Şimdi Ara

Daha Türkneti kullanmaya başlamadan başıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet yakın zamanda türknet akkyi kaldırdı. Ben de bunu duyunca direk olarak daha o gün arayıp aboneliğimi başlattırmak istedim. Taahhütümü bozup geçtiğim için de 120 liralık bir indirimden yararlanabileceğimi söylediler. Tabi eğer taahhüt bozma masrafı 120 liradan çoksa. Benimki 260 liraydı ben de yararlanmak istediğimi söyledim bana faturanıza yansıtılacak dendi. Evraklar yolladılar epostamı basa basa söylememe rağmen yanlış epostaya yollamışlar kimlik bilgilerim birilerine gitti. Neyse dedim arayıp düzelttirdim evraklar geldi hemen yolladım. Evraklar varmasına rağmen bize ulaşmadı kayıt açalım dediler. Ses etmedim tamam dedim. Aramışken de taahhütümü bozucam da ne zaman bozayım İnternetsiz kalmayalım filen dedim bir de bu parayı tam nasıl alcaz diye sordum. Bana taahhütümü bozacağınızı söylememişsiniz yeni abonelik olarak açılmış dedi. Neyse dedim adamlar çok güzel hizmet yapıyorlar akksiz yok filen ses etmedim. İptal edin dedim onun için de kayıt açılıyormuş. Bi de onun için bekledim evrak yolladılar onu imzalayıp yolladım. İptal olunca arayıp yeniden taahhütümü bozduğunu ısrarla belirterek başvurdum. Telefondaki kadın bana 8-10 kere MEGAPİKSEL dedi megabit yerine onu da es geçtim.

    Ama bugün telefonuma ... Noldu destek kaydınız oluşturuldu diye mesaj geldi. Aradım sordum dedi ki bu aboneliği de iptal etmek istemişsiniz dedi. Kendimi tüm Türkneti küfürlere boğmamak içim zor tuttum. Biraz asabi şekilde iptal etmemelerini söyledim onun için de kayıt açtı nasıl saçma bi sistemleri varsa telefonu açan çalışanın tek yapabildiği kayıt açmak.

    Yine de o kadar uğraştım diye bozmak istemeyip bişey demedim.

    Bugünü akkyi kaldırmakla fiyatı makul tutmakla taahhütsüz internet vermekle kurtarmış olabilirsin Türknet ama yakın gelecekte tüm rakiplerin bunları sağladığında batmaya mahkum olacaksın. Ttnetin de ne kadar işleri aksasa da bu kadar saçma bir hataya denk gelmemiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.