Şimdi Ara

DEĞİŞTİRİLEBİLİR GÖSTERGE RENGİ HAKKINDA FİKİRLERİNİZ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR BENİM AKLIMA BİR FİKİR GELDİ VE YORUMLARINIZI BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
    NASIL İNSANLAR ARABA ALIRKEN ARABANIN DIŞ RENGİNİ DÖŞEME RENGİNİ V.S. İSTEDİĞİ GİBİ SEÇEBİLİYORSA İÇ AYDINLATMADA DA İNSAN İSTEDİĞİ RENGİ SEÇEBİLMELİ VE SADECE BİR RENGE TAKILIP KALMAMALI.
    ÖRNEĞİN VW MOR VE KIRMIZI,OPEL SARI VE TURUNCU ARASI,FORD YEŞİL VE KIRMIZI,FİAT TURUNCU RENGİ KULLANIYOR.(BUNLAR SADECE AKLIMA GELENLER)
    İNSANLARIN ZEVKLERİ VE HERHANGİ BİR ANDAKİ RUH HALLERİ FARKLI FARKLI.BUNUN İÇİN DE ARAÇTA BULUNAN BİR DÜĞME İLE İSTENİLDİĞİ ZAMAN 3-4 FARKLI RENGİ AYARLAYABİLMESİ SİZCEDE GUZEL OLMAZ MI?
    DÜŞÜNSENİZE Bİ SARI,MAVİ,BEYAZ,TURUNCU,YEŞİL RENKLERDEN BİRİNİ İSTEDİĞİNİZ AN SEÇEBİLİYORSUNUZ.BÖYLECE ARABA ALIRKEN BEN BU ARABANIN GÖSTERGELERİNİN RENGİNİ SEVMEDİM,KESKE BENİM ARABAMINDA GÖSTERGELERİ ... NİN Kİ GİBİ OLSA DİYE BİR DERT KALMAZ...



  • Aslında güzel fikir ama araba üreticileri her gün onlarca insanı sadace maliyet düşürmesi için proje üretmekle görevlendiriyor. Ve ayrıca dedigin gibi bazı rnkler bazı arabalarla özdeşleşmiş. Kolay kolay olmaz . Ama olsa hoş olurdu. Şahsen Vectram daki renkler hoşuma gitmiyor. Döşemeyle uyumlu diye idare ediyoruz .)
  • evet bence bu harika bir fikir ve bu yapılması cokta zor olmasa gerek. Bu aydınlatmadaki olayı ilk yapan araba firması bence büyük bir atak yapmıs olur.herseyin ilki önemlidir. sizce simdiye kadar neden yapılmadı ve ilk kim yaparr?
  • yeni ford mustang ve ford GT de 200küsür tane değişik renk seçeneği var,bir düğme ile renkler arasında geçiş yapıyorsun,istediğini kullanıyorsun
  • bence opel yapabilir çünkü en basit ışıklandırma onların ki gibi geliyo bana.
  • Ford mustang de olduğunu bilmiyordum.ama benim demek istediğim düşük fiyatlı arabalarda bu özelliğin nasıl olacağı.konunun birinde arkadasın biri FOCUS u beğendiğini ama göstergelerinin rengini sevmediğini yazmış.ona bende katılıyorum.bana reno brodway in ışıklarını hatırlatıyor.(yanlış anlama olmasın focus ii araba,ama iç rengi benimde hoşuma gitmedi.)
  • bence zor bişe olmasa gerek..

    bazı telefonlarda bile yanıp-sönen şebeke ışığının rengini değiştirebiliyosun..

    yani teknolıjik olarak basit bence ve uygulanmasıda çok iyi bir fikir..

    seni tebrik ederim böyle bir fikre sahip olduğun için
  • quote:

    Orjinalden alıntı: greenicee

    Ford mustang de olduğunu bilmiyordum.ama benim demek istediğim düşük fiyatlı arabalarda bu özelliğin nasıl olacağı.konunun birinde arkadasın biri FOCUS u beğendiğini ama göstergelerinin rengini sevmediğini yazmış.ona bende katılıyorum.bana reno brodway in ışıklarını hatırlatıyor.(yanlış anlama olmasın focus ii araba,ama iç rengi benimde hoşuma gitmedi.)


    Focusla ilgili pek çok site mevcut.işte bir tanesi:
    http://www.sumeryamaner.org/gosterge.htm

    http://www.focusum.org

    http://www.fordclubtr.com/




  • biri bana bunu nasıl yapacağımı anlatabilir mi

    martin de

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.