Şimdi Ara

Dark Arena Game Server Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarım,kasanın küçük ve içerisindeki kablo ve parçaların fazla olması nedeniyle hava sürkulasyonu yapamıyor.ninja sytche fan kullanmama rağmen yük altında işlemcim 85-90 dereceleri buluyor.Dark arenanın özelliklerini ve fiyatını çok cazip buldum internette araştırmama rağmen detaylı bir inceleme vs bulamadım.

    Dark Arena sizce nasıl bir ürün ?
    Bütçem 150 - 170 tl civarında önerebiliceğiniz bir kasa varmı acaba ?

    Güç kaynağı olması şart değil pc power & cooling 610w silencer (http://www.pclabs.com.tr/2008/07/14/pc-power-cooling-silencer-610w-ve-750w-guc-kaynaklari/) modelini kullanıyorum.

    İşlemcim amd x2 5200+ (2.7 GHZ) kışın o/c ile 3.3 ghzda stabil olarak çalıştırabiliyorum ama şu anda o/c siz bile sıcaklık değerleri çok yüksek.

    Anakart Abit Kn9-Sli

    Dark Arena Game Server Kasa ->http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/dark-arena-4-x-hotswap-sata-disk-yuvali-3-x-mavi-led-fanli-atx-game-server-kasa-dkcharena_30.011.5206.0033.htm#tabs







  • Mevcut power supplyiniz güç bakımından sorunsuz fakat ses konusunda bana pek iyi gelmedi. Sesinden şikayetiniz yoksa power supplysiz bir kasa alabilirsiniz.

    Psu+kasa ikilisine ihtiyaç duyarsanız alttaki ürün hem kasa hem power supply konusunda sizi yarı yolda bırakmayacaktır.

    http://www.teknobiyotik.com/akasa-freedom-xone-x2-performans-kasasi.html

    Sadece kasa düşünürseniz Haf 912 kalite bakımından sınıfının en iyilerindendir.

    http://www.teknobiyotik.com/cooler-master-haf-rc-912-plus-performans-kasasi.html

    Fakat Akasa Freedom Xone 600w modelini alırsanız eski kasa+power supplyinizi satıp bütce oluşturabilirsiniz, sisteminiz epey eski buna yatırım yapabilirsiniz.




  • Öncelikle ilginiz için teşekkür edrim.Psu konusunda ses vs bir sıkıntı yok çalıştığı belli olmuyor.Oyun veya grafik üzerine kullanmadığım için sistem güncelleme gereksinim şuan için yok.Haf 912 kalitesini kanıtlamış bir ürün ama harici usb portları usb 3.0 desktelemediği için ileri bir yatırım değil aldığım kasayı en azından 4-5 sene kullanmak istiyorum.Başka öneriniz varmı acaba ?
  • USB 3.0 kabloları erkek/dişi bağlantısı olsa bile anakartınız desteklemediği sürece kullanamazsınız fakat pci slotlarına takarakta kullanabilirsiniz. Haf 912 haricinde alttaki ürünlerede bakabilirsiniz.

    http://www.teknobiyotik.com/cooler-master-rc-692-pencereli-bilgisayar-kasasi-cm-690-ii.html

    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-sixth-element-mid-tower-beyaz-kasa.html

    İşlemci soğutucunuzun modeli hangisi bilmiyorum fakat soğutmasına güvenmiyorsanız yeni bir soğutucu bakabilirsiniz. Tabi bunun yanında termal macunuda kontol etmenizde fayda var.

    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3772




  • dark arena aldım çok pişmanım. param boşuna gitti sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.