Şimdi Ara

D smart cayma bedeli ödemeden üyelik iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir d smart kullanıcısıyım. Premier lig gitmesine rağmen çok uygun fiyata tüm kanallar açık teklif verdikleri için devam etmiştim. Fakat ssport da gidince platformdan kalmanın hiç bir anlamı kalmadı. Altı üstü 1 tane maç yayını yapan kanal var, bunlar onu bile elinde tutamayacak kadar s..... işte.  


    Neyse konumuza gelecek olursak, müşteri hizmetlerini aradığımda iptal için her seferinde cayma bedeli çıkardılar. En son BTK ya şöyle bir şikayette bulundum ve 2*3 gün sonra arayıp cayma bedeli veya cezai yaptırım olmadan iptal ettiler.



    Şikayet metni

    Uzun süredir dsmart kullanıcısıyım. Üyelik uzatması yaparken ssport kanalları dsmart ta mevcuttu. Fakat kısa bir süre önce diğer kanallar gibi bu kanallar da gitti ve platformun hiç bir özelliği kalmadı. Trt1 kanal D felan izlemek için mi sizlere her ay para ödüyoruz. Bir tane ulusal lig yayını olmaz mı? İspanya? Almanya? İngiltere? İtalya ? Hiçbiri yok. Kafalarına göre kanalları çıkarıyorlar sürekli ama hiç bir yeni kanal eklenmiyor. Bir de aboneliğimizi iptal etmek istediğimizde cayma bedeli istiyorlar. Sanki sen taaahüt ettiğin hizmeti sundunmu da üstüne para istiyorsun? Üyeliğimin taahhüd ücreti ödemeden sonlandırılmasını istiyorum








  • Öyle bir dünya var mıymış ya? Tüketicinin hakkının bu kadar düşünülmesi iyiymiş.


    Taahhüt feshedilmek istendiğinde, o güne kadar yararlanılan indirimler ile sonraki aylarda ödenecek olan faturalar kıyaslanıyordu ve hangi miktar daha ucuzsa o "cayma bedeli" oluyordu.

  • Bende üyeliğimi iptal ettim, bana da 185 TL. sonrasında 280 TL. cayma bedeli yansıtılacağı söylendi. Dedim isterseniz yansıtın hakem heyeti ile faiziyle geri alırım dedim, sustu MH. Fatura 03/11 de gelecek bakalım yansıtacaklar mı yansıtmayacaklar mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.