Şimdi Ara

Death Relive - Türkçe Dublaj - [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayata, Aztek tanrısı Xipe Totec'ten kaçmaya çalışan bir gencin gözünden bakmaya hazır ol. Korku ve hayatta kalma mekanikleriyle dolu kaotik bir macera seni bekliyor.


    https://store.playstation.com/tr-tr/concept/10006282


    İstek listesine ekleyebilirsiniz.


    Death Relives 29. Şubat'ta Türkçe dublaj desteği ile satışa sunulacak. Oyun Türk geliştiriciler tarafından yapılmış.



    Death Relive - Türkçe Dublaj - [ANA KONU]


    Death Relive - Türkçe Dublaj - [ANA KONU]


    Death Relive - Türkçe Dublaj - [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 15 Şubat 2024; 2:0:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Death Relive - Türkçe Dublaj - [ANA KONU]Pintipanda youtube
    Hem gergin atmosferi, hem de akıcı oynanışıyla büyük bir potansiyeli var Türk yapımı bu oyunun. Siz de demoyu indirip deneyebilirsiniz. Death Relives Steam ► https://store.steampowered.com/app/1987400/Death_Relives/ Katıl Abbas ► https://www.youtube.com/channel/UCuU0qYesQjAT_qXcQJqgV3w/join Instagram ► https://www.instagram.com/pintipanda Twitter ► https://twitter.com/pintipanda Steam ► https://store.steampowered.com/curator/5034178-Pintipanda-TV/?l=turkish Abone olursanız tadından yenmez. Kendinize iyi bakın, esen kalın. #pintipanda #deathrelives #gerilim Bu kanalda oyun inceleme, lets play, ilk bakış, canlı yayın ve bolca sohbet videosu bulacaksınız. AAA oyunlar, Indie oyunlar, Hikayeli oyunlar ve Rekabetçi oyunlar mevcut. Aksiyon, Shooter, FPS, Adventure, RPG, Survival, Crafting ve bir çok oyun türü karşınızda olacak. PC, Xbox Series X/S, Playstation 5 ve Nintendo Switch ve diğer platformlarda içerikler gelmeye devam ediyor. Her gün yeni videolarla karşınızdayım :)
    https://www.youtube.com/watch?si=8OGYOKa-ajXdx18u&v=-OHbMnU8Dhk&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fıs

  • kingofbet K kullanıcısına yanıt

    Yapımcıdan mesaj var,


    Oyunumuza yer verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Demomuz kullanıcıların geri dönüşlerine kulak asmamızı sağlayacak bir ortam yarattı. Sizin desteğinizle birlikte izleyen ve yorumlayan tüm herkesin geri dönüşlerini ciddi şekilde önemsiyoruz. Bir oyunun genelde en büyük Polish aşaması full sürüm bitince yapılır. Bu yüzden oyunumuz çıktığında optimizasyon konusunda problem olmayacaktır. Ayrıca sesler de dinamikleştirilecek ve gerilim unsurları artacaktır. Öldürme animasyonları artacak ve çeşitlenecektir. Farklı düşman tipleride gelecektir. Ama bunlardan en çok önem verdiğimiz konu nerrative designdır. Nerrative kısmı oyuncuya aktarmada çok yol kat ettik fakat bazı eksiklikleride bu demoda farkettik. Onlarıda tamamlayacağız. QTE ler minimalize edilecek hatta yerine direk animasyon getirebiliriz. Orada oyuncuya vereceğimiz zorluk zamanında animasyonu devreye sokması gerektiği gibi bişey olur. Silah mekaniğini iyileştireceğiz ve direk tepki vereceği bir sisteme çevireceğiz. Karakteri teleport ettiğimiz mekanlarda ayrı interaksiyonlara da sokacağız. Ekip adına çok teşekkür ediyor ve tüm geri dönüşleri not edeceğimizi belirtmek istiyorum.


    deathrelivesgame


    https://www.youtube.com/@deathrelivesgame?si=mWUXAuY_Vu2sTPGX




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 15 Şubat 2024; 13:26:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkçe seslendirme diyince dikkatimi çekti. çıksın yorumlara göre bakalım pahalı olmazsa!

  • Death Relive - Türkçe Dublaj - [ANA KONU]Easter GamersTvyoutube
    Ben Mete Özbey , bu videoda Türk yapımı harika görünen bir korku oyunu Death Relives i sizlere sundum. Şu an Steam de oyunun demosu mevcut. Demo sürümü ile oldukça güzel görünen oyun beklediğim korku oyunları listeme girdi. İyi seyirler. #yüzdeyüzgaming #indiegame #scary #deathrelives Kanala abone ol : https://www.youtube.com/user/eastergamerstv?sub_confirmation=1 Oyunun Steam Sayfası : https://store.steampowered.com/app/1987400/Death_Relives/ Sosyal Medya: Instagram ►https://www.instagram.com/metmellow/?hl=tr Facebook ► https://www.facebook.com/eastergamers Twitter ► https://twitter.com/Metmellow Twitch ► http://www.twitch.tv/eastergamerstv Videoyu Beğendiyseniz ; Kanalı takip etmeyi , videoyu beğenmeyi ve yorumlarınızı bizimle paylaşmayı lütfen ihmal etmeyiniz.İyi Seyirler ... Merhaba Ben Mete Özbey , Youtube Türkiye oyun videoları, bur da dev gibi bir aile için her gün yeni video yüklüyorum. Kanalımda #oyun #gaming #eğlence #challenge #komedi #şaka #şarkı #vlog montaj #reaksiyon #tepki ve benzeri bir sürü video paylaşıyorum. Destek için beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın! Resident Evil 8 Village Gameplay Walkthrough PS5 PC Xbox Series X PS4 No Commentary 2160p 60fps Ultra HD Ray Tracing let's play playthrough review guide Showcasing all cutscenes movie edition, all boss fights / boss fights, sid Subscribe for more!
    https://www.youtube.com/watch?si=ZvVYCcnJ6xq3RGWI&v=pyl-6iPFw8M&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım bakalım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.