Şimdi Ara

Depresyon ve Tedavi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    son birkaç yıldır uykusuzluk, iştahsızlık, hüzün, sıkıntı, stress, gelecek kaygısı, insanlardan kaçma vb... dertlerim var.
    Depresyonda olduğumu hissediyorum, hayatım alt üst oldu, bir an önce bu durumdan çıkmalıyım.Bu illetden nasıl kurtulacağım, hangi hastaneye gitmeliyim? Lütfen yardımcı olun.

    Devlet Hastaneleri'nde tedavi olabilme imkanı varmı, muayene ücretleri ne kadar, önerebileceğiniz hastane varsa yazarsanız sevinirim, gerçekten çok ihtiyacım var.



  • Hayatımın büyük bölümü bahsettiğin ve daha ciddi ruhsal sıkıntılarla geçti.bir çok kez psikiyatrlara gittim bir çok değişik ilaç kullandım.ama hep kısa süreli oldu biraz kendimi iyi hissedince ilacı kullanmayı doktor kontrollerini bıraktım hep.en son 1 sene önce doktora gittim ve verdiği ilacıda hala kullanıyorum düzenli kontrollere gidiyorum.çok faydasını gördüm.kesinlikle bir psikiyatra gitmelisin.gereken teşhisi koyar zaten.daha önce hep özel muayene olmustum ama sürekli gitmek gerektiği için maddi külfeti çok.bu doktorum devlet hastanesinde.muayene ücreti yok sigortan falan varsa.hiç vakit kaybetme gercekten sıkıntı yasıyorsan.
  • arkadaşım, vakit ayırdığın için teşekkür ederim. bir nebze olsun düzelebildiysen ne mutlu, umarım daha da iyi olursun,bu illet çok ama çok zor ne söyleyebiliyorsun,ne elinden birşey geliyor muhakkak uzmanlara görünmek gerekli. buna gerçekten çok ihtiyacım var, arkadaşlarım keyifli, neşeli biri olduğum için yana yakıla beni ararlardı muhabbet edelim diye, şimdi ise eskisi gibi değilim utanıyorum, sıkılıyorum, daralıyorum, konuşulanları dinlemiyorum, hiçbirşeyden keyif alamıyorum, evdekiler kaldırmasa günlerce yataktan çıkmam, okul yeni bittiği için çalışmıyorumda ama çok fena bi yorgunluk hali var sanki dünyayı sırtıma yüklemişler o derece :( aslında özel'i karşılayacak gücümüz var ancak ben öğrenciyim henüz mezun oldum, evdekilerden habersiz gitmeyi düşündüğüm için ve evdekilerin bu durumdan haberi olmaması için maddi destek göremeyeceğimden biraz paraya sıkışabilirim o yüzden devlet hastaneleri tercihimdir, sigorta var... Hastane adı ve sakıncası yoksa doktor adını özel'den veya buraya yazarsan gerçekten çok sevinirim cevabını mutlaka bekleyeceğim umudum sensin yoksa doğru düzgün bi tedavi süreci uzak bir ihtimal gibi görünüyor birçok forumda çoğu kişi doğru düzgün doktor olmayışından yakınıyor...




  • +
  • istanbuldamısın eğer istanbuldaysan nerede oturuyorsun bir pskiyatrist önerisi yapabilirim.aynı sorunlarla bende çok savaştım biliyorum her durumu yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.