baskan1111

    Moralini bozmak istemem ama bence rahat 500-600 lira Pahallı yapmişlar. Bende Bu konu üzerine baya bir araştirmiştim oradan biliyorum. Dersi cinsi de önemli , İşciliği de cok güzel ayrıca.

    Merhabalar ;

    Moral bozulacak bir durum zaten yok ; çünkü neye göre pahallı olduğunu önce bilmek gerekli..Benim sizin söylediğinizden anladığım ; herhangi bir suni deri ile , herhangi bir işçilik ile , herhangi bir döşemeye göre pahallı....Evet bu şekilde düşünürseniz haklısınız pahallı...Ama malzemenin orijinal mercedeste kullanılan malzeme olduğunu , işçiliğin mükemmel olduğunu , ve döşemeninde orjinalden farksız olduğunu düşünürseniz ..Kıyaslamanın herhangi bir döşemeyle değilde orjnaliyle olması gerektiğini görürsünüz bundada binlerce Euro vermek yerine ne kadar ucuz olduğu direk ortaya çıkar...Bundan dolayıda moraliniz bozulmıyacağı gibi ucuz yaptırdığınız içimn memnun olursunuz...

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI




  • quote:

    Orijinalden alıntı: electro_g

    ...
    .....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 23 Ağustos 2013; 1:43:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brian O Conner

    Selamlar, benim eski kullanıcı adım Dominic Toretto. Beni tanıyanlar vardır belki, eski üyeliğim sınırsız çizildi. Bende bu konuyu görünce üye oldum ve ARTCAR ile ilgili bir şikayetimi dile getirmek istedim. Cem bey görsün bilgisi olsun..

    Olay şöyle;

    30 Temmuz 2013 Salı günü ARTCAR'ı aradım ve 6 Ağustos Salı günü deri direksiyon kaplaması için randevu aldım, tamam gelin dediler. Randevuda bi problem olursa biz sizi ararız dediler. 6 Ağustos salı günü sabah 9'da ARTCAR'a gittim ve büyük bir sürprizle karşılaştım. Deri direksiyon yapan usta tatile gitmiş ve bu yüzden benim işlemimi yapamayacaklarını söylediler. İnsan bir arayıp haber verir ustamız tatile gidecek, randevunuzu iptal etmek zorunda kaldık diye.. Ben 6 Ağustos salı günü sabah kalktım, o gün olan tüm işlerimi iptal ettim sırf deri direksiyon için randevum var diye.. Bundan sonraki günlerde ARTCAR'a deri direksiyon için aracımı götüremem malesef çünkü deri direksiyon işlerini salı ve perşembe günleri alıyorlarmış. Benim o gün aracımı getirebilmem için şirketten izin almam gerekiyorki bu da çok zor artık. Ancak cumartesi veya pazar günü götürmem gerekiyor. Yani kısacası heves ettik ama sağolsunlar bi haber vermedikleri için deri direksiyonumuzu yaptıramadık.

    Merhabalar ;

    O gün gerçekten çok özel bir durum söz konusu oldu bizde son dakika haberdar olduk bundan dolayıda size mahcup olduk.. Sizden tüm içtenliğimle özür diliyorum..Böyle eleştiriye canım kurban..Çünkü burda gerçekten baştan sona haklısınız ..Bizimde son dakika bunu yaşamamız oldu ama bu zaten sizi bağlamaz .. Mühim olan müşteriyi mağdur etmemektir ve burda biz maalesef sizi mağdur ettik ..

    Size özel hafta içi hangi gün isterseniz bana bir gün evvelinden bildirin ve gelin ben bu hatayı telafi etmeye her şekilde hazırım..

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kajmer88

    Hayırlı olsun güzel görünüyor ancak biraz pahalı olmuş f/p düşük görünüyor.

    Merhabalar ;

    Pahallık durumu , yukarda söylediğim gibi neyin neyle kıyaslandığına bağlı olarak göreceli bir kavramdır.Konuya sizin iyi niyetli yaklaştığınızı gördüğüm için size biraz daha konuyu açayım.Kullanılan malzeme + yapılan işçilik +iş yerinin giderleri ... bu üç öğe fiyatı etkiliyen öğelerdir.. bu üç öğedeki tüm değişimler bir bir fiyat belirlenirken göz önüne alınır ve fiyatın neye göre pahallı , neye göre ucuz olduğu ortaya çıkar ..Bence bu yorumu yaparken bu üç öğeninde ne ve ne kadar olduğunu bilmek gerekir..Çünkü bunların maliyetleri +kar fiyatı belirler .. Umarım biraz olsun açıklıyabilmişimdir .

    ilginize çok teşekkür ederim.

    Saygılarımla

    A.CEM ADALI




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hondayısev

    Brian hocam, paylaşımın için teşekkürler. Forumda bu şekil olumlu olumsuz tecrübelerini herkesin paylaşması gerektiğini düşünüyorum ki, insanlar nereye gidilebilir nereye gidilemez, nereye giderlerse araçlarına ne yapılır bilebilsinler.

    Paylaşımlar doğruları yansıttığında benimde başımın üstünde yeri var... Zaten yorumlara tüm internetten baktığınızda hemen hemen tüm yorumler olumlu olduğundan , bilenler biliyor çok sağolun ..Bence size yorumun olumsuz olması yakın geldi ve tasvip ettiniz... .. Ama bu olumsuz yorum gerçekten haklı yere yapıldı .. Bunu bende teyid ediyorum..Anlamadığım beni tanımadan bu düşmanlık nedendir??? Gerçekten ilk defa telefonda bana çok olumlu , ılımlı ve düzgün gelen bir kişi bu şekilde yorumlarla beni üzdü.. tebrik ederim..




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.