Şimdi Ara

Daha 1 Aylık LG 49SM8600 Nanocellde ışık sızması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
6.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLERSENİZ AKIL VERİRSENİZ SEVİNİRİM 49SM8600 Son Model Televizyonu piyasası 6500 TL daha yeni aldık Vatan'dan 1 hafta önce siyah ekranda hiçbir sorun yoktu ancak şu an siyah ekranda ışık sızması mevcut. Ve mide bulandırıcı bir durum 6500 TL para ver siyah ekran izleyeme bu durumun çözülmesi için servis çağıran garantiye başvurcam aksi takdirde mahkemede hakkımı arayacağım 6500 e TV satmasını biliyorlar mağduriyetimizide giderecekler o zaman. Servisiniz çoğu kişiye normal bunun olması alışırsınız demiş çoğu müşteriye bana bu şekilde bir yanıt verirseler karşılığını ağır bir şekilde benden alıcaklar. Paramızla rezil oluyoruz LG yi iyi bir marka olarak bilirdim Daha 1 Aylık LG 49SM8600 Nanocellde ışık sızması Daha 1 Aylık LG 49SM8600 Nanocellde ışık sızması Daha 1 Aylık LG 49SM8600 Nanocellde ışık sızması Daha 1 Aylık LG 49SM8600 Nanocellde ışık sızması Daha 1 Aylık LG 49SM8600 Nanocellde ışık sızması

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • kardeş burası lg forum değil ki neden öfkeni buraya kustun bir de servisiniz falan demişsin :D aç telefonu servise başvur kime ne burda mahkemeye vereceğin falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG başli başlica bela iyikide zamaninda LG almamişim.LG marka telefonlar bile kronikken neyine guvenipde tv para yatirilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Şikayetvara yaptığım şikayeti kopyala yapıştır yaptım buraya ufak tefek düzeltmeler yaparak Bi daha yazmak istemedim 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Napolyon1907 N kullanıcısına yanıt
    ben de dedim bize niye kızıyor ya
  • Dandik ips panel ve Edge led aydınlatma, bunda ışık sızması olmayacakta nerede olacak, adı nanocell olunca bir şey değişmiyor.
  • bu tv de bir şey yokki hocam mahkemeye verseniz ne olacak bu ışık sızması değil ips panel düzgün siyah gösteremediği için siyahlar o şekilde gözüküyor buyrun sorunsuz halide bu şekilde

    Daha 1 Aylık LG 49SM8600 Nanocellde ışık sızması




    https://i.rtings.com/images/reviews/tv/lg/sm8600/sm8600-uniformity-large.jpg




  • sonra biz tavsiye konularında şu çöp ips panellere kağıt üzerinde yazan yok nanocell 100hz bilmem ne diye dünya para vermeyin diyince ips panel kullanıcıları taşlıyordu bizi yazık değilmi bu arkadaşın parasına..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    sonra biz tavsiye konularında şu çöp ips panellere kağıt üzerinde yazan yok nanocell 100hz bilmem ne diye dünya para vermeyin diyince ips panel kullanıcıları taşlıyordu bizi yazık değilmi bu arkadaşın parasına..
    yazık ama senide hiç dinlememiş
  • Hocam servis çağır.Gelip fotoğraf çekecek.Direkt değişim veya para iadesi çıkıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Ne alaka dostum.Fabrikasyon hatası.Panelle ne alakası var.Monteleme işleminde hata olmuş.Paneldenmi sızıyor burada ışık.Panel arkasında led kaçağı bulmuş ışık sızıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smolwarf S kullanıcısına yanıt
    ya git allah aşkına hiçbirşey bildiğin yok lütfen git bana yazma ya..ya şu durumu bile anlamıyorsun ne olduğunu bide bişey biliyormuş gibi fabrikasyon hatası diyorsun git allahının dininin peygamberinin aşkına bana hiçbişey yazma..
  • bu forumda bu işi bilen 3-5 kişiyi geçmez burda her önüne gelenden tavsiye alırsanız sonra böyle uğraşırsınız..

    alın sağlam hali incelenmiş ışık sızmasının ne olduğunu bilmeyen adamlar serbis çağır der sana servisde doğal olarak gelir bakar bişey olmadığını söyler haklı olarak

    Daha 1 Aylık LG 49SM8600 Nanocellde ışık sızması

    LG 55SM8600PUA, hayal kırıklığı yaratan siyah homojenliğe sahip. Ancak, bu IPS panel TV'lerde bekleniyor. Yerel karartma devre dışı bırakıldığında, görünür arka ışık kanaması ve çiçeklenme olur. Yerel karartma etkinleştirildiğinde ve 'Orta' olarak ayarlandığında, kenarlar biraz daha koyu olur, ancak test haçının solunda ve sağında önemli bir alan yanık kalır. Genel siyah homojenlik performansı SK8000'den daha iyidir.

    https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sm8600




  • smolwarf S kullanıcısına yanıt
    senin suçun yok sende haklısın istediğin kadar hakaret edebilirsin suç bu kadar insana hakaret ettikten sonra hala bu foruma yazmana izin veren yönetimde sen haklısın
  • Bulutlanmayla Isik sizmasini karistirmayin..Tv bostayken bulutlanma olur,yani herhangi bir kanal acik degilken vs..Bos ekranda..

    Bir sey izlerken ozellikle karanlik sahneler de bulutlanma varsa o zaman servis cagirabilinir..

    Ips panelde demeyeyimde Edge yani kenar led aydinlatma da bulutlanma fazladir..

    Direk aydinlatma da da bulutlanma vardir ancak minumum duzeydedir bulutlanma..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fotograflarla onun ne alakası var.Arkadaşın atmış olduğu fotoda belirgin bir noktada ışk sızması mevcut.Rtingsden atmış olduğun fotoyla ders vermeye kalkma.Orada tam siyahlık yok.Hafif bulutlanmalar beliriyor.Yerel karartmayı açtığın zaman o bulutlanmalar kayboluyor ve tam siyah olmasada yeterli düzeyde siyahlık oluşuyor.Burada yerel karatmayı açsanda o ışık sızması düzelmez.Çünkü hata var..Ezberlemişsin burada laf ebeliği yapıyorsun.Karala gitsin.O cihaz değişimi mutlaka olacaktır.O cihaz hatalı.Diğer tarafta RU7400’üde görmüş olduk.Nasıl hatalı olduğunu.Sen burada milleti yanıltıyorsun.O hatalı ürünü almışssın Rtingsdeki fotoyla bir tutuyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smolwarf -- 18 Mayıs 2020; 18:17:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Dostum fitili ateşliyorsun çok bilmiş seni.Sonrada hakaretmiş.Lale hakaretmi oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smolwarf -- 18 Mayıs 2020; 18:12:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Hocam anlıyorum sizin dediğinizi.Bu paneller sürekli hareket halindeki noktada bu bulutlanmayı yapıyorsa hata vardır..2 ıps tv elimden geçti.Ben böyle bir durumla karşılaşmadım.Karşılaşmış olsam paylaşırım sakın bulaşmayın derim.Genel anlamda led yerel karartma kapalıysa tam siyaha yakım göremezsin hafi gri tonlu bulutlanmalar tvnin hemen hemen her kesiminde rtingsin paylaşmış olduğu şekilde var.Tv yi izlerken varlıkların hareketlerine odaklanmada bu şekilde tvnin yarısında bu şekilde ışık sızması baya bir rahatsız edici.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İps tv rezillik. Sony almıştım bende görüntü kalitesinden dolayı ama aynı sorunlar başıma geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.