Şimdi Ara

Debriyaj ve frene basilinca stop etmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
67.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben bu sorunlar tam bir yıl uğraştım ama sanırım tam üç gündür çözülmüş durumda. nasıl mı çözdük işte yanıtı. bende atiker takılı idi bir sürü sey denedik yok nozulların yanlıs montajı yok enjektör hortum uzunlukları kelebek boğazı falan falan hepsini olmadı en son olarak atiker sistemini söktürdüm ve gasıtaly f5 taktırdık.sorunu ise söyle orda çözduk şimdi benzinde aracın enjeksiyon zamanı normal ama lpg bu enjeksiyon zamanı tam durmak için debriyaj fren yapıldığında çok düşüyor. iş devreye gasıtaly nin bu modelinde bu enjeksiyon zamanına ekstra enjeksiyon zamanı eklenebiliyo. ustam 1.9 ms daha ekledi ve tam iki gündür sıkıntı yok. çünkü benim sorunum 10 durma durumunda nerdeyse 4 kere stop ediyordu. işte böyle arkadaşlar.
  • Bu atikeri çıkarıp gasitaly takmak ne kadar masraf çıkardı size ? @serdarsatilmis

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar benim aracımdada stop etme sorunu var.aracım focus 2 tdcı.frene ve debraja basınca yada sola doğru donduğum virajlarda hafıftende yavaslarken ve vites düşürdüğüm sırada yada tam durma noktasına geldiğim anda aracım anıden stop ediyor.içinden çıkamadığım bu sorun hakkında sizdedn ricam bilgi birikim ve deneyimlerinizden yararlanmak.umarım sorunumu anlatabilmişimdir...
  • Seyir halinde giderken yavaşlamak veya durmak için fren debriyaj yaptığımda araba ya stop ediyor yada devir dibe düşüp tekrar zar zor topluyordu. Çok can sıkıcı bi durum trafikte zor duruma sokuyor insanı. Akü buji volant falan hep yeni değişmişti. Sorun rolanti motorundan kaynaklanıyormuş. Sağolsun iyi bi usta buldum değiştirmedi söküp parçaladı yıkadı taşladı temizledi taktı. çok şükür benim sorunum çözüldü. Artık yavaşlarken korkmadan frene debriyaja basabiliyorum. Araba sürmekten soğumuştum.
  • Musa_Yağcı M kullanıcısına yanıt
    aynısı bendede var hangi usta bana söylermisin çözemiyoruz
    focus 2 0538 568 67 43 ara ne zaman istersen bi yardımcı olursan sevinirim
  • Arkadaslar ford ka marka aracimda ayni sorunu(lpg benzin fark etmeden bostayken debriaj ve frenle stop ediyordu normal rolantide problem yok) yasiyordum Ankara şaşmaz sanayi yıldırımlar 1737de yüksel ford ozel servisi var gun itibariyle oraya gittim o kadar samimi bir usta var ki yuksel usta yine dh uyesi bir arkadasimizi referans alarak gittim yuksel usta o muydu bu muydu demeden hava filtresini sokup altinda km ile ilgili bir fis varmis ve bostayken araca stop etmemesi icin gaz veriyormus kendiliginden arac rolantide fazla gaz verdigi icin saniyorum bir donem cikarmislar fisi tekrar taktik olir da cok yukselirse vs cikar 1-2 gun oyle takil tekrar tak dedi baska ustaya gittigimde gaz kelebegi rolanti sensoru vs her seyi sokup temizlemislerdi ama arac rolantide zaten problemsizdi neyse yuksel usta onlara bakmadi bile tak tak tak yapip tamam islem dedi kontrol etti bir tur atip cuzi miktarla ugurladi cok samimi tarz cool bir usta eger ford marka araciniz varsa kesinlikle onerebilirim aracimi satmayi dusunuyordum sirf bu nedenden cunku İnönü Mahallesi, 1737. Sk. Yıldırımlar Sanayi Sitesi Yuksel ford 06370 Yenimahalle/Ankara acik adresi de bu sekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynı sıkıntı bende de var bıktım araçtan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var mi kesin cozum? rolanti sensoru mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akü degisince sorun cozuldu. Aku yesil ama omrunu doldurmus. Frene basinca lambalar akim cekiyormus. Aku degistip kac aydir stop etme yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaz kelebeği diye birşey varmış o kirlenince yapabiliyormuş bunu.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.