Şimdi Ara

DELL G315 HAKKINDA AMME HİZMETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda çok fazla bu modeli almak isteyen arkadaş görüyorum merak ediyorlar haliyle.. Artık yeter diyorum ve bu konuya bir el koyuyorum... Evet bu modelin aşağıda özellikleri olanını hepsiburada.comdan aldım ve İADE ETTİM.

    Öncelikle laptop şu:
    https://www.hepsiburada.com/dell-g315-intel-core-i7-9750h-8gb-1tb-256gb-ssd-gtx1660ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-6b75f812c-p-HBV00000SD98O?magaza=Hepsiburada

    Tıklarsanız görürsünüz 60hz başlıklı bir yorum var en faydalı yorum seçilmiş. Bilgilendirici bir yorum aynılarını tekrar yazmamak için ekran görüntüsünü koyuyorum:

    DELL G315 HAKKINDA AMME HİZMETİ

    En kestirmeden söyleyeyim Bannerlord'u laptop dizimde oynarken bacaklarım alev almıştı.. Ayrıca ekran kartı 1660 TI MAX-Q arkadaşlar. Dolayısıyla tam performans vermiyor. Benchmark sonuçlarına bakarsanız rakamları iyi görürsünüz fakat mimari açıdan küçük olduğu için ekran kartı fazla yoruluyor ve ısınıyor..

    Laptopta G tuşu (yani power, turbo) yok.

    1660 TI ekran kartınız varsa 120 hz ekran olması ZORUNLUDUR arkadaşlar. Bakın tavsiye etmiyorum zorunludur diyorum 60hz alırsanız o ekran kartına yazık edersiniz. 60hz ekran demek normalde 200 fps alsa da 60fps görürsünüz demektir...Hardcore oyunları bu kart yüksek ayarlarda belki 40-60 fps verebilir ama diğer oyunlarda 60 fps üstüne çıkacaktır.

    Benim aşırı sinirimi bozan şeylerden biri ise touchpadi idi. Touchpadi o kadar büyük yapmışlar ki klavye ile aynı boyutta belki de daha büyük. Dolayısıyla elinizi klavyeye uzattığınızda fazladan 4 5 cm uzanıyorsunuz erişmek için.

    Son olarak size tavsiyem kullanıcı yorumlarını iyi okuyun ve her iyi yorumu dikkate almayın... Bu laptop için de çok iyi yorumlar vardı fakat şu var: herkes kendi beklentisi ölçütünde değer biçer... Adam Pubg oynuyor o ekran kartıyla aşırı iyi hiç kasmıyor diye yorum atıyor... yahu pubg zaten o kartla ultra ayarlarda min 50fps veriyor ne anlatıyorsun sen... bir de adam iş için alıyor övüyor da övüyor.. arkadaşlar gaming bilgisayarını 4x4 jip gibi düşünün.. arazide, dağda, çamurda gidebilmeli. otobanda bmw 320 sürüp çok hızlı gidiyor diye övünürsen arazide takla atarsın...

    Bu arada internetten (özellikle hepsiburadadan) laptop siparişi verirken dikkat edin çünkü iade almamak için çok uğraştırıyorlar. sizden servis raporu vs. isteyebilirler. halbuki koşulsuz iade hakkınız var unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idontthinkso -- 3 Temmuz 2020; 0:56:18 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.