Şimdi Ara

DENON AVR KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
9.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DENON AVRkullanan arkadaşlar bilgilerimizi paylaşırsak çok iyi olur.AVR almayı düşünen arkadaşlara yeni aldığım DENON AVR-1909 cihazı şiddetle tavsiye ederim.



  • denon avr 1909 su ana kadar cıkmıs kendi sınıfında verdigi özellikler bakımından en basarılı cihaz .gectigimiz aylarda yapılan whats hı fı dergisinin yaptıgı
    gurup testinde en ıyı cihaz secilmistir.üzerinde audyssey ses kalibrasyon sistemlerini denon sonu 9 ile biten enson cıkardıgı seride en ufak modelden ust modellere kadar hepsine ekledi.
  • 2809 geldi mi ?
  • Neden? Hangi özelliğinden dolayı?
    Biraz açıklama yaparmısınız?

    quote:

    Orjinalden alıntı: DROPistanbul

    DENON AVRkullanan arkadaşlar bilgilerimizi paylaşırsak çok iyi olur.AVR almayı düşünen arkadaşlara yeni aldığım DENON AVR-1909 cihazı şiddetle tavsiye ederim.
  • Giriş yapılan cihazları mesela playstation gibi menüden isimlerini değiştirip ekranda sizin yazdığınız gibi görünmesini sağlıyabiliyorsunuz.Euqolizer ayarları oldukça başarılı, uzaktan kumandası çift yönlü kullanılabiliniyor.Menüsü basit herhangi bir zorlukla karşılaşmadım.
  • OZAMAN TÜM DENON KULLANICILARININ KAYITLARINI YAPALIM BİZİMDE BİR TOPİĞİMİZ OLSUN
  • Bold olan hariç diğer yazdıklarınız ehemen her AVR de var. o paraya aldığınız.

    Şiddetle tavsiye edince daha belirleyici şeyler beklerdim. Yoksa neden şiddetle tavsiye ediyorsunuz?

    Siz almış kullanıyor çok da memnun olabilirsiniz. Memnuniyetinizi belirtebilirsiniz ama şiddetle tavsiye yi anlamadım.
    Neyse hayırlı olsun iyi dinletiler.
    quote:

    Orjinalden alıntı: DROPistanbul

    Giriş yapılan cihazları mesela playstation gibi menüden isimlerini değiştirip ekranda sizin yazdığınız gibi görünmesini sağlıyabiliyorsunuz.Euqolizer ayarları oldukça başarılı, uzaktan kumandası çift yönlü kullanılabiliniyor.Menüsü basit herhangi bir zorlukla karşılaşmadım.
  • Uzaktan kumadanın çift yönlü kullanılması ne demek?

    Yani ben AVR yi kumanda edebiliyorum, oda benim elimdeki kumandayımı kontrol ediyor
  • listeye şimdilik beni de ekleyin.
    1509 ile giriş seviyesinden başladım. memnun kalırsam devam edeceğim. kalmazsam yamahaya döneceğim...
  • 1909daki dynamic volume artı bir özellik
  • 1909 iyi bir amfi. Ama Ata nında belirttiği gibi iyi olduğunu düşündüğünüz yönlerini spesifik olarak belirterek, daha önceki tecrübeleriniz ile kıyaslayarak yazabilirseniz, Denon amfi almak isteyenler için bu başlık önemli bir kaynak haline gelebilir. Belkide Onkyo kullananlar başlığının hegomonyasıda son bulur
  • DENON SINIFINDA HER ALANDA KENDİNİ KANITLAMIŞTIR.BEN AVR 3805 KULLANIYORUM.ŞU AN HDMİ CİHAZA DÖNMEYİ DAHİ DÜŞÜNMÜYORUM.YAKINDA EV SİNEMA SİSTEMİNİ FORUMDA SZİLERLE PAYLAŞACAĞIM RESİMLERLE
  • bende doğal üyeyim
  • Denon lar bence gereginden fazla pahali yani 4000 ytl ye alicaginiz Denon avr ile yine ayni paraya alicaginiz iyi bir receiver arasinda cok fazla ozellik farki oluyor. Ben Denonlarin pahali olusunu, imalatinin Cin de YAPILMAMASINDAN ve icinde kullanilan componentlerden kaynakli oldugunu dusunuyorum. Bu faktorler benim icin hic onemli degil, ben dizaynina ve verdigi sese bakarim anfi de. Haa beni yanlis anlamayin Denon gercekten iyi bir marka ama keske paramizin tam karsiligini alabilsek. Bu arada buraya sadece iyi ozelliklerini degilde, begenmediginiz yonlerinide yazarsaniz receiver alicak herkeze yardimci olmus olursunuz.
  • Benim almış olduğum AVR-1909 ÇİN MALI fiyat olarak da diğer markaların üzerinde değil.
  • DENON AVR-1509 HDMI üzerinden ses aktarmıyor.

    laptopumun hdmi çıkışını DENON AVR-1509'un HDMI girişine bağladım. DENON AVR-1509'ın hdmi çıkışından da plazma tvye bağlandım.

    laptoptaki sesler tvden geliyordu ancak, amfinin hoparlörlerinden ses gelmiyordu.

    DENON AVR-1509'un kitapçığında hdmi olarak sesin amfide işlenmediği yazıyordu. bu nasıl iştir üstadlar ???
  • Eski HDMI bağlantı seçenekleri sadece görüntü aktarımı yapar. Daha yeni jenerasyonlar hem ses hem görüntü aktarıyor. AVR almak için şansız bir zaman aslında çünkü halen teknolojinin oturduğundan emin değilim. 1909 daki hdmi bağlantılar hem görüntü hemde ses aktarandır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: altanpsx

    Eski HDMI bağlantı seçenekleri sadece görüntü aktarımı yapar. Daha yeni jenerasyonlar hem ses hem görüntü aktarıyor. AVR almak için şansız bir zaman aslında çünkü halen teknolojinin oturduğundan emin değilim. 1909 daki hdmi bağlantılar hem görüntü hemde ses aktarandır.


    AVR almak için neden şansız bir zaman daha açık anlatabilir msin altan dostum?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iski


    quote:

    Orjinalden alıntı: altanpsx

    Eski HDMI bağlantı seçenekleri sadece görüntü aktarımı yapar. Daha yeni jenerasyonlar hem ses hem görüntü aktarıyor. AVR almak için şansız bir zaman aslında çünkü halen teknolojinin oturduğundan emin değilim. 1909 daki hdmi bağlantılar hem görüntü hemde ses aktarandır.


    AVR almak için neden şansız bir zaman daha açık anlatabilir msin altan dostum?



    Aslında belirtmiştim teknolojinin oturduğunu düşünmüyorum. PS3 ve BD playerlar ile ilgili yaşanan sorunları yabancı forumlarda okusanız canınız sıkılır. Daha henüz bence ne HDMI ne BD standartları tam anlamda belirlenmiş değil. Bu yüzden alınan cihaz bir anda outdate kalabilir.




  • bu bağlamda HDMI yerine optic çıkışa yatırım yapmayı mı tavsiye edersin ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.