Şimdi Ara

DANDIK NAVIREM OTO Multimedya Navigasyon Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,kia sportage aracıma balıkesir emre oto ses sistemlerine inanarak navirem marka multimedya navigasyon taktırdım. Taktırdığıma bin pişman oldum.cihaz ayda 2 3 kez kapanıp açılmıyor.taktırdığım yere gidiyorum. Arabanın aküsün üzerindeki tüm kabbloları çlkartıp, sözde resetliyorlar.adamlar önce aküyü bahane ettiler.aküyü değiştirdim.yine yapınca bu kezde uygulama yüklemişim virüs girmişmiş.satıkları cihaz üzerinde ve satarken playstoreden istediğin uygulayı yükle yazıyor.yüklediğimde vlc player.birde cihaz sözde multimedya navigasyon ya navigasyonu usb den yüklüyorlar yükledikleride igo navigasyon.Birde bu arada 10 kez gitmişimdir cihaz açılmıyor diye.en kötüsü uzun yolda kapandı açılmadı.cihazı değiştirin diyorum. Öyle şey olmaz söküp servise göndereceğiz 15 gün sürer diyorlar.yerine cihaz takın diyorum.cihazı kurcalamasaydın gibi salak salak konuşuyorlar. Birde çok terbiyesizler. Sattıkların malın arkasında duramıyorlar.çünkü malları dandik, çinde yaptırıp sözde markalar. kendilerince kazık attılar ya bu işin bir de öteki tarafı var.unutuyorlar. Özetle arkadaşlar Balıkesir naviremden uzak durun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrxpsp3 -- 23 Mart 2018; 21:24:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bizim esnaf böyledir malı satıp parayı aldımı seni tanımaz.



    Onun için 3 kuruş fazla verip pioneer kenwood alpine jvc gibi kendini kanıtlamış markaları media markt gibi kurumsal mağazalardan almak gerekir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle katılıyorum kendilerini çok uyanık sanıyorlar aynı zmanda çok ükela adamlar.bende taktırdır arkadaşın anlattıgı gibi radyo rds çalışmıyor sıfır ürün radyonun hangi kanal oldugu görünmüyor. bir kaç defa gittim yanisini takmadıkları gibi sıfır taktırdıgım ürünü söküp servise göndeereck arıza giderilecekmiş. yazıklar olsun bir şey yapılamıyor ancak bu şekilde zizleri ikaz edip uzak durmanızı tavsiye ediyorum.ayrıca anafartalar caddesinde bunların bir yeri var yazılım için güya oraya gönderdiler yapamadılar tabbiki öyle kullanıyorum maalesef
  • vatansever1994 V kullanıcısına yanıt
    güncelleme için sorun yaşıyorsan bana mail at, bende de vardı aynı sıkıntı basitçe çözdüm erhanyilmaz67@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.