Şimdi Ara

DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
34.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  DELL Streak 5 16Gb Kullananlar Başlığı...



    Evet arkadaşlar Dell Streak 5 16Gb ile ilgili bilgi ve birikimlerimizi bu başlık altında toplayabiliriz diye düşündüm.
    Benim Streak şu an kargoda sabırsıklıkla bekliyorum bu esnada Streak 16GB ile ilgili herhangi bir birikim paylaşılan forum başladığı göremediğim için başlattım.
    Kullanan aradaşlarımız cihazın artılarını eksilerini yazarlarasa memmun oluruz.

    Son olarak telefonun (yada tabletde diyebiliriz)Hepsiburada fiyatı 715.51TL http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-streak-5-16-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcepdellstrea&categoryId=371946&SKU=TELCEPDELLSTREA-S



    Burda güzel bir karşılaştırma yapıyorlar.

    http://youtu.be/l1zPfaXN9Hs







  • bu aralar bende almayı düşünüyorum türkcell in bugün vermiş olduğu insertte ise dell streak 5 in türkcell iletişim merkezi fiyatının 717 tl olduğunuda belirteyim
  • Fiyat güzelmiş hepsiburada ile aynı gibi, ancak hepsiburada 100TL değerinde hediye çeki veriyordu son gece siparişi verdim ben kargoda şu an pazartesi elime geçecek ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşabilirim.
  • dün gece hs den sipariş verdm elıme gecnce görüşlerimi yazarm
  • optimus black e rakip
  • Optimus black'e neden rakip kendi klasmanında birsürü cihaz yokmu?
  • Türkcell'den aldım. Ancak hepsi burada satılanla aynımı bilmiyorum. Dahili 2 gb hafıza ve 16 gbli sd cardlı çıktı. Ürün özellikler itibarı ile kendi klasmanındaki cihazlara göre çok ucuz. 720p (HD) kamera çekimi yapabiliyor. Fotoğralarının kaliteside fena değil. GPS diğer makinalara göre çok daha iyi. Uyduyu daha çabuk ve kuvvetli sinyal ile algılayabiliyor. Galaksi SII ile kıyasladım.
    Gördüğüm eksiklere gelince; Ön kamerası olmasına rağmen; görüntülü konuşma yapılamıyor, sanırım işletim sisteminin sürümüyle ilgili bir sorun. Dell sekranizasyon bazen saçmalıyor ve kısa süreli kitleme yapıyor. Pil süresi kullanımına göre değişiyor. Çok sık kullanımla 1,5 gün gidiyor.
  • alıp almamak konusunda çok kararsızım, kullananların görüşleri önemli, burada belirtmeniz çok iyi olur.
  • Güle güle kullan hocam dahili bellek hepsiburada satılanda 16gb acaba içine ayrıca sd kartmı takıyorlar anlamış değilim ama hepsiburadada satılan daha mantıklı gibi.
    Kutu içeriği nasıl herhangibir kılıf almaya gerek varmı sizce birde çakmak adaptörü çıkmıyor sanırım.
  • teşekkürler. İçinden silikon kılıf ile bez bir kılıf çıktı. Adaptör orjinal dell. Ayrıca kutudan dell kulaklık çıktı.
  • hepsiburda da satılanda aynısı almadım ama araştırdım onda da 16 gb kart var........
  • Bu cihaza çakmak adaptörü ve yedek batarya nasıl nerden temin edeceğiz arkadaşlar?Dealextream benzeri sitelerde solar panelle çalışan şarj cihazları görmüştüm yedek pille birde güneş enerjili şarj aleti alırsak sorunu çözeriz herhalde....
  • http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=733994&ref=akakce&v=1.87.1&ttype=Instalments#pt buradada satılıyo ama hepsı burada daha güveinilir geldi bana. Turkcellerin hepsinde mevcut mu bu cihaz ve tahaütsüz alabiliyor muyuz teşekkürler. flash destekli değil mi en çok istediğim o
  • Evet flash 10.1 sürümü var. Tahaatsüz 720TL ye taksitle aldım. Normalde vodafone kulanıcısıyım zaten.
  • evet Flash 10.1 sürümü yüklü. Taahhütsüz 720TL ye taksitle aldım. Sanırım tüm TİM lerde mevcut. Zaten kendim bir vodafone kullanıcısıyım.
  • Bence Turkcell Tim'de satılanda'da 16Gb kart vardır.Ben Hepsiburada.com'dan aldım direkt tekofaks etiketli kutusunun içinden çıktı dolayısıyla Tim'lerde standında Tekofaks kutulu cihaz satıldığına göre 16Gb standart çıkıyordur.

    Bu arada benim kart 16Gb Class 2 ...
  • Arkadaşlar bu cihazın ekranı;

    Gorillaglas cam olduğundan dolayı çizilme'lere karşı ekran koruyucu filmlerden almaya ihtiyaç varmıdır?

    Yada tuşların bulunduğu bölge için koruyucu filme gerek varmıdır?

    Üzerindeki filmleri çıkarayım'mı kararsız kaldım.
  • Marka takıntım yok ve işlevsel bir telefon almak istiyoum, gezinirken bu telefon yada tablet herneyse gözüme takıldı..

    Çok iyi özellikleri var. 1 Ghz işlemci, 512 Mb. ram, Dijital pusula, 16M renkli 5 inç ekran (Web sayfasını tam ekran okumak için yeterli)
    Ancak birkaç olumsuz şey okudum yabancı bir forumda,
    Ekran güneş ışığında yetersiz,
    DivX ve Xdiv oynatma desteği yok
    Web tarayıcısında flash oynatma desteği yok yazıyor.

    doğru mudur?
  • cihazı kullanmadım ama ekranı güneş ışığında tatmin edici düzeyde olmayabilir. sonuçta bi AMOLED değil ekranı.

    divx xvid oynatmaması saçma geldi açıkçası. android'li benzer özelliklere sahip HTC HD2 oynatıyorsa o neden oynatmasın.

    web sayfalarında flash içerik göstermeme muhabbetine gelince okuduğunuz yorum muhtemelen eski bir yorumdur. ürün ilk çıktığında eclair 1.6 vardı ve o sürüm desteklemiyordu. froyo 2.2 güncellemesi ile o problem ortadan kalktı.
  • Her türlü divx formatını oynatıyor. Avi, mg4, mkv, flv... Ancak 1080p (full HD) filmlerde görüntü vermiyor sadece ses var. 720 p e kadar sorunsuz görüntü veriyor. Altyazı desteği ise sorunsuz. Marketden MX Video Playerı free indiren arkadaşlar film seyretmekte zorluk çekmezler. Flash göstermemesi diye bir sorun yok Adobe 10.1 yüklü 1 haftadır herhangi bir sorun yaşamadım. Ekran koruyucu bantımı kızım çıkarınca piyasada aradım ancak bulamadım.
    Eksi yönlerine gelince biraz büyük, konuşurken biraz komik gözüküyor. Ancak nete girerken ve oyun oynarken avantajlarından yararlanıyorsunuz. Görüntülü konuşma yapamıyorsunuz. Sanırım android sürümünden dolayı oda. Genelde fiyatına göre çok çok iyi bir cihaz herkese tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.