Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.338
Cevap
53
Favori
727.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gordon Milne kullanıcısına yanıt
    Hocam benim aracımda 2012 model 4x2 laureate modeli. Antalya gibi sıcak bir iklimdeyim.

    Bende de orjinal continental vardı ama 49000km de iken aşırı deformasyon sonrası neredeyse yolu tutmuyordu. Bende o zamanki mali durumum dolayısıyla gidip ikinci el lastik aldım. İkinci el aldığım lastik, 215x60x16 ebatlarında michelin energy saver modeliydi. Mükemmel çıktı. Gerek yol tutuş, gerek yakıt sarfiyatı, gerekse de sessizlik anlamında mükemmel bir lastikti. 4 tanesini de 300 TL. ye almıştım.

    baktımki, Michelin çok iyi, iki yıl kullandım ve geçtiğimiz mart ayında lastiklerimi sıfır michelin ile değiştireyim dedim ve gidip michelin crossclimate 215x65x16 lastiklerle değiştirdim. Kullanıyorum şu an.

    Bu lastik, orjinal gelen continentallere göre daha iyi fakat diğer micheline göre daha kötü gibi geldi bana. Biraz daha fazla ses yapıyor sanki. Ancak yol tutuşu yine çok iyi. Hatta aldım alalı abs hiç devreye girmedi. Önceki lastiklerimde aynı yol koşullarında frenlediğimde abs devreye girerken, bunda daha hiç abs devreye girmedi. Bunun dışında görüntü yani deseni çok farklı bir lastik. Ancak şu an sorsalar, lastik alacak olsam, yine Michelin alırım ancak crossclimate olan modelini almam. Giderim Latitude HP olan modelini alırım. O daha iyi bence. yalnız bu yorumlarımı Antalya şartlarına göre yapıyorum. Onuda söyleyeyim.




  • kaansay kullanıcısına yanıt
    Ben konyadayim hocam. Sanirim crossclimate daha mantikli olacak. Siz deyince energy savera baktim ama 215/65/16 var fakat 98h degil 96 var en fazla. Bilmiyorum fark edermi? Sonucta bu ürünü deneyimlemissiniz veemnun kalmissiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gordon Milne kullanıcısına yanıt
    Konya şartlarına göre sanırım yazdığınız gibi crossclimate daha mantıklı duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bybyxx

    böyle bir şey Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu
    bugün fuara gittik.. duster de bildiğimiz vites değişmiş bir de direksiyon böyle olmuş. 4 kollu evet ama daha kalın ve ele güzel oturuyor.arkadaşın gösterdiği test sürüşünden anlaşılacağı gibi.. sanırım direksiyonun ağırlığını çözmüşler. bu bence çok önemli bir adım duster için.

    Direksiyon en sonunda olmuş




  • Merhabalar,
    Ben de Ankara'dan aranıza katıldım. 2013 Dacia Duster Laurate 4x4 1.5 dCi.
  • Türkayemre kullanıcısına yanıt
    Bu yedek anahtarda kumanda olmaması olayı sadece duster a özgü değil ki. Bir çok araç firması böyle. Örneğin sattığım Fiat 500 L gibi çok donanımı bulunan araçtada yedek anahtar kumandalı değildi. Kumandalı olanını alayım dediğimde de karşıma 750 tl ücret çıkardılar. Fakat bir yerlerde okumuştum yeni modeller ile kumandalı geliyor diye ama sadece bir duyum. Aracı bir kaç gün sonra alınca göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemabay -- 7 Mayıs 2017; 16:12:11 >
  • cihan85 kullanıcısına yanıt
    Çamurlukları bir yere sürtme olayı fazla olabildiğinden çamurluk kenarları ve kapı altlarını sürtmelerden vb. korur sanıyorum.
  • Gordon Milne kullanıcısına yanıt
    energy saver bana göre dünyanın en iyi lastiği.. yıllardır kullanıyorum. tabiki normal şehir içi ve yine normal az şehir dışı için. ben onu sedan tipi araçlarımda hep kullandım. yumuşak sessiz ve ekonomik. ayrıca michelinin güveni var. asla yoldan çıkmaz. ve 98 yada 96 farketmez. ama diğer lastik crossclimate ..o 4 mevsim bir lastik ve ben şahsen denemedim . tabi michelinin tüm lastikleri çok iyidir. eğer bölgenizde kar varsa hava şartları 4 mevsim istiyorsa crossclimate alınır. tabi karar sizin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemabay

