Şimdi Ara

Darp raporu alıp dava açsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Darp raporu alıp dava açsam burada bir mahkeme masrafı olur mu dosya masrafı vs ve kovuşturmaya gerek yok gibi bir sonuç çıkarsa herhangi bir ödeme yapar mıyım ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kazanırsan karşı taraf öder, kaybedersen sen ödersin masrafları.

  • Dava açmadan şikayette bulunsam ceza alırlar mı adamlar şantiyede geldiler 2 kişi bana saldırdılar sağ el orta parmağım çatladı maddi manevi zarara uğradım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt
    Olay nedir hocam anlatır mısın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben inşaat mühendisiyim, bir şantiyede saha şefi olarak çalışıyorum. Olay bu sabah oldu. Mobil vinçciye fore kazık malzemelerini yüklememiz lazım lowbet geliyor vincini topla gel dedim. Başta zaten yağmur var yağmurda iş mi arıyorsun bizi yağmurda çalıştıramazsın gibi sözlerle bana bilendiler. Onlara sadece siz değil pek çok kişi yağmurda çalışıyor dedim. Ondan sonra aynı sözlere devam edince ona işi ne zaman yapacağımızı sana mı soracağım dedim ilk bilenme buradan başladı. Bu operatör gitti vincin yanına aradı beni çıkamıyorum dedi. Tamam kepçe gönderip çektireyim seni dedim kepçe gönderdim. Kepçe gitti yarım saat 1 saat haber gelmedi aradım uğraşıyoruz dediler. Kepçenin daha sonra vinci çekmeden geldiğini gördüm çekemediniz mi diye kepçe operatörünü aradım halat koptu dedi. Baktım arkadan vinçci vincin yanına gittiği araçla geliyor. Sonra bu araçta orada bir çamura battı. Bunlar çıkardılar. Kepçeci geldi lowbetin yanına park etti. Vinç operatörünü aradım öfkeli bir sesle nerdesin sen dedi yağmurdan dolayı lowbetin yan koltuğunda oturuyordum yerimi söyledim yanımda şoförde var şahit kepçe operatörüde şahit bu eleman geldi birde vince malzemeyi bağlamayı çözmeyi yapacak bir eleman vardı o da geldi önce vinççi lowbetin kapısını açtı tehditler savurarak polisi ara dedi seni öldürürüm dedi yakama yapışıp saldırmaya başladı kendimi ellerini tutarak savunmaya çalıştım bir iki darbe aldım. Daha sonra o yükleme indirmeci vasıfsız eleman geldi insanları tahrik etme lan diye bağırdı bu da saldırmaya başladı. Bu arbededen sonra aynı araçlarına binip şantiyeyi terk ettiler. Olay sırasında sağ el orta parmağımın üst eklemi çatlamış ufakta olsa + burnumda ufak bir yara var. Bununla ilgili ertesi gün için şikayette bulunabilir miyim dava açmam şart mıdır ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • böyle artislenirsen sonun da böyle olur.. adamlar haklı

  • Lsd Shit kullanıcısına yanıt

    Tazminat öderkende bu hareketleri akıllarına gelir o zaman. O zaman görürüz kim artislenmiş kim diklenmiş belli olur. Ne diyecektim siz rahatsız olmayın gidin evinize yatın rahatınızı bozmayın malzeme yüklemesektemi olur diyecektim. Olaydan sonra paşa paşa geldiler yüklediler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aç davanı benim yaşadığım olaydaki gibi doğru dürüst darbe almasan uğraşma diyeceğimde senin iş ciddi...

    Bana 2 kadın 1 adam saldırdı kamu görevlisiyim sadece boynumda 1-2 kadınların tırnak çiziği vardı.Küfür tehditte var.Dava açtım şimdiki aklım olsa kendim hallederim.Ama senin iş daha ciddi sakın geri adımda atma.Sıcağı sıcağına gidip darp raporu alacaktın.Polislerin sallamadığı oluyor.İşlemleri takip et...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 20 Aralık 2022; 9:54:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aleyhine karar verirler.

  • Adam toplayıp dövdürmeye karar verdim yargı sistemine güvenim yok haklı halden haksız hale düşebilirim. Hem mağdur olup hemde mahkeme masrafı ödeyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.