Şimdi Ara

Dell Gaming Firelord 7566 Intel Core i7 6700HQ Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saab9000

    O kampanya tamamen şanstı. Ben bir süredir laptop arıyordum. O gece indirim oldu. Denk geldi aldım. Bu cihaz için ssd şart hocam. Kesinlikle almalısınız. Ben ssd'siz dayanamadım. Masaüstü bilgisayarımdan bile geç tepki veriyordu. Cihazın cidden bütün kullanımı değişiyor. Buradan biraz pahalıya aldım. Beklerim derseniz yurtdışından daha ucuza, daha yüksek kapasiteli alabilirsiniz. M2 slotu var. Kendiniz takabilirsiniz. Ama riske atmak istemiyorsanız yetkili servisine götürün belki takarlar. Cihazın alt kapağında tek bir vida var. Onu sökünce harddisk, ram, batarya ve m2 ssd slotları hemen karşınıza çıkıyor, çok kolay upgrade edilebilir yapıda yani. Ben Dell Destek ile görüştüğümde ram, m2 ssd ve harddisk değişimlerinin hiçbiri garantiyi bozmadığı cevabını almıştım. Teyit etmek isterseniz siz de arayıp sorabilirsiniz.


    Ek bilgilendirme vereyim. Ram slotlarından sadece biri dolu. Biri bize bırakılmış. Yanlış hatırlamıyorsam max. ram desteği de 32 gb.

    anladım peki hangi gün aldınız hatırlıyor musunuz? bir de Windows yüklü mü geliyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectA -- 10 Mart 2017; 20:51:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 hafta olmuş olması gerekiyor. Fatura şuan benden uzakta. İçinde orijinal windows yüklü olarak geliyor. Windows 10 Home sürümü
  • Merhabalar,

    Bende dell 7566 modelini almak istiyorum. Daha önce dell kullandım. Destek ve internetten indirilebilir driver'ları ve güncellemeleri konusunda oldukça başarılı. Bu modelin içi kolayca açılabilir. RAM ve Disk'in değiştirilebilir olması da güzel ancak harici denilen ekran kartı değiştirilebiliyor mu? örneğin 2 sene sonraki duruma göre yeni bir ekran kartı ile içini açıp değiştirebilir miyiz?

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fteksen -- 14 Mart 2017; 11:46:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.