Şimdi Ara

DELL XPS 13 - 2015 || ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
4.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • polat.abdulkadir kullanıcısına yanıt
    https://dbrand.com/shop/dell-xps-15

    Bu siteden al. Cook kaliteli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bende 2016 versiyonu olan Dell XPS 13 9350 i7 Skylake 16 Gb ram 512 Gb SSD versiyonunu aldım. Isınma sorunu hariç canavar gibi çalışıyor, sorusu olan kişilere yardımcı olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uovardar -- 30 Ağustos 2016; 14:48:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uovardar

    Arkadaşlar merhaba bende 2016 versiyonu olan Dell XPS 13 9350 i7 Skylake 16 Gb ram 512 Gb SSD versiyonunu aldım. Isınma sorunu hariç canavar gibi çalışıyor, sorusu olan kişilere yardımcı olabilirim.

    Hocam selam hayırlı olsun. Isınma sorunundan bahseder misiniz biraz? Bilgisayar mühendisliği okuyorum kodlama ile uğraşıyorum klavyenin rahat olması lazım. XPS 15 denedim pek hoşuma gitmedi klavye. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Genesis. kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim, eğer ciddi bir şekilde yükleneceksen bilgisayara (Örneğin update, virüs taraması veya grafik değerleri yüksek oyun oynama gibi) kasa aliminyum olduğu için bacağını yakacak kadar ısınıyor :) ancak normal koşullarda gayet iyi ben "W10 PRO 10. Yıl paketini" yükledim ısınma konsunda iyileşme sağlayacağını yazıyorlar ama deneme şansım olmadı.

    Daha önce Sony Duo 13 i5 kullanıyordum klavyesi nerdeyse Dell ile aynı ve bence iyi ancak bu biraz alışkanlıkla alakalı 10 parmak yazanlar için tuşların çok güç gerektirmeden basılıyor olması avantaj ancak enter tuşunu minicik yapmışlar ben bunu pek sevmedim :) alttan aydınlatmalı klavye olması benim tercih sebeplerimden birisiydi. Sony'de ekranı 13.3" di Dell'inkide 13.3" ancak Dell'in kasası bariz şekilde Sony'den küçük ama ağırlık ve kalınıkları nerdeyse aynı. Kasanın küçük olma sebebi ise infinite ekrana sahip olması.

    Eğer parasal yönden limitin yoksa al derim ancak yinede bir mağazada eline alıp test etmende fayda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uovardar -- 31 Ağustos 2016; 10:31:33 >




  • uovardar kullanıcısına yanıt
    Degerli hocam detayli cevabiniz icin tesekkur ederim oncelikle. Sizin aldiginiz modeldeki donanim ozellikleri gercekten etkileyici. Fakat boyle bir makine aldiktan sonra isinma gibi bir sorunla karsilasmak sahsen beni uzerdi.

    Fakat ne sorununu gorursem goreyim o inanilmaz şık tasarimi beni kendisine cekiyor. 2 aydir laptop ariyorum donup dolasip dell xps'e takiliyorum.

    Evde toplama PC var, fakatgunun 15 saati disardayim. Laptoptan beklentim hafif olmasi, 13 veya 15 inc (tercihen 15), rahat arkadan aydinlatmali hizli yazabilecegim klavye, guzel bir ekran. teknik olarak ram onemli benim icin ozellikle. Oyun oynamayacagim. butcem 5.5 milyar (dolar sag olsun inanilmaz rakamlar oduyoruz). Asus zenbook diyenler var, lenovo yoga diyenler var. sasirdim ne yapacagimi. siz ne onerirsiniz? xps benim icin en iyi secim olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genesis. kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar dan bende çok araştırdım Lenovo Yoga 900'lere bakmadım bile :) HP envy 13 serisi (Yeni geliyor Türkiyeye) dünyanın en incesi ayrıca Lenovo Yoga X1 OLED (Yeni geliyor Türkiyeye) ekranlı modeli var ben bu üç ultrabook arasında kaldım netice itibari ile bunu aldım. Mobilite ve hafif olması çok önemli. Ben senin yerinde olsam Dell XPS 13 i5 256 GB SSD versiyonunu alırdım, yabancı karşılaştırma sitelerin 2015-2016 en iyi ultrabook şampiyonu hep XPS 13. Eğer ekranın dokunmatik olması çok önemli değil dersen Full HD versiyonunu al 11 saat pil ömrü var diyorlar.

