Şimdi Ara

Denizbank kart başvurusu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün mobil uygulama üzerinden denizbank müşterisi olup kredi kartı başvurusunda bulundum, hesap açılışı için kurye sözleşme getirecek ve kredi kartım basım için yönlendirilmiş. Müşteri hizmetlerini aradım ancak bağlanamadım dakikalarca, bu başvuruyu iptal etmek mümkün mü veya sözleşme imzalamamam durumunda başvuru iptale düşer mi? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.


    Yüksek miktardaki kart aidatı sebebiyle başvurumu iptal etmek istiyorum, mevcutta enpara kredi kartı kullanıyorum fakat alternatif bir kredi kartına da sahip olmak istiyorum. World Eko ve Axess Free isimli kartlara bir türlü başvuramadım. Başvuru sayfaları belli bir adımdan sonra hata veriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizcan Kaya -- 10 Ağustos 2022; 21:15:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • world eko daha iyi, şuan 1ay öteleme kampanyası var. normal world e başvuruyorsunuz, onay mesajı gelince mh arayıp ekoya çevirttiriyorsunuz.

    denizbank kartı alınca da aidatından dolayı vazgeçtim diye aradağınızda 1yıllık aidat muafiyeti tanımlama ihtimali fazladır.

  • World başvurum var fakat on gündür beklemede, sıfır faiz kmh için denizbank başvurusu yaptım fakat aidat işi sıkıntılı. 255₺ fazla geldi :) bilgi için teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.