Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (407. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.919
Cevap
102
Favori
511.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dr Bishop D kullanıcısına yanıt
    Sözleşmenin bittiği gün e devletten iptal için başvurdum. 7 gün en az günde 2 defa aradılar. 19.75 TL ve tüm kanallar açık kullanıyordum. Aynı fiyata devam edin dediler. Kabul etmedim ve kapattım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modül mülkiyeti size mi aitti? Benim bir türlü aboneliği uzatamadılar. Modül mülkiyeti bana ait.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 senelik tv+16mbit inernet abonesiydım 81 tl oduyordum


    interneti taşıdım.

    tv icin ise e devletten fesih basvurusu yaptım abartısız her gun aradılar.

    iptal edin edikce aradılar


    en son


    21 tl

    taahhütsüz

    hosgeldin paketine ek 12 ay film dizi paketini hediye ettiler

    teknik servis gonderelim kutunuzu degiştirelim dediler(mulkiyet onların)


    kabul etmedim 1 ay dondurdum.



    surekli sistemde farklı teklif cıkmıyor diyorlar ama varmıdır bundan düşüğü ?

  • Aylık 21 TL mi ee bedava bu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Modül mülkiyeti bana ait olacak şekilde, aylık 13 TL'ye kullandığım eğlence sever ve belgesel sever hariç tüm kanallar açık modüllü üyeliğim bu ay içinde bitecekti. bugün itibariyle arayıp mevcut paketi 22TL/ay 24 ay taahhüt ile sabit fiyattan yenilemeyi teklif ettiler. Kabul ettim. Bilgilerinize.

  • Arkadaşlar teklif alırken full paket açık şekilde teklif alın. Şu kadar ay falan deyip açmadıkları oluyor giriş paketiyle kalırsınız. Önceki sayfalarda örnekleri var. Taahhüt yenilerken kimle muhattapsanız işi orda bitirin. Daha sonra arayınca sizin hangi pakette olduğunuzu algılayamıyorlar ses kayıtlarıyla uğraşır durursunuz. Pazarlık yapmaktan korkmayın. Zaten her gün arıyorlar aboneliğim hemen biter diye düşünmeyin. Full açık teklifiniz nedir diye konuşun. 20 lira civarına işi bitirin. Hayat pahalılandı 25 uygundur diye düşünmeyin. Pazarlık yaparak senelerdir 15 20 lira civarına alabiliyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobilephone

    Arkadaşlar teklif alırken full paket açık şekilde teklif alın. Şu kadar ay falan deyip açmadıkları oluyor giriş paketiyle kalırsınız. Önceki sayfalarda örnekleri var. Taahhüt yenilerken kimle muhattapsanız işi orda bitirin. Daha sonra arayınca sizin hangi pakette olduğunuzu algılayamıyorlar ses kayıtlarıyla uğraşır durursunuz. Pazarlık yapmaktan korkmayın. Zaten her gün arıyorlar aboneliğim hemen biter diye düşünmeyin. Full açık teklifiniz nedir diye konuşun. 20 lira civarına işi bitirin. Hayat pahalılandı 25 uygundur diye düşünmeyin. Pazarlık yaparak senelerdir 15 20 lira civarına alabiliyoruz

    Aynen kardeşim yıllardır sanırım aynı indirimler ile alıyoruz ben en uygun almıştım 1,5 sene önce 12TL FULL HD PAKET+BELGESEL+EĞLENCE.!

    6 Ay sonra kaça olur bilmem :) hayırlısı.?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 1 Haziran 2021; 10:19:21 >
  • Selam arkadaşlar. 10 yıldır modüllü üyeliğim var.Uydu cihazım bana ait. Her yıl haziran ayında kredi kartımdan 1 yıllık üyeliği peşin olarak ödeyip aylık fatura gelmeden yayınları izlemekteyim. Şubat ayında modül değişimim oldu. 9 Haziranda üyeliğim bitecek. Ne yaptı isem sisteme kayıtlı telefon numaram ile müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Sistemsel bir hata deyip kapanıyor. Belki 3 aydır böyle. Farklı bir numaradan ulaştığımda son bir işleminiz kaldı ama ekranı göremiyorum, teknik bir sorun var deyip hergün oyalıyorlar. Sanırım faturalı üyeliğe geçirmek için sistemsel hata deyip yalan söylüyorlar.
    Yakın zamanda cihazı kendine ait olan modülü üyeliği olup yıllık peşin ödeme ile aboneliğini uzatabilen oldumu acaba. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dfix kullanıcısıyım. Taahhütüm bitmişti. e devlet üzerinden iptal talebinde bulundum. Beni bir kere arayıp aile spor paketi için 33tl teklif ettiler zaten 29tl ye kullanıyordum kabul etmedim. Az önce mesaj geldi fesih işleminiz tamamlanmıştır diye. Yahu bunlar uygun fiyattan teklif verirdi aboneliği sonlandırmayalım falan diye 🤔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oRHaN_7 O kullanıcısına yanıt