    Ama karar yinede senin!
  • Merhaba arkadaşlar ben de mayıs 2016'da xps 9350 i5 256ssd modelini bimeksten almıştım. Ancak cihazın touchpadi web sitelerinde veya word dosyasında aşağı yukarı (scroll) yaparken zıplama yapıyordu. Yani kendi kendine aşağı yukarı yapabiliyordu. Yabancı forumlarda araştırdım baya bu tip problemle karşılaşan olmuş. Driver kaynaklı bir problem. Ben de iade edip paramı geri aldım. Ekim 2016 gibi bu seinin yeni modeli gelecek. Bekleyip yenisini almayı düşünüyorum. Bu arada kullanan arkadaşlar benim gibi touchpadde sıçrama problemi yaşadı mı acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaya39 Y kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim touchpad de problem. 2016 serisi 6. generasyon işlemcisi olan i7 için skylake serisi Türkiye'ye girdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaya39

    Merhaba arkadaşlar ben de mayıs 2016'da xps 9350 i5 256ssd modelini bimeksten almıştım. Ancak cihazın touchpadi web sitelerinde veya word dosyasında aşağı yukarı (scroll) yaparken zıplama yapıyordu. Yani kendi kendine aşağı yukarı yapabiliyordu. Yabancı forumlarda araştırdım baya bu tip problemle karşılaşan olmuş. Driver kaynaklı bir problem. Ben de iade edip paramı geri aldım. Ekim 2016 gibi bu seinin yeni modeli gelecek. Bekleyip yenisini almayı düşünüyorum. Bu arada kullanan arkadaşlar benim gibi touchpadde sıçrama problemi yaşadı mı acaba.

    dostum aynı sorun mediamarkt'daki teşhir ürünü xps 13'ü incelerken dikkatimi çekti, ben kullanamıyorumdur touchpad'i diye üzerinde durmadım. Siz söyleyince hatırladım direk.
  • Genesis. kullanıcısına yanıt
    Evet hocam baya yaygın bir problem eylül çıkışlı 9350'lerde görülüyor. Yukarıda arkadaş mart 2016 çıkışlı 9350 almış böyle bir problemin bulunmadığını söylüyor. Kimse 5000 tl lik bilgisayar alıp problemli touchpad istemez. Umarım yeni modellerde böyle bir problem olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam güncel olaraktan en uyguna nereden ayarlayabilirim bunu. Fiyatlar gün geçtikçe tırmanıyor. Leventte hiçbir avm de bulamadım xps serisinden bir şey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook almıyorsanız Windows tarafındaki en iyi 13" cihaz bu bence de. Yalnız 15"de olan ısınma durumu bunda da mı var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mediamarkta satılan 9360 güncel model mi? touchpad sorunu onda da devam ediyor mu?
  • Merhaba arkadaşlar. Bende Dell xps 13 9343 cihaz var üzerinde Windows 10 home Build 14393.693 yüklü. Touchpad'de 3 parmak sol ve sağ yaptığımda sanal masaüstleri arasında geçiş yapıyorum fakat üç parmak yukarı aşağı hareketleri çalışmıyor. Ne kadar arayıp taradıysam sonuç alamadım. Bu konuyu araştıran var mı aranızda? Teşekkür ederim.
  • Bu ürünü yazılım geliştirme işinde kullanan arkadaşlar var mı?
    Macbook Pro Early 2015 8Gb ramli modelini kullanıyorum. Fakat Java Development işlemlerinde projenin 5M satırlık bir projenin . 2 3 versiyonunu intellij ideada açarak kullanmam gerekiyor. Benzer ortam veya iş yükünde xps serisi kullanan arkadaşlar varsa yorum atabilir mi? Merakla bekliyorum cevaplarınızı.
  • Hocam ben de GIS yazılım geliştiricisiyim ve son sürüm Idea kullanıyorum fakat web tabanlı harita yazılımı olduğu için bazen memory swap'a geçiyor ve takılma yapıyor. Fakat Idea'nın hızında vs. hiçbir problem yok, kod yazarken veya Idea indexleme yaparken hiç takıldığı olmadı. RAM'i değiştiremediğim için bilgisayarı satmayı düşünüyorum ve hemen satmak için normalden az miktara bırakmam gerek. İlgilenirseniz DM atabilirsiniz detaylı konuşuruz.
  • Merahaba arkadaslar ben de birtane 9360 alma arifesindeyim her ne kadar 256 ssd yeterli gelmesede.

    Sorularım var ve kullanıcı arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim;

    SSD yukseltme garantiyi etkiliyor mu? hiç onceden ugrasan soran arastıran oldu mu aranızda?
    dparca.com dan alırsak sorun yok ama ultrabook oldugu için serviste degistiricez diyebilirler ve orjinal parca piyasanın 3 katı pahalı maalesef.

    Ayrıca bu cihaz ile HP spectre X360 arasında kaldım, spectrede 16gb ram ve 1TB ssd var. Ne dusunursunuz?
  • Merhaba bu l322x xps13 sanırım, ekran renkler negatif oldu, flex cable değiştirme veya ekranı lcd paneli sökme mümkün mü, direk cover ile beraber mi mi ekran sökcek yer bulamadım.

    bir de ram yuvası göremedim upgrade için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.