Şimdi Ara

Denizbank İptal Edilen Alışverişten Faiz Alma Uyanıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar konuyu fazla uzatmadan anlatıyorum. Ben Trendyol'dan Mavic Air 2'yi 8100 TL'ye 9 Taksitle Denizbank bonus kartımı kullanarak satın alıyorum. Yaklaşık 1 gün sonra vazgeçip siparişi iptal ediyorum. Tabi işlemi taksitle yaptığım için kartıma taksitle iade olacağını söylüyorlar. Buraya kadar sorun yok.


    Ama ben ürünü ayın 17 Kasım'da iptal ettiğimden dolayı ilk iade 17 aralıkta olacak diyorlar. Benim ilk ekstrem 25 kasımda kesildiği için ürünün ilk taksiti olan 900 tl borç görünüyor. bu borçta ürünün ilk iadesi olan 17 aralığa kadar yapılmadığı için her ay faiz uygulanıyor. Yani iptal edilen işlem için taksitin iadesine kadar bu 900 liralık borca sürekli faiz uygulayıp beni borçlandıerıyor.


    Müşteri hizmetlerini aradım bana Trendyol iadeyi taksitle yapıyor ondan dolayı bizim yapacağımız bir şey yok diyorlar. Sonra Trendyol'u aradığımda ise bana "bu konunun biizmle alakası yok biz zaten iadeyi toplu olarak yapıyoruz. Yani 8100 lira direk iade ediyoruz. Sizin işiniz bankayla diyorlar" ve dedikleri son mantıklı.


    Denizbankı tekrar aradığımda ise trendyol böyle söyledi dediğimde bunlar geri vites atıyorlar. Bana size bir kayıt açıyoruz tutarın tamamının kartınıza toplu iade edilmesi için ve kaydı açtılar. sonuçta tutar karta tamamen iade edildi ve kredi kartının borcu artık oluşmuyor.


    Şimdi burada bankanın yaptığı kurnazlık açıkça ortada, madem bu işlem sizin elinizde neden bana trendyol bize taksitle iade ediyor dediniz. Ayrıca madem toplu iade yapma durumunuz varken ben neden size ulaşıp bu işlemi yapıyorum ki zaten alışverişi iptal etmişim. Her ay iptal edilen alışverişin faizini boş yere ödedim. bu durum 3-4 ay kadar sürdü geçen ay konuşup iptal etttim.


    Bir alışveriş yaptığınızda alışverişi iptal ettiyseniz ekstrenizi kontrol edin ve bu duruma benzer bir şey yaşıyor olabilirsiniz. Her ay ekstrenize fazladan ödeme geliyor olabilir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.