    boşver kurtulmuşsun, bende iptal talebindu bulundum, aradılar 33 tl den yeniledim aboneliği, 1 yıl belgeselsever hediye ettiler güya, 20 gün oldu ne hediye kanalları açtılar, nede gelip modül değişimi yaptılar, tv den izleyemiyorum o yüzden, go dan da hediye kanallar kapalı. valla bunaldım iyice bu kadar aptalca işlrle uğraşamam tekrar verdim iptal dilekçesi, artık bedava verseler almam, bu kadar salak saçma iş görmedim ben

  • m044010 M kullanıcısına yanıt
    TV+ aldım bugün.. ilk 3 ay 5lira sonra 18lira.. hem daha uygun hemde taahhüt yok aynı Netflix usulü.. zaten ssport da formula1 ile belgesel kanallarını izliyordum. onlar ve film kanalları vs de var. D smarta 24ay taahhütlü aylık 30lira vermekten daha mantıklı oldu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2007 cihaz mülkiyeti bana ait abenelerdenim. Hoşgeldin paketine ek tüm kanallar aktif 13 tl ye kullanıyorum. Ağsutosta bitecek taahhütüm için bugün ilk defa arandım. Hoşgeldin paketi ekstrasız 22 tl ( artık tanımlayamıyorlarmış ekstraları. Yersen tabi ) mega paket 36 tl teklif edildi. Tabiki kabul etmedim. Yeni tekliflerde haber ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 12 Haziran 2021; 23:3:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cawrash C kullanıcısına yanıt

    Sadece web değil mi bu,


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m044010 M kullanıcısına yanıt
    Hayır kutulu üyelik.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hediye diye paket tanımlayıp sinir kanser eder adamı... 2 ay sinyal dahi veremediler ama benden parasını aldılar. Hediye kanalları bırakın normal yayım bile yok. Teknik sorun dediler, bölgesel dediler, yanlış işlem yapmışız düzelttik dediler, yarın gelecek kanallar dediler vs vs ama nerede... 2 ay faturayı odedim ben de cihazı teslim ettim ama cihazın içinden parça aldım o ücreti karşıladım kaçan kurturur. Eskiden iyiydi sorun yoktu sistemi değişti Dsmart bitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de 5 aydır hediye paketler açılmıyordu. iptal istedim. çarşamba günü iptal edilmiştir diye mesaj geldi ama hala modül için mesaj gelmedi.


    Modülü mesaj gelmeden iade edebiliyor muyuz?

  • cagdasyildirim C kullanıcısına yanıt
    İçinden neden parça aldınız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Portraitclub

    Güncelleme

    Aynı paketi 24 ay olarak güncelleyerek 89 TL anlaştık. Geçen yıl 79 TL teklif vermişlerdi 24 aylık için ama kabul etmemiştim, 81 TL 12 ay olarak yapmıştık. Şimdiki fiyatı gelecek 2 yıldaki enflasyon artışını düşünerek, kabul ettim. Geçen yıldaki teklife göre bu 24 ayın ilk 12 ayı için 10 TL fazladan girmiş oldu sağlık olsun. 12 aylık için de 93 TL fiyat verdiler.



    Alıntıları Göster

    Güncelleme 2


    Evimin önüne yeni 2 tane saha dolabı koydular. Tabi internet hızım daha arttı ve hemen d Smart aradım. Sadece internet hızını arttırmak istedim 24mb kadar olan aynı paketi 102 TL dediler. 50mb olan paketi ise 130 TL istediler. Kapattım telefonu. 7 yıldır bu hızlarla bağlanıyorum ilk defa 68mb kadar destekledi ama ulaşamadık. Hevesimiz kursağımızda kaldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem interneti hangi firmaysa ondan al dsmarttan sadece tv yayını al daha ucuza gelir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobilephone

    Tavsiyem interneti hangi firmaysa ondan al dsmarttan sadece tv yayını al daha ucuza gelir

    D Smart internet kullanıyorum. Başka yerde 109 TL geliyor aynı internet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.