Şimdi Ara

Denizbank ilk kez kredi kartı başvurusuna 300 TL’ye varan indirim ve 1 yıllık BluTV üyeliği hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
2.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DenizBank bireysel kredi kartınızla yapacağınız internet alışverişlerinizden 3 ay boyunca 300 TL’ye varan indirim fırsatını ve 1 yıllık BluTV üyeliğini kaçırmayın!


    *Kampanya İnternet Bankacılığı, MobilDeniz, Mobil Web, DenizKartım, www.denizbonus.com, www.denizbank.com ve iletişim merkezi aracılığıyla 1 Nisan 2022-30 Nisan 2022 tarihleri arasında onaylanan bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir. Ek kartlar, Business kartlar, Net Kart ve Banka kartı satışları dahil değildir.

    *Müşterilerimiz yeni kredi kartlarıyla Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında internet üzerinden yapacakları alışveriş işlemlerinin azami yarısı (50%) olacak şekilde ayda azami 100 TL, 3 ay süresince de azami 300 TL indirim kazanabilecektir.

    *Ek olarak ücretsiz yıllık Blutv aboneliği hediye edilecektir. Üyelik, kredi kartının ilk işlem tarihinden sonraki ayın 10. gününde tanımlanacaktır. BluTV için tanımlanan kod Mobildeniz uygulaması içerisindeki kampanyalar menüsü üzerinden müşteri tarafından alınacaktır.

    *Bankamız Blutv kampanyaları kapsamında 1 müşteri 1 defaya mahsus 12 ay ücretsiz BluTV aboneliği kazanabilir.

    *12 ay ücretsiz BluTV aboneliği için Mobildeniz uygulaması içerisindeki kampanyalar menüsü alanına girilerek hediye kodu alınmalıdır. Mobildeniz üzerinden alınan kod BluTV web sitesi veya uygulamasına giriş yapılıp abonelik işlemi sonrasında hesap ve ayarlar altından kupon kodu bölümüne giriş yapılmalıdır.

    *Kampanya kapsamında Bankamızdan 12 ay ücretsiz BluTV aboneliği için temin edilen kodun 30 gün içerisinde Blutv üzerinden aktifleştirilmesi gerekmektedir. 30 gün içerisinde aktifleştirilmeyen kod iptal olacaktır.

    *Kampanya katılımlı değildir. Sadece belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan kredi kartları kampanyaya otomatik olarak dahildir.

    *Kampanyadan yararlanmak için başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. Kampanya döneminde kartını kapatıp yeni kart alınması durumunda kampanyaya dahil olunamaz.

    *Sadece internet harcamaları ödüle tabi olup fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, Nakit avans işlemleri ve Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.

    *Sanal kart ve ek kart ile yapılan işlemler dahil olacaktır. İndirim asıl karta yansıyacaktır.

    *Alışverişten kazanılan indirimler takip eden ayın ilk 5 iş günü içinde karta yansıtılacak olup ayrıca DenizKartım üzerinden bildirim ile bilgi verilecektir.

    *Kampanya müşteri bazlıdır. Her müşteri ödülden 1 kere faydalanabilir. Bir müşteri kampanya dahilinde 3 ay boyunca ayda en fazla 100 TL, 3 ayda toplamda 300 TL indirim kazanabilir.

    *Bonus pos zorunluluğu yoktur.

    *İade/iptal işlemlere indirim yansıtılmayacaktır.

    *Blutv kodlarında oluşabilecek sorunlar veya sorular için destek.blutv.com adresi üzerinden BluTv firması ile irtibata geçilmelidir.








  • 200*3=600 TL'den yararlandık. Hala da beğenerek kullanıyoruz.

  • shutterbug kullanıcısına yanıt

    Mart sonu geldi harcama yapamam sonraki ay da devam eder diye başvuru yapmadım 300 TL’ye indi indirim. Şansızlık resmen.

  • Denizbank hesap ve kart işletim ücretleri ne kadar?

  • lucid dream kullanıcısına yanıt

    Kart aidatı konusunda herkes burada farklı şeyler söyledi. Aktif kullanıp belli bir düzeyde harcama yapanlardan aidat almıyoruz dediler bana ve bu sene ödemedim seneye bilemiyorum. En düşük kart aidatı 250 lira civarında ve 6 ay sonra alıyorlar aidatı.

  • shutterbug kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler

  • lucid dream kullanıcısına yanıt
    Hesap işletim ücreti bireysel hiçbir bankada yok. Aidatları da kolay alabilirsiniz tabi biraz yoruyor
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

    Evet uğraşmak sıkıntı. Her zaman takip edilemiyor, enpara'dan devam.

  • ugurdeniz07 kullanıcısına yanıt

    ben de kaçırdım

  • gecen ay basvurdum. hesap kesim ayin yedisinde. 200tl indirim nisan ayı icin hemen kullanabilir miyim? hesap kesim mi beklemem lazim?
    bil3nler yardimci olursa sevinirim
  • Ben bugün başvurdum onaylandı kart. Ama kampanyalar kısmında bir şey çıkmadı uygulamalarda?
  • 225 lira kart aidatı geldi nasıl alabiliriz 2 kez talep oluşturdum reddettiler
  • 600'ü gösterdikten sonra kimse 300 lira için karta başvurmaz

  • regalok R kullanıcısına yanıt

    diğer konuda yazıyor hocam

  • eranyumm kullanıcısına yanıt

    Bir daha 600 vermezler.

  • Denizbank'ın verdiği Blutv kodunu hesabıma tanımladım. Aynı koddan bir tane satın alsam onu da aynı Blutv hesabına tanımlayıp üyelik süremi iki yıl olacak şekilde uzatabilir miyim? Deneyim sahibi olan var mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.