    Çamurlukları bir yere sürtme olayı fazla olabildiğinden çamurluk kenarları ve kapı altlarını sürtmelerden vb. korur sanıyorum.

    cvp tşkler ileri zamanlarda bakalım
  • cihan85 kullanıcısına yanıt
    Eğer serviste yaptıracaksanız bazı servislerde mayıs 13 e kadar %20 indirim var. 1250 tl fiyat verdiler indirimli. Bende sonradan bakacağım.
  • cemabay C kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bir çok markada yedek anahtarda kumanda olmaya bilir ama şoför kapısını kitlediğiniz zaman bütün kapılar kitleniyordur büyük ihtimalle. ve Dacia nın en boş modeli Sanderoda bile iki kumanda varken Duster a her yerden çalmaları da ayrı bir olay ve seri üretimde maliyeti 10 TL bile olmayacak bir anahtar için 750 TL ücret isteyen bir üreticinin de arabasına para verip binmem yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemabay

    Eğer serviste yaptıracaksanız bazı servislerde mayıs 13 e kadar %20 indirim var. 1250 tl fiyat verdiler indirimli. Bende sonradan bakacağım.

    bize fiyat verdiler yan basamak ve ön demire o fiyat çok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan85 -- 8 Mayıs 2017; 12:11:48 >
  • Uzun bir zamandir foruma ugrayamadim..

    Gecen seneden bir Kare:( uzungöl semalarinda bakimsiz duster)

    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkayemre kullanıcısına yanıt
    750 tl fiat 500l için olduğunu anlatmak istemiştim. Sanıyorum duster için anahtar 450-500 tl. Kumandasız anahtarın şöför tarafından bütün kapıların kitlenmemesi çok kötü. Bakalım 2017 modellerde de böylemi...
  • cemabay C kullanıcısına yanıt
    sizin ne demek istediğinizi anladım. aynen o çok kötü bir durum bütün kapıları elle kilitlemek gerekiyor bagaj dahil çok saçma bir durum. 2017 modellerde de durum aynı malesef.
  • Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu na, 9 mayıs itibariyle aldığım aracım ile daha fazla vakit ayıracağım.Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu SAYGILAR
  • mukul34 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Türkayemre kullanıcısına yanıt
    Ben anahtarı açtım ve baktım. Kumandalı tipteki chip numarası nxp 2444706 görünüyor.
    Bu cihp ile satılan anahtar aliexpresste yok.

    Fakat sustalım geldi ucunu açtırınca deneyeceğim.

    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu

    Düzenleme: Anahtarcı ucunu iyi açamadı, kontağı açmıyor. Mekanizma biraz dandik duruyor, güvenemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 1 Haziran 2017; 11:46:34 >
  • Arkadaşlar selamlar. Dacia Stepway 0.9 Turbo 90 Bg Easy-R Otomatik Vites Benzinli modeli gördüğüm kadarıyla en uygun araç pozisyonunda. Bu araç hoşuma gitti.

    Ama şöyle bir durumum mevcut: Aylık gelirim 2400-2500 TL arasında ve hiç birikimim yok malesef.

    Bu durumda bu aracı en uygun ve en sağlıklı şekilde nasıl alabilirim.

    Aylık 1000-1200 civarında ödeme yapabilirim.

    Faizsiz kredi vs. vs. ne gibi çözümler vardır?
  • https://www.youtube.com/watch?v=Qj9X0JlgkrY
    bu video da 41 dakikada direksiyonu nasıl çevirdiğine bakın. bizimkiler böyle dönmüyor.. yurt dışında 2016 modellerde daha yumuşak direksiyon mu vardı. bir de vites aralıklarına bakın 1-2-3 daha uzun bizdeki araçlarda nefes daha kısa.